z4rx07 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Ακούω τις απόψεις σας. Τα τουρκικα με εχουν εξοργίσει δεν μπορώ να τα βλέπω άλλο. Γλυκοκοιταω την NOVA γιατι δεν εχει υπηρεσια ενοικιασης οποτε θα ξερω τι πληρωνω. Αλλα ακουω οτι εχει φτωχό περιεχόμενο σε αθλητικά και γενικως δεν συμφερει. Δεν ειμαι ποδοσφαιροφιλος τοσο, κυριως για formula 1 και moto gp ενδιαφερομαι απο αθλητικα. Ταινείες ομως και ειδικα θριλερ και δρασης τα γουσταρω τρελά. Ποια ειναι καλύτερη υπηρεσία; Σας ευχαριστώ εκ των προτερων για την παράθεση των ιδεών σας αγαπητοί insomniacs. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Φίλος μου που θυμάμαι έψαχνε και αυτος για moto gp formula κτλπ σκεφτόταν να βάλει nova μιας και εκει εχει νομίζω πιο πολύ για μηχανοκίνητο αθλητικσμό , αν δεν κανω λάθος εχει και super bikes. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
REDODIN7 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Φίλος μου που θυμάμαι έψαχνε και αυτος για moto gp formula κτλπ σκεφτόταν να βάλει nova μιας και εκει εχει νομίζω πιο πολύ για μηχανοκίνητο αθλητικσμό , αν δεν κανω λάθος εχει και super bikes. Moto GP και F1 τα εχει ο ΟΤΕ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Α οκ τοτε ας βάλει οτε αμα θέλει αυτα τα 2 αποκλειστικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Τιποτα απο ολα Τι να δεις ? Παλιες ταινιες που τις εχεις δει ηδη ? ή αθλητικα που τα μισα τα εχει το ενα και τα μισα το αλλο ? Μια συνδεση Ιντερνετ να εχεις μονο Παρε κι ενα πιατο και κοιτα για καμια συνδρομη σε ξενα μπουκετα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bloodmaniac Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Ακούω τις απόψεις σας. Τα τουρκικα με εχουν εξοργίσει δεν μπορώ να τα βλέπω άλλο. Γλυκοκοιταω την NOVA γιατι δεν εχει υπηρεσια ενοικιασης οποτε θα ξερω τι πληρωνω. Αλλα ακουω οτι εχει φτωχό περιεχόμενο σε αθλητικά και γενικως δεν συμφερει. Δεν ειμαι ποδοσφαιροφιλος τοσο, κυριως για formula 1 και moto gp ενδιαφερομαι απο αθλητικα. Ταινείες ομως και ειδικα θριλερ και δρασης τα γουσταρω τρελά. Ποια ειναι καλύτερη υπηρεσία; Σας ευχαριστώ εκ των προτερων για την παράθεση των ιδεών σας αγαπητοί insomniacs. απο αποψη αθλητικων ο οτε πλεον αρχιζει να ξεφευγει,απο μηχανοκινητο που θες εχει Motogp fomula 1,wrc,nascar,και κατι καφριλικια με monster tracks και ειχε και dakar.απο ταινιες κατα την γνωμη μου βαζει αρκετες καλες και εχει και την Ondemand υπηρεσια αν και νομιζω οτι δεν αξιζει τοσο πολυ, εχει και πολλα ντοκιμαντερ τα οποια τα εχει και η νοβα βεβαια εκτος απο 2-3 καναλια τα οποια ειναι μονο στον οτε.απο αθλητισμο γενικα εχει πολλα πραγματα που αξιζουν σε διαφορα αθληματα,εγω πχ τελευταια παρακολουθω Live χοκει παγου εχει την πλακα του.βεβαια οπως αναφερθηκε παραπανω μπορεις ολα να τα βρεις στο ιντερνετ αλλα οπως και να το κανεις θα τα βρισκεις πιο δησκολα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Moto gp,f1,wrc είναι στον Οτε.Ταινίες καλύτερες δείχνει η Νόβα(πάντα σε σχέση με Οτέ).Το full pack του Οτέ κοστίζει 25 ευρώ(εκτός αν έχεις σύνδεση Οτε,οπότε 20 ευρώ).Το cinema pack της Νόβα κοστίζει σχεδόν 52 ευρώ,εκτός αν έχεις σύνδεση forthnet οπότε....αναμένουμε πότε θα εμφανίσει τις νέες προσφορές.Παλιότερα ίσχυε 20% έκπτωση και στα 2,τώρα τίποτα. Ο Οτέ έχει περισσότερα και δωρεάν τα hd,ενώ στη Νόβα πληρώνεις 5 ευρώ. Ο αποκωδικοποιητής που δίνει ο Οτέ κατεβάζει μέχρι 200 ελεύθερα κανάλια,μέχρι 4 δορυφόρους "βλέπει" ενώ αυτός της Νόβα,μόνο τα δικά της κανάλια μπορείς να δεις και μόνο από τον δορυφόρο που είναι (hotbird). Η Νόβα έχει το multiview,δηλαδή με 10 ευρώ τον μήνα να βλέπεις σε 2η τηλεόραση άλλο κανάλι.Επίσης έχει pvr(εγγραφή προγραμμάτων σε δίσκο).Ο Οτέ δεν έχει τίποτα από τα 2 αυτά. Για να βάλεις Νόβα πληρώνεις 49 ευρώ τον δέκτη+10 ευρώ το πιάτο(60 cm),αν δεν έχεις.Δεν γνωρίζω αν πληρώνεις για την εγκατάσταση ή όχι. Ο Οτε δίνει δωρεάν τον δέκτη και από κει και πέρα διαλέγεις.Είτε πληρώνεις εσύ τον εξοπλισμό,φέρνεις δικό σου τεχνικό και κάνεις την εγκατάσταση είτε αγοράζεις από τον Οτε τον εξοπλισμό του(55 ευρώ) και έρχεται συνεργαζόμενος με τον Οτέ τεχνικός που ασχολείται με δορυφορικές εγκαταστάσεις και τον πληρώνεις 50.Σύνολο δηλαδή 105. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο τώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bloodmaniac Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 επισης μια πληροφορια αν εχεις πιατο και απλα θελει στοχευση ο τεχνικος του οτε θελει 30 ευρω αν θυμαμε καλα για να στο σεταρει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Himili Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 μιας και εχω οτε tv ας πω για τον οτε tv F1 F2 και κατι διαφορα με φορμουλες τα οποια δεν τα γνωριζω,moto gp ολες της κατηγοριες και αγωνες αυτοκινητων π.χ μονο της porsche παραδειγμα nba, αρκετα προταθληματα ποδοσφαιρου πχ ιταλικο ισπανικο συντομα αποτι ειδα και αγγλικο πολυ ωραια δοκιμαντερ( 5-6 καναλια δειχνουν συνηθος δοκιμαντερ ολη μερα/εκπομπες) αν και νομιζω τα καναλια δοκιμαντερ κλπ ειναι περιπου ιδια με τ νοβα..(αν κανω λαθος διορθωστε με) Εαν παρεις οτε tv μεσω conx ειναι πολυ απλη η εγκατασταση του (μπορεις και μονος σου δηλαδη ανετα) και σε αρκετα καναλια μπορεις μια ταινια που εδειξε πριν απο λιγο να την δεις παλι μετα απο μια ωρα.. εαν εχασες την αρχη λεμε τωρα μπορεις να την δεις σαν dvd μετα να την προχωρας/σταματας κλπ.. εχεις και video club να νοικιαζεις ταινιες μεσω conx αυτα μονο.. ΑΛΛΑ δεν εχεις HD καναλια που εχει αν το βαλεις με πιατο.. εμ και ταινιες δειχνει αρκετες απολα τα ειδη και πολλες καινουριες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Συγνώμη που κάνω 2ο post,μα τώρα ως συνδρομητής otetv θα πω την προσωπική μου άποψη. Ντοκιμαντέρ:Τα ίδια έχουν με την διαφορά πως η Νόβα έχει το national geographic & animal planet,ενώ ο Οτέ όχι.Αντίστοιχα η Νόβα δεν έχει τα dicovery ID & discovery science,αλλά ο Οτέ τα έχει.Τα hd μετράνε πάρα πολύ!Ειδικά το travel channel hd. Ταινίες:Έχει αρχίσει να στρώνει η κατάσταση.Έχει otecinema1 hd,otecinema 2,otecinema 3(με ελληνικές ταινίες μονάχα),village cinema & village cinema hd.Δευτέρα-τρίτη βάζει πρεμιέρες(συνήθως ταινίες 1,5 χρόνου περίπου).Μου αρέσει που έχει και ταινίες ευρωπαϊκού κινηματογράφου.Υπάρχει και το sundance hd με ταινίες και σειρές.Περισσότερο Αμερικάνικου εναλλακτικού κινηματογράφου. Αθλητικά:Πέραν των γνωστών eurosport,δυστυχώς δεν έχει το motorstv.Αλλά έχει.Ισπανικό πρωτάθλημα & κύπελλο,Ιταλικό πρωτάθλημα & κύπελλο,bundesliga,Ελληνικό κύπελλο,nba,f1,motogp και όλες τις συγγενείς κατηγορίες,wrc,Ισπανικό πρωτάθλημα Μπάσκετ,Αδριατική Λίγκα και κάποια άλλα(πόλο,χαντμπολ κλπ.)Από τη νέα αγωνιστική περίοδο και premier league.Έχει 4 otesport,εκ των οποίων τα 2 σε hd. Εφόσον είσαι λάτρης μηχανοκίνητου..αν δεις σε hd motogp ή f1...δεν θα μετανιώσεις για την επιλογή σου. Κλείνοντας,τα 25 ευρώ(ή 20 ανάλογα αν είσαι συνδρομητής Οτε ή όχι) είναι μια τίμια πρόταση,αρκετά προσιτή σε όσους θέλουν να ξεφύγουν από τα τούρκικα.Αν ήταν να επιλέξω τα 20 ευρώ το start pack της Νόβα ή το full pack του Οτε στα 25,εννοείται πως θα επέλεγα τον Οτέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
z4rx07 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Παίδες ευχαριστώ πάρα πολύ για τις πληροφορίες. Έφυγα ήδη το προωί για το τοπικό κατάστημα του OTE. Εκανα μεταφορά από την Cyta στον OTE, απεριοριστα σταθερα και 2αρα γραμμή, μαζί με ote tv μέσω connex. Δεν ειχα λεφτά για 100αρικα που θελουν στο δορυφορικό. Και μου εδωσαν και εξαμηνη δωρεαν συνδριμη στο OTE tv δηλαδή οι πρώτοι έξι μήνες είναι δωρέαν. Πιστευω να εκανα καλή επιλογή. Το 20αρι που εδινα για την συνδεση του κινητού μου (την εκοψα πλέον) θα το δίνω στον OTΕ. Με εχουν πρήξει τα τούρκικα που βάζουν οι αληταράδες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Himili Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Έχει otecinema1 hd,otecinema 2,otecinema 3(με ελληνικές ταινίες μονάχα),village cinema & village cinema hd.Δευτέρα-τρίτη βάζει πρεμιέρες(συνήθως ταινίες 1,5 χρόνου περίπου).. ΜΟΝΟ το otecinema1 βαζει ελληνικες(παλιες) συνεχεια.. τα αλλα βαζουν 1 φορα την εβδομαδα κιαν γενικα ελληνικες ταινιες.. Παίδες ευχαριστώ πάρα πολύ για τις πληροφορίες. Έφυγα ήδη το προωί για το τοπικό κατάστημα του OTE. Εκανα μεταφορά από την Cyta στον OTE, απεριοριστα σταθερα και 2αρα γραμμή, μαζί με ote tv μέσω connex. Δεν ειχα λεφτά για 100αρικα που θελουν στο δορυφορικό. Και μου εδωσαν και εξαμηνη δωρεαν συνδριμη στο OTE tv δηλαδή οι πρώτοι έξι μήνες είναι δωρέαν. Πιστευω να εκανα καλή επιλογή. Το 20αρι που εδινα για την συνδεση του κινητού μου (την εκοψα πλέον) θα το δίνω στον OTΕ. Με εχουν πρήξει τα τούρκικα που βάζουν οι αληταράδες. εμ σου εδωσαν οτετv με 2mbps γραμμη? ισως εχεις προβλημα οταν θαχεις ανοιχτο ιντερνετ ειδικα αμα κατεβαζεις και ανοιχτο το οτετv Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bloodmaniac Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 ΜΟΝΟ το otecinema1 βαζει ελληνικες(παλιες) συνεχεια.. τα αλλα βαζουν 1 φορα την εβδομαδα κιαν γενικα ελληνικες ταινιες.. εμ σου εδωσαν οτετv με 2mbps γραμμη? ισως εχεις προβλημα οταν θαχεις ανοιχτο ιντερνετ ειδικα αμα κατεβαζεις και ανοιχτο το οτετv το otecinema3 εχει ελληνικες ταινιες.το 1 και 2 εχουν κανονικες ταινιες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Himili Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 α ναι.. απλα το οτεcinema3 ειναι πρωτα απο τα αλλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
z4rx07 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 εμ σου εδωσαν οτετv με 2mbps γραμμη? ισως εχεις προβλημα οταν θαχεις ανοιχτο ιντερνετ ειδικα αμα κατεβαζεις και ανοιχτο το οτετv Δεν υπαρχει προβλημα το ρωτησα, γιατι χρησιμοποιεί το μεγιστο ή το απαραιτητο καθε φορα bandwidth που μπορει να δωσει η γραμμη. Δεν μπορουσα να παω σε 24 αρα, ξεφραγκιάστηκα να ρωτησω ταινιες χωρις ενοικιαση και επιπλεον χρεωση υπαρχουν στο full pack που πηρα.; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα