Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχουμε το σύστημα tabs της μηχανής vBulletin. Όταν μεταφέρεσαι από το ένα tab στο άλλο, προβάλλονται πληροφορίες που έχουν φορτωθεί ήδη στον browser (δηλαδή δεν γίνεται κάποιο ajax load, με το που ανοίγεις τη σελίδα όλα τα δεδομένα όλων των tabs έχουν φορτωθεί). Η μετάβαση μεταξύ των tabs γίνεται χωρίς page reload.
Ο κώδικας html για δύο tab με ονομασία Name1 και Name2 είναι ο ακόλουθος:

<div id="my_tabs">
<div id="name1" class="tborder content_block">
<h4 class="thead block_title">
<a name="name1"></a>
<span class="block_name">Name1</span>
</h4>
<div class="block_content" id="collapseobj_name1" style="">
<!-- name1 content -->
</div>
</div>

<div id="name2" class="tborder content_block">
<h4 class="thead block_title">
<a name="name2"></a>
<span class="block_name">Name2</span>
</h4>
<div class="block_content" id="collapseobj_name2" style="">
<!-- name2 content -->
</div>
</div>
</div>

<script type="text/javascript">
<!--
vBulletin.register_control("vB_TabCtrl", "my_tabs", "$selected_tab", "»", "profile.php?u=2&do=loadtab&tabid={1:tabid}");
//-->
</script>

Ας υποθέσουμε ότι τα tabs βρίσκονται στη σελίδα page.php, η οποία έχει πάνω πάνω αυτό τον κώδικα:

if (!$GET['tab'])
{
$selected_tab = $GET['tab'];
}
else
{
$selected_tab = '';
}

Αν μπούμε στον σύνδεσμο page.php?tab=name2, η σελίδα που θα φορτώσει θα έχει ανοιχτό το tab Name2.
Τι θέλω να κάνω; Εφόσον υπάρχει η μεταβλητή tab, σκέφτηκα όταν ανοίγει μια σελίδα, να φορτώνουν (php κώδικας και queries) μόνο τα δεδομένα του tab που έχει οριστεί στον σύνδεσμο. Αυτό θα επιτευχθεί βάζοντας κάποιες if ($GET['tab'] == 'X') στο page.php.
Το πρόβλημα: τα tabs δεν είναι linkable. Δηλαδή μεταβαίνεις άμεσα από το ένα tab στο άλλο αν πατήσεις πάνω τους. Αυτό που θέλω είναι όταν κάνω click στο tab Name2 να γίνεται page reload στη σελίδα page.php?tab=name2, ώστε να δουλέψει η if ($GET['tab'] == 'X'). Πως μπορώ να το κάνω; Δοκίμασα να βάλω <a href=""></a> σε όλα τα πιθανά σημεία του παραπάνω html κώδικα, όμως με τίποτα δεν γίνεται linkable η ονομασία των tabs.
Εδώ μπορείτε να βρείτε και τον κώδικα javascript του συστήματος. Κάτι μου λέει ότι η επέμβαση που χρειάζεται είναι πολύ απλή.
Μακάρι έστω να μπορούσα να βάζω <a href στον html κώδικα ώστε τα tabs να είναι σύνδεσμοι.
Please help!

Δημοσ.

Κάτι κάνεις λάθος, βάζοντας στο κείμενο μέσα σε <a> tag θα έπρεπε να δουλέψει. Μήπως πρέπει να κάνεις κάποιο refresh τα template αρχεία του vBulletin? Δεν έχω δουλέψει με vb αλλά σε phpBB τα αρχεία των templates πρέπει να τα κάνεις refresh γιατί έχει "deep caching"

Δημοσ.

Όχι, δεν κάνει τέτοιο caching το vbulletin, είμαι σίγουρος γι' αυτό. Κάτι μου λέει ότι παρά το γεγονός ότι βάζω <a tags, δεν δουλεύουν επειδή είναι JavaScript tabs. Η αλλαγή πρέπει να γίνει στο js αρχείο ώστε όποτε κάνω click να γίνεται window.location = ''

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...