Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φίλοι μου γεια σας.

Έχω ένα laptop sony vaio win 8 64 bit, 4 μηνών,  το οποίο πριν 10 ημέρες έκανε επανεκκίνηση, κάνοντας
θόρυβο, ποιο προηγήθηκε δεν κατάλαβα. Ο θόρυβος ήταν σφύριγμα και παράλληλα κτύπος περίπου σαν να βρίσκει ανεμιστηράκι σε κάτι. Σε μπλε οθόνη έγραφε «παρουσιάστηκε πρόβλημα και ο υπολογιστής κάνει επανεκκίνηση. Συλλέγουμε πληροφορίες κλπ, κλπ. Αναφορά σφάλματος system_service_exception».

Εγκατέστησα τον avast, ο οποίος δεν βρήκε κάτι. Την επόμενη το ίδιο. Ακολούθησε 5-6 φορές ακόμα, μέχρι και σήμερα, αλλά χωρίς να κάνει θόρυβο.
Καμία ιδέα ?

Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

performance και health Excellent και θερμοκρασία δίσκου 31 c

Επειδή τα win 8 δεν παιζουν τα aida, GPU-Z.0.6.7, CPU Thermometer, RealTemp_360 (cpu), System Information for Windows και οτι άλλο κέρατο βερνικωμένο ήξερα για θερμομέτρηση cpu παρακαλώ κι εδω βοήθεια φίλε μου...

Δημοσ.

Εφόσον λεει excellent δεν πιστευω να εχει κατι ο δισκος. Μηπως αναπτυσσει θερμοκρασια και επανεκκινεί;

Δημοσ.

Φίλε z4rx07 θα βρω πρόγραμμα να παρακολουθώ την θερμοκρασία cpu, γιατί αυτά που εχω δεν τρέχουν σε win 8 (aida, GPU-Z.0.6.7, CPU Thermometer, RealTemp_360 (cpu), SIW Portable). Η θερμοκρασία δίσκου είναι 31 c. Αν έχετε κάποιο πρόγραμμα να δείχνει ταυτόχρονα τις θερμοκρασίες όλων (cpu, hard disc, motherboard κλπ), όπως πχ το SIW Portable και να τρέχει σε win 8 βοηθήστε με. Δεν τόχω και σε πολύ να περάσω τα xp !!!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

coolerman ευχαριστώ,  εξαιρετικό το speccy αλλά δεν μου δείχνει θερμοκρασία cpu. Τις άλλες τις δείχνει.... χι χι χι

KoKoPsOpSaRoS  αυτό φοβάμαι αλλά αν το δώσω για έλεγχο στο plaisio επειδή δεν το παρουσιάζει κάθε ημέρα, θα χαθεί για πολύ καιρό. Θα το προσπαθήσω κι άλλο με τις θερμοκρασίες και βλέπουμε.

Αυτό το system_service_exception δε μας λέει κάτι?

Ευχαριστώ

Επεξ/σία από mavro
Δημοσ.

απτην στιγμη που λες οτι εκανε σφυριγματα και πυροβολισμους κατι παιζει στο hardware του laptop.

εμμ?

Το HWmonitor?

Δημοσ.

OK με το SpeedFan βρήκα άκρη. 

Αυτό που παρατήρησα είναι ότι το πρόβλημα παρουσιάζεται ένα τέταρτο μετά το αρχικό ξεκίνημα και μετά πάει ρολόι...

Σας ευχαριστώ όλους

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...