mavro Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Φίλοι μου γεια σας. Έχω ένα laptop sony vaio win 8 64 bit, 4 μηνών, το οποίο πριν 10 ημέρες έκανε επανεκκίνηση, κάνονταςθόρυβο, ποιο προηγήθηκε δεν κατάλαβα. Ο θόρυβος ήταν σφύριγμα και παράλληλα κτύπος περίπου σαν να βρίσκει ανεμιστηράκι σε κάτι. Σε μπλε οθόνη έγραφε «παρουσιάστηκε πρόβλημα και ο υπολογιστής κάνει επανεκκίνηση. Συλλέγουμε πληροφορίες κλπ, κλπ. Αναφορά σφάλματος system_service_exception». Εγκατέστησα τον avast, ο οποίος δεν βρήκε κάτι. Την επόμενη το ίδιο. Ακολούθησε 5-6 φορές ακόμα, μέχρι και σήμερα, αλλά χωρίς να κάνει θόρυβο.Καμία ιδέα ? Ευχαριστώ πολύ.
evoracing Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Δες το life του δίσκου με το HD Sentinel. Τσέκαρε και θερμοκρασίες CPU...
mavro Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 performance και health Excellent και θερμοκρασία δίσκου 31 c Επειδή τα win 8 δεν παιζουν τα aida, GPU-Z.0.6.7, CPU Thermometer, RealTemp_360 (cpu), System Information for Windows και οτι άλλο κέρατο βερνικωμένο ήξερα για θερμομέτρηση cpu παρακαλώ κι εδω βοήθεια φίλε μου...
z4rx07 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Εφόσον λεει excellent δεν πιστευω να εχει κατι ο δισκος. Μηπως αναπτυσσει θερμοκρασια και επανεκκινεί;
mavro Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Φίλε z4rx07 θα βρω πρόγραμμα να παρακολουθώ την θερμοκρασία cpu, γιατί αυτά που εχω δεν τρέχουν σε win 8 (aida, GPU-Z.0.6.7, CPU Thermometer, RealTemp_360 (cpu), SIW Portable). Η θερμοκρασία δίσκου είναι 31 c. Αν έχετε κάποιο πρόγραμμα να δείχνει ταυτόχρονα τις θερμοκρασίες όλων (cpu, hard disc, motherboard κλπ), όπως πχ το SIW Portable και να τρέχει σε win 8 βοηθήστε με. Δεν τόχω και σε πολύ να περάσω τα xp !!!!
coolerman Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Κατέβασε το speccy cpuz & speccy έχω στά 8αρια και τα τρέχει κανονικά. μήπως είναι αλλού το προβλημά σου;;
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 απτην στιγμη που λες οτι εκανε σφυριγματα και πυροβολισμους κατι παιζει στο hardware του laptop.
mavro Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) coolerman ευχαριστώ, εξαιρετικό το speccy αλλά δεν μου δείχνει θερμοκρασία cpu. Τις άλλες τις δείχνει.... χι χι χι KoKoPsOpSaRoS αυτό φοβάμαι αλλά αν το δώσω για έλεγχο στο plaisio επειδή δεν το παρουσιάζει κάθε ημέρα, θα χαθεί για πολύ καιρό. Θα το προσπαθήσω κι άλλο με τις θερμοκρασίες και βλέπουμε. Αυτό το system_service_exception δε μας λέει κάτι? Ευχαριστώ Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2013 από mavro
μπουρτζοβλαχος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 το speedfan το δοκιμασες? γαιτι σε μενα μια χαρα τρεχει σε windows 8
rfc Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 απτην στιγμη που λες οτι εκανε σφυριγματα και πυροβολισμους κατι παιζει στο hardware του laptop. εμμ? Το HWmonitor?
mavro Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 OK με το SpeedFan βρήκα άκρη. Αυτό που παρατήρησα είναι ότι το πρόβλημα παρουσιάζεται ένα τέταρτο μετά το αρχικό ξεκίνημα και μετά πάει ρολόι... Σας ευχαριστώ όλους
mavro Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 cpu και motherboard παίζουν 50 με 60 C.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα