Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οχι δεν υπάρχει τετοια περίπτωση και αν υπάρχει ειναι το 1%, καλύτερα ψάξε για το υπόλοιπο 99% είναι και το πιο εύκολο και εφ΄οσον ειναι στις εξερχόμενες του ασυρματου

Δημοσ.

δεν ξέρω πόσο εύκολο είναι να μπει τρίτος στην δικιά σου γραμμή (και πόσο μάλλον πολλές φορές), αλλά αφού είναι αποθηκευμένες οι κλήσεις στον ασύρματο πάει να πει ότι έγιναν απο τον ίδιο τον ασύρματο!

οπότε ίσως ο/η συγκάτοικος να κανε την "λαδιά" και τώρα να ντρέπεται να στο πει :rolleyes:  τίποτε δεν αποκλείεται πάντως..

Δημοσ.

Συμπτωματικά, σήμερα κοιτούσα το λογαριασμό του ΟΤΕ ενός φίλου, που μου παραπονέθηκε για το ύψος του λογαριασμού και, εκτός των άλλων, είδα ότι είχε χρεωθεί 19,02 (προ ΦΠΑ) για 31 κλήσεις (διάρκεια 5,17 λεπτά) σε παρόμοια τηλέφωνα (υπηρεσίες Πολυμεσικής Πληροφόρησης Τρίτων). Όταν τον ρώτησα που έκανε αυτά τα τηλεφωνήματα απάντησε ότι δεν τα είχε κάνει αλλά όταν τον πίεσα και του είπα ότι είναι τηλέφωνα από 90 παραδέχτηκε ότι έστειλε απαντήσεις για κάποιο "Τηλεκύβο" (!!!)....

Οι κλήσεις, λοιπόν, γίνονται, και καλό είναι να ψαχνόμαστε μέσα στο χώρο μας για να βρούμε τον υπόλογο ...

Δημοσ.

Τελοσπάντων, μετά από ειδικές τεχνικές ανάκρισης που εφάρμοσα, βρήκα τον υπαίτιο. :ph34r:

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις :-)

"...ειδικές τεχνικές ανάκρισης ..."

Καλό, πολύ καλό ....

Δημοσ.

<p>Αυτό μου φάνηκε κι εμένα περίεργο, το ότι ήταν οι κλήσεις στον ασύρματο. Και αναρωτιόμουν αν γίνεται παρεμβολή τρίτου και να φαίνεται στον ασύρματο το δικό μου.</p>

<p>Τελοσπάντων, μετά από ειδικές τεχνικές ανάκρισης που εφάρμοσα, βρήκα τον υπαίτιο. :ph34r:</p>

<p>Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις :-)</p>

Καλέ πες μας κι εμάς μη μας αφήνεις με την αγωνία λολ

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...