MaryGn Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Άκυρο Άκυρο Άκυρο Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2013 από MaryGn
NikosKallithea Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Οχι δεν υπάρχει τετοια περίπτωση και αν υπάρχει ειναι το 1%, καλύτερα ψάξε για το υπόλοιπο 99% είναι και το πιο εύκολο και εφ΄οσον ειναι στις εξερχόμενες του ασυρματου
apostolisR Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 δεν ξέρω πόσο εύκολο είναι να μπει τρίτος στην δικιά σου γραμμή (και πόσο μάλλον πολλές φορές), αλλά αφού είναι αποθηκευμένες οι κλήσεις στον ασύρματο πάει να πει ότι έγιναν απο τον ίδιο τον ασύρματο! οπότε ίσως ο/η συγκάτοικος να κανε την "λαδιά" και τώρα να ντρέπεται να στο πει τίποτε δεν αποκλείεται πάντως..
makfil Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Συμπτωματικά, σήμερα κοιτούσα το λογαριασμό του ΟΤΕ ενός φίλου, που μου παραπονέθηκε για το ύψος του λογαριασμού και, εκτός των άλλων, είδα ότι είχε χρεωθεί 19,02 (προ ΦΠΑ) για 31 κλήσεις (διάρκεια 5,17 λεπτά) σε παρόμοια τηλέφωνα (υπηρεσίες Πολυμεσικής Πληροφόρησης Τρίτων). Όταν τον ρώτησα που έκανε αυτά τα τηλεφωνήματα απάντησε ότι δεν τα είχε κάνει αλλά όταν τον πίεσα και του είπα ότι είναι τηλέφωνα από 90 παραδέχτηκε ότι έστειλε απαντήσεις για κάποιο "Τηλεκύβο" (!!!).... Οι κλήσεις, λοιπόν, γίνονται, και καλό είναι να ψαχνόμαστε μέσα στο χώρο μας για να βρούμε τον υπόλογο ...
NikosKallithea Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Εχουν φάει πολυ χρήμα απο τον κοσμακι http://newsgallery.gr/a/2035339/bary_prostimo_ston_ant1_gia_to_tilepaixnidi_tilekybos
MaryGn Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Άκυρο Άκυρο Άκυρο Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2013 από MaryGn
makfil Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Τελοσπάντων, μετά από ειδικές τεχνικές ανάκρισης που εφάρμοσα, βρήκα τον υπαίτιο. Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις "...ειδικές τεχνικές ανάκρισης ..." Καλό, πολύ καλό ....
iMarilina Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 <p>Αυτό μου φάνηκε κι εμένα περίεργο, το ότι ήταν οι κλήσεις στον ασύρματο. Και αναρωτιόμουν αν γίνεται παρεμβολή τρίτου και να φαίνεται στον ασύρματο το δικό μου.</p> <p>Τελοσπάντων, μετά από ειδικές τεχνικές ανάκρισης που εφάρμοσα, βρήκα τον υπαίτιο. </p> <p>Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις </p> Καλέ πες μας κι εμάς μη μας αφήνεις με την αγωνία λολ Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα