Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους. Επειτα απο συναρμολογηση καινουργιου pc το οποιο αποτελειται απο Amd 8350,gigabyte 990xa ud3,7870,kingston hyper X 4gb 1866Mhz,xfx 550W,ssd samsung 840,μολις ξεκινανε τα windows η οθονη(1080p) κολλαει για 5 seconds τελειως και μετα δουλευουν ολα κανονικα. Αυτο λογικα οφειλεται στον ssd αλλα γιατι να το κανει αυτο???

Επειτα παρατηρησα οτι οταν ανοιγουν τα windows η εικονικη μνημη ειναι κατευθειαν 2gb χωρις να υπαρχει μια διαδικασια που να απασχολει το cpu! Ξερετε που μπορει να οφειλονται ολα αυτα??

Δημοσ.

για τις ram  ποια win έχεις βάλει 32 bit ή 64 bit 

τώρα καθυστερεί να  μπει στα win μαλών έχεις βάλει   τα win στον άλλον δίσκο και όχι στον ssd αν και 5 δευτερόλεπτα είναι καλός χρόνος  

Δημοσ.

Χ64 ειναι τα windows,αλλα μαλλον δεν το εθεσα σωστα. Δεν διαβαζουν 2gb ,εννοουσα οτι οταν εχει ανοιξει πλεων το πισι ,η εικονικη μνημη ειναι στα 2000mb μονο με τα windows να τρεχουν απο πισω και τπτ αλλο.. 4gb τα διαβαζει μια χαρα.. Το κολλημα του ssd στην αρχη παντως ειναι σπαστικο,και σε αλλο πισι με τον ιδιο ssd μεσα δεν το κανει καθολου :/

Δημοσ.

Χ64 ειναι τα windows,αλλα μαλλον δεν το εθεσα σωστα. Δεν διαβαζουν 2gb ,εννοουσα οτι οταν εχει ανοιξει πλεων το πισι ,η εικονικη μνημη ειναι στα 2000mb μονο με τα windows να τρεχουν απο πισω και τπτ αλλο.. 4gb τα διαβαζει μια χαρα.. Το κολλημα του ssd στην αρχη παντως ειναι σπαστικο,και σε αλλο πισι με τον ιδιο ssd μεσα δεν το κανει καθολου :/

Την εικονικη μνημη που την διαβαζεις? Οσων αφορα το δισκο εχεις κανει κανα tweak?

Περασες τους drivers της ahci πριν βάλεις τα win ?

Αν εννοεις στο bios......  σωστο το ερωτημα σου αν και by default, ετσι ερχοντε τωρα πια.  Θα τοβλεπα και αυτο που λεει ο aiwa αν καταλαβα σωστα.

Δημοσ.

Σε εμένα με amd 8350 gigabyte ud3 990xa δέν έπαιζε σωστά ο samsung 830 μέχρι να φορτώσω το driver απο το cd της μητρικής πριν την εγκατάσταση των win. Επίσης είσαι σε ahci mode φίλε ts ?

Δημοσ.

Σε εμένα με amd 8350 gigabyte ud3 990xa δέν έπαιζε σωστά ο samsung 830 μέχρι να φορτώσω το driver απο το cd της μητρικής πριν την εγκατάσταση των win. Επίσης είσαι σε ahci mode φίλε ts ?

Ναι ειχα επιλεξει ΑΗCI mode εννοειται αλλα μαλλον ειναι αυτο που ειπες διοτι δεν εβαλα κανεναν driver πουθενα πριν βαλω τα windows.. Αρα κατεβαζω του ahci drivers για την μητρικη και μετα ξανακανω install τα windows?? Καλως θα δοκιμασω αυτα και θα δω και αν η ραμ ερθει στα φυσιολογικα επιπεδα.

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν θα σου προσφέρει κάτι πάντως σε μένα δεν έπαιζε σωστα. Αν έχεις το κουράγιο να κάνεις format κάνε και πέρνα τον driver  απο πριν. Mε την ραμ δεν νομίζω να έχεις θέμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...