alex999 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Το λαπτοπ της αδερφης μου ενα HP pavilion dv6-1270 ev ,οταν ανοιγει κολλαει στην οθονη κατα την φορτωση των windows εδω και 1-2 μερες και ενω αρχικα μετα απο ωρα ανοιγε τωρα δεν κανει τιποτα...Καμια ιδεα τι μπορω να κανω; (Ελπιζω να ειναι στην σωστη ενοτητα το θεμα)
LambisElef Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Δοκίμασε ένα τεστ στο σκληρό με το hd sentinel. Αν δεν ανοίγει το λάπτοπ βγάλε το σκληρό και βάλ' τον σε σταθερό για να κάνεις το τεστ
alex999 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Το λαπτοπ δεν ανοιγει,τωρα οταν παω να το ανοιξω λεει οτι υπηρξε καποιο προβλημα κατα την φορτωση τον windows και μετα λεει επιδιορθωση κατα την εκκινηση το παταω αλλα και εκει σταμαει οταν φορτωνουν τα windows,αα ξεχασα να αναφερω οτι εχει Vista! Θα τον εβγαζα τον σκληρο αλλα αν με δει να το κανω θα παθει κανενα εγκεφαλικο οποτε μαλλον δεν το γλυτωνουμε το 50 ευρω ε;
polteris Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Ενος φιλου το HP παρουσιασε το ιδιο προβλημα και τελικα ειχε χαλασμενο δισκο!! Εμπαινε μεχρι το recovery αλλα δεν μπορουσε να το επαναφερει με τιποτα!!
alex999 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Επειδη εχω και εγω HP λαπτοπ και ειχα παρομοιο προβλημα,χρειαστηκε να αλλαξω δισκο! για αυτο και το πρωτο πραγμα που σκεφτηκα ηταν αυτο.. αλλα εκανα το τεστ με το HD sentinel οπως προτεινε και ο λαμπης και λεει 100% και υγεια και αποδοση!!
Konstantin77 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 μπες με linux απο cd, σωσε τα δεδομενα ολα απο το σκληρο σε εξωτερικο και μετα φορματ. θα χασεις περισσοτερες ωρες με οτιδηποτε αλλο
alex999 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Aυτο το λαπτοπ θα με τρελανει,τωρα δεν δουλευει το πληκτρολογιο ουτε το touchpad και το θεμα ειναι οτι δεν δουλευει ουτε για να μπω στα Bios; με το φορματ θα λυθει το προβλημα η μηπως ειναι hardware το προβλημα τελικα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα