Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την καλησπερα μου σε ολους και σε ολες σας και καλη νεα χρονια να εχουμε θα χρειαστω την βοηθεια σας και τα φωτα σας παλι για ακομα μια φορα παιδια. Εχω αγορασει χθες ενα νεο σκληρο δισκο των 3Tb για τον νεο μου υπολογιστη τον οποιον τον αγορασα περση συγκεκριμενα ειναι 7ά πειρηνος και 4 gb ram εχει ενα σκληρο δισκο των 1tb πανω απο το εργοστασιο και ειναι dell studio xps (8100), η καρτα γραφικων του ειναι nvidia GT220. Eχω βαλει μια χαρα τον σκληρο δισκο με τα συρματα του στην σωστη θεση και ολα καλα λοιπον. Παω να τον εγκαταστησω απο την διαχειριση --> Διαχειριση δισκων -> μου εμφανισε ενα μηνυμα εκει και πατησα Οκ μετα δημιουργησα το νεο διαμερισμα του νεου σκληρου δισκου (αφου δεν ειχε αλλον δισκο εκτος απο τον δισκον των windows και ηταν μαυρο το χρωμα του νεου μου δισκου). Μου το εμφανισε αντι για 3TB (που στην ουσια ειναι 300GB αν δεν κανω λαθος) μου τον εμφανιζει ως 746GB το ερωτημα μου ειναι γιατι γινεται αυτο απο την στιγμη που τα windows μου ειναι windows 7 home premum X64 (χωρις service pack ) αγγλικη εκδοση και τι θα μπορουσα να κανω σε αυτη την περιπτωση για να αναγνωριζει και τα 3TB χωρις προβλημα ;

Παρακαλω δωστε μου οδηγιες στα ελληνικα βημα προς βημα.

Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας να στε παντοτε καλα.

Δημοσ.

Την καλημερα μου το προβλημα ευτυχως λυθηκε το εψαξα λιγο το θεμα και βρηκα την λυση του εδω: http://www.servethehome.com/fix-746gb-3t...ive-issue/ να στε ολοι σας καλα που με βοηθησατε σας ευχαριστω ολους θερμα !!!!!!!!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...