Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Προφανώς, δεν έχεις δει ακόμα τον Nightly 22...

ακριβως. απιστευτη ταχυτητα. εδω και μια βδομαδα που βγηκε, εχω παρατησει Chrome και το default FF19 profile μου, και τρεχω αποκλειστικα αυτον. Δεν ειναι απλως οτι ανοιγει τις σελιδες αστραπιαια αλλα η ολη του αποκριση

ειναι σε αλλο επιπεδο. Αν καταφερει η Mozilla να ολοκληρωσει φετος και το supersnappy project οπως υποσχεθηκε, θα μιλαμε πλεον για εξωπραγματικες ταχυτητες με τον Firefox.

Δημοσ.

Το Mozilla Supersnappy Project υπάρχουν βάσιμες πληροφορίες πως ετοιμάζεται κάπου ως το Σεπτέμβριο. Σε νέες μετρήσεις ο Firefox Nightly 22.0a1 27Feb μου έσπασε όλα τα κοντέρ, ξεπερνώντας όλους τους άλλους... Και χωρίς προβλήματα! Τον βάφτισα my default...

Δημοσ.

δεν νομιζω να προλαβει την φετινη χρονια. εχουν να λυσουν πολλα προβληματα ακομη. μακαρι ομως να τα καταφερουν.

παντως ακομη και με το πιο "απλο" Snappy Project, τα αποτελεσματα ειναι ακρως θεαματικα κρινοντας απο τις επιδοσεις του Nightly 22.

Δημοσ.

Ποιος χρησιμοποιεί explorer? :o

Εγω και ειναι μια χαρα...

Τον εβαλα στο σπιτι αλλα μου αλλαξε σε γκρι το πρωμα στον φοντο στην μπαρα επανω απο γαλαζιο.

Αλλαζει αυτο ?

post-40980-0-45508100-1362026729_thumb.jpg

Δημοσ.

Υπάρχει κάποιος τρόπος να μπλοκαριστούν οι διαφημίσεις στο youtube στον ie;

* Επιλογές Ιντερνετ => Ρυθμίσεις για τη ζώνη Ιντερνετ => Ενεργοποίηση αποκλεισμού αναδυόμενων παραθύρων (δες και προσαρμοσμένο επίπεδο των σχετικών ρυθμίσεων).

* Έλεγξε γενικότερα και Για Προχωρημένους => Ασφάλεια.

* Φόρτωσε NIS2013 που έχει και άλλες ρυθμίσεις.

Δημοσ.

ο ΙΕ10 καλύτερος browser όλων...; Να γελάσω τώρα η μετά...; Μα καλά, ο ΙΕ10; Πάμε καλά....; 

Ο ΙΕ10 που... σέβεται τα... web standards; Επιεικώς η πιο ελλιπέστατη υποστήριξη σε html5... Δείτε στο http://html5test.com/

Ο ΙΕ10 που... κατακρεουργεί τα standards γενικότερα; Ο ΙΕ10 που δεν έχει υποστήριξη σε flash και άλλα plugins σε "modern ui" τέως "metro" mode;

Ο ΙΕ10 που είναι τρύπιος από παντού; Και όλα αυτά, επειδή η Javascript μηχανή του και μόνο, εμφανίζει σημάδια βελτίωσης και αυξημένης ταχύτητας, για αυτό και η... ψευδαίσθηση της "ταχύτητας" που λέτε μερικοί; Το μόνο, ειλικρινά το μόνο που άλλαξε είναι η απόδοση της Javascript μηχανής του... Τίποτα άλλο.... Ε όχι και o IE10 ο καλύτερος browser.... Μόνο σαν τελευταία επιλογή θα το χρησιμοποιούσα... Μακριά....

Δημοσ.

Δείτε όμως και πιο σφαιρικά τη Mozilla, επειδή σήμερα τα πράγματα κινούνται σε πολυμετωπικό επίπεδο.

FIREFOX OS & HTML5

Η Mozilla κάνει ό,τι μπορεί για πολύ ενδιαφέρουσες βελτιώσεις σε πολύ ενδιαφέρουσες και ουσιαστικές κατευθύνσεις. Όπως αναφέρει η Mozilla, δεν μπορεί να πετύχει παγκόσμια κυριαρχία με το Firefox OS. Δεν έχουν στόχο ούτε την τρίτη θέση, πίσω από iOS και Android. Γι' αυτήν «μάχονται» τα Windows Phone και η BlackBerry. «Αν καταφέρουμε να είμαστε στο 10%, στο 20% ή στο 50%, θα νιώσουμε καλά και θα το γιορτάσουμε. Αλλά όσο καλός κι αν είναι ο αντίκτυπός μας, τόσο πιστεύουμε πως οι κατασκευαστές άλλων OS θα καταλάβουν πως το σύστημά τους, (να το βασίζουν τα πάντα σε συγκεκριμένο hardware και να μένουν σε αυτό), δεν είναι αυτό που θέλουν οι χρήστες».

Δημοσ.

Εγω και ειναι μια χαρα...

Τον εβαλα στο σπιτι αλλα μου αλλαξε σε γκρι το πρωμα στον φοντο στην μπαρα επανω απο γαλαζιο.

Αλλαζει αυτο ?

Καποια λυση για αυτο ???

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...