Gennaios Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 πριν δοκιμασω την GTX 670(gigabyte windforce oc)ειπα να κανω μια δοκιμη ετσι για πλακα σε μια 19αρα οθονη με αναλυση 1440χ900! εβαλα το Dead Space 3 ολα full με vsyc on και επιανα 30 FPS με παραξενεψε αρκετα οταν εβγαλα το vsyc επιανε 325 FPS για την ακριβεια,, ειναι νορμαλ τωρα αυτο?με vsyc δεν θα επρεπε να πιανει πιο πολλα!σε μερικα παιχνιδια χρειαζεται αυτη η σταθεροτητα και πως θα την βαλω με στην 24αρα?!ευχαριστω!
Xristaras12 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 τα dead space κλειδωνουν το vsync στα 30 καρε δυστυχως.
XMorsX Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 To συνηθίζουν στα προχειρα console ports.
mellodos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Αν και δεν έχω nvidia , νομίζω πως αν κλείσεις το vsync απο το παιχνίδι και ενεργοποιήσεις το adaptive vsync απο το nvidia panel λογικά θα παίξει στα καρέ της οθόνης σου,
poulinos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 επειδη καποιοι ξυπνησαν με νευρα να προσεχουν τι λενε γιατι εχω και εγω τα νευρα μου και θα φυγει κανεις για το σαβατοκυριακο διακοπες με μια βαλιτσα που θα γραφει ban 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα