Προς το περιεχόμενο

Πρώτη επαφή με το HTC One (video)

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

"...υπέρυθρη θύρα η οποία μετατρέπει το One σε τηλεχειριστήριο όλων των συσκευών σας φτάνει να το προγραμματίσετε με κάθε σας συσκευή."

Πάρα πολύ χρήσιμο χαρακτηριστικό..

Υπάρχει άλλη συσκευή με παρόμοια δυνατότητα ακόμη και με extra εξάρτημα ξέρω γω..?

Σε tablet τουλάχιστον το έχει το motorola xoom 2 media edition που έχω, και έχει μαζί ένα προγραμματάκι, το dijit. Πλάκα έχει και όντως χειρίζεται τις περισσότερες συσκευές.

Για το κινητό τώρα, ίσως το πιο ωραίο android που έχω δεί, και είναι και τούμπανο. Νομίζω ότι θα έχει επιτυχία παρότι ακριβό.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βασικά η τιμή του δεν δεν μου έκανε έκπληξη καθώς samsung και ΗTC μας έχουν συνηθίσει σε παρόμοιες τιμές στις ναυαρχίδες δες τους, δείτε SIII και ONE X όταν πρωτοβγήκαν. Σαφώς και είναι ακριβό αλλά αν δεν βιάζεται κάποιος το παίρνει αργότερα φτηνότερο. Τώρα παίρνεις το ONE X  με 450€ περίπου το 32GB.

Τώρα αν θέλεις ντε και καλά καινούριο κινητό, επειδή αυτό που έχεις τώρα, αν και δεν το έχεις και πάνω από 6άμηνο, δεν θα είναι πλέον μούρικο, πλήρωσε το και μη μιλάς!! 

(Διευκρινίζω πως το λέω γενικά, μην υπάρξουν παρεξηγήσεις!)    

Πάντως όσο και να μου αρέσει δεν μπορώ να το αποκτήσω και θα μείνω ακόμα για κάμποσο καιρό με το SENSATION XL.

Πολύ ωραίο smartphone. H HTC με το sense έχει φτιάξει ένα από τα καλύτερα skin για Android.

Για την τιμή οκ, πανάκριβο. Προσωπική μου άποψη πάντως είναι ότι γενικότερα αγοράζουμε την τεχνολογία ακριβότερα απ'όσο θα έπρεπε.

Sent from my MI 2 using Insomnia

Αν βγει σε wp θα το τσιμπουσα 100%,ασχέτους τιμή!<br><br>

Sent from my Nexus 7 using Insomnia

Μια απ τα ιδια. Για android μου φαινονται πολλα τα λεφτα αλλα αν βγαλουν το ιδιο σε windows το πηρα με τη μια. Ας ελπιζουμε....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...