Millennium Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Πολύ καλό είναι αλλά κάτι πρέπει να γίνει και με αυτές τις τιμές ρε HTC... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikegad Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Τέλειο τηλέφωνο αλλά σε αυτή την τιμή δεν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzampatzis Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 "...υπέρυθρη θύρα η οποία μετατρέπει το One σε τηλεχειριστήριο όλων των συσκευών σας φτάνει να το προγραμματίσετε με κάθε σας συσκευή." Πάρα πολύ χρήσιμο χαρακτηριστικό.. Υπάρχει άλλη συσκευή με παρόμοια δυνατότητα ακόμη και με extra εξάρτημα ξέρω γω..? Σε tablet τουλάχιστον το έχει το motorola xoom 2 media edition που έχω, και έχει μαζί ένα προγραμματάκι, το dijit. Πλάκα έχει και όντως χειρίζεται τις περισσότερες συσκευές. Για το κινητό τώρα, ίσως το πιο ωραίο android που έχω δεί, και είναι και τούμπανο. Νομίζω ότι θα έχει επιτυχία παρότι ακριβό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fzmires Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Βασικά η τιμή του δεν δεν μου έκανε έκπληξη καθώς samsung και ΗTC μας έχουν συνηθίσει σε παρόμοιες τιμές στις ναυαρχίδες δες τους, δείτε SIII και ONE X όταν πρωτοβγήκαν. Σαφώς και είναι ακριβό αλλά αν δεν βιάζεται κάποιος το παίρνει αργότερα φτηνότερο. Τώρα παίρνεις το ONE X με 450€ περίπου το 32GB. Τώρα αν θέλεις ντε και καλά καινούριο κινητό, επειδή αυτό που έχεις τώρα, αν και δεν το έχεις και πάνω από 6άμηνο, δεν θα είναι πλέον μούρικο, πλήρωσε το και μη μιλάς!! (Διευκρινίζω πως το λέω γενικά, μην υπάρξουν παρεξηγήσεις!) Πάντως όσο και να μου αρέσει δεν μπορώ να το αποκτήσω και θα μείνω ακόμα για κάμποσο καιρό με το SENSATION XL. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deceit Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Πολύ ωραίο smartphone. H HTC με το sense έχει φτιάξει ένα από τα καλύτερα skin για Android. Για την τιμή οκ, πανάκριβο. Προσωπική μου άποψη πάντως είναι ότι γενικότερα αγοράζουμε την τεχνολογία ακριβότερα απ'όσο θα έπρεπε. Sent from my MI 2 using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thes Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Μόνο σε μένα θυμίζει Jiayu G3; (η μπροστινή όψη τουλάχιστον) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Αν βγει σε wp θα το τσιμπουσα 100%,ασχέτους τιμή!<br><br> Sent from my Nexus 7 using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atsddd Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Αν βγει σε wp θα το τσιμπουσα 100%,ασχέτους τιμή!<br><br> Sent from my Nexus 7 using Insomnia Μια απ τα ιδια. Για android μου φαινονται πολλα τα λεφτα αλλα αν βγαλουν το ιδιο σε windows το πηρα με τη μια. Ας ελπιζουμε.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Τα wp πότε θα τα βγάλει η HTC; Αργούν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TirkaS Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Υπέροχο design αλλά σ' αυτή την τιμή έχεις ios.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 και μέχρι 4 ίντσες, δεν φτάνουν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos-s Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Tι παντοφλα ειναι αυτη ελεος και ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dreaming123 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Ακριβό...Θα αρκεστώ σε video παρουσίασης... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Oντως πολυ καλο και ομορφο και το κυριοτερο δεν ειναι κλωνος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα