Nvidiaman Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 και καλό χειμώνα μέχρι να πάρει την 4.2.2? Αυτη τη φορα δεν φταινε οι εταιριες απλα δεν εχει δωσει τον κωδικα η google διαβαστε εδω http://www.fudzilla.com/home/item/30558-android-42-still-google-exclusive Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stevchrly Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 ευτυχώς που παραμένει φτηνό το iphone Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilisxd Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Καλά η τιμή δεν ισχύει με τίποτα. Ήδη το Expansys το έχει στα 630. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
l3ft3r1s Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Σας ξέφυγε ένα 'κατοστάευρο... http://www.insomnia.gr/topic/477710-htc-one-wireless-hdmi-adaptor-600e-amazon-uk/ edit: Άκυρο, τώρα είδα πως η τιμή που αναφέρετε είναι για Ελλάδα... Επομένως αναμενόμενη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 πολυ ωραιο αν και νομιζω θα ηταν ακομα καλυτερο με επιπεδο το πισω μερος Αν ήταν και επίπεδο στο πίσω μέρος θα λεγόταν ...HTC iOne! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
21century Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Όμορφο αλλά θέλει 2 μισθούς για να το αποκτήσεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nvidiaman Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Το αμαζον αγγλιας ειναι φθηνοτερο κατα 60€ απο το αμαζον γερμανιας. Περιεργο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karabouzouk... Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 "...υπέρυθρη θύρα η οποία μετατρέπει το One σε τηλεχειριστήριο όλων των συσκευών σας φτάνει να το προγραμματίσετε με κάθε σας συσκευή." Πάρα πολύ χρήσιμο χαρακτηριστικό.. Υπάρχει άλλη συσκευή με παρόμοια δυνατότητα ακόμη και με extra εξάρτημα ξέρω γω..? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 "...υπέρυθρη θύρα η οποία μετατρέπει το One σε τηλεχειριστήριο όλων των συσκευών σας φτάνει να το προγραμματίσετε με κάθε σας συσκευή." Πάρα πολύ χρήσιμο χαρακτηριστικό.. Υπάρχει άλλη συσκευή με παρόμοια δυνατότητα ακόμη και με extra εξάρτημα ξέρω γω..? Ναι υπάρχουν σχετικά κιτ που μετατρέπουν το iphone σε universal remote με την προσθήκη πομπού στο κάτω μέρος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linkinpark4175 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 lol, 700 λέει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karabouzouk... Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Ναι υπάρχουν σχετικά κιτ που μετατρέπουν το iphone σε universal remote με την προσθήκη πομπού στο κάτω μέρος. Κάτι για android παίζει..? Για το iphone όντως κάπου το είχα δει αυτό που λες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr_Slump Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Τι έκανε ο άλλος στην αρχή ρε παιδιά; Παρκούρ μέσα στην έκθεση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr_b0om Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Το επόμενο μου smartphone, με το Note 2 που έχω τώρα δεν έχω μείνει ευχαριστημένος από την SAMSUNG, πολλά προβλήματα και κολλήματα.. και στην 3η εβδομάδα μου χάλασε και φόρτιζε... ακόμη περιμένω αντικατάσταση εδώ και 1 μήνα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bobiras13 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 εντυπωσιακη η οθονη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TechnoState Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Το επόμενο μου smartphone, με το Note 2 που έχω τώρα δεν έχω μείνει ευχαριστημένος από την SAMSUNG, πολλά προβλήματα και κολλήματα.. και στην 3η εβδομάδα μου χάλασε και φόρτιζε... ακόμη περιμένω αντικατάσταση εδώ και 1 μήνα.... ....δλδ αν κατάλαβα καλά, θα δούλευε σωστά αν δεν φόρτιζε καθόλου ή αν δεν άδειαζε ποτέ η μπαταρία του? Αν δεν σου κάνει ούτε το note 2 , τότε τπτ δεν σε κάνει καλά (Quad-core 1.6 GHz Cortex-A9 - 16/32/64 GB storage, 2 GB RAM - Android OS, v4.1.1 (Jelly Bean). Eίμαι σχεδόν σίγουρος πως σου έχει πέσει στα χέρια κάποια αστοχία συσκευής ή αστοχία υλικού, μαζί με ελλατωματικό φορτιστή ίσως - καθαρα θέμα ατυχίας και μόλις στα αντικαταστήσουν θα λυθεί κάθε πρόβλημα. Πριν τι smartphone χρησιμοποιούσες??? Απο την άλλη πάλι, μήπως χρειάζεσαι κάτι σε πιο heavy duty κατασκευή... ????? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα