Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

πολυ ωραιο αν και νομιζω θα ηταν ακομα καλυτερο με επιπεδο το πισω μερος

Αν ήταν και επίπεδο στο πίσω μέρος θα λεγόταν ...HTC iOne! :P

• Like 1
Δημοσ.

"...υπέρυθρη θύρα η οποία μετατρέπει το One σε τηλεχειριστήριο όλων των συσκευών σας φτάνει να το προγραμματίσετε με κάθε σας συσκευή."

Πάρα πολύ χρήσιμο χαρακτηριστικό..

Υπάρχει άλλη συσκευή με παρόμοια δυνατότητα ακόμη και με extra εξάρτημα ξέρω γω..?

• Super Moderators
Δημοσ.

"...υπέρυθρη θύρα η οποία μετατρέπει το One σε τηλεχειριστήριο όλων των συσκευών σας φτάνει να το προγραμματίσετε με κάθε σας συσκευή."

Πάρα πολύ χρήσιμο χαρακτηριστικό..

Υπάρχει άλλη συσκευή με παρόμοια δυνατότητα ακόμη και με extra εξάρτημα ξέρω γω..?

Ναι υπάρχουν σχετικά κιτ που μετατρέπουν το iphone σε universal remote με την προσθήκη πομπού στο κάτω μέρος.

Δημοσ.

Ναι υπάρχουν σχετικά κιτ που μετατρέπουν το iphone σε universal remote με την προσθήκη πομπού στο κάτω μέρος.

Κάτι για android παίζει..? Για το iphone όντως κάπου το είχα δει αυτό που λες.

Δημοσ.

Το επόμενο μου smartphone, με το Note 2 που έχω τώρα δεν έχω μείνει ευχαριστημένος από την SAMSUNG, πολλά προβλήματα και κολλήματα.. και στην 3η εβδομάδα μου χάλασε και φόρτιζε... ακόμη περιμένω αντικατάσταση εδώ και 1 μήνα....

Δημοσ.

Το επόμενο μου smartphone, με το Note 2 που έχω τώρα δεν έχω μείνει ευχαριστημένος από την SAMSUNG, πολλά προβλήματα και κολλήματα.. και στην 3η εβδομάδα μου χάλασε και φόρτιζε... ακόμη περιμένω αντικατάσταση εδώ και 1 μήνα....

....δλδ αν κατάλαβα καλά, θα δούλευε σωστά αν δεν φόρτιζε καθόλου ή αν δεν άδειαζε ποτέ η μπαταρία του? Αν δεν σου κάνει ούτε το note 2 , τότε τπτ δεν σε κάνει καλά (Quad-core 1.6 GHz Cortex-A9 - 16/32/64 GB storage, 2 GB RAM - Android OS, v4.1.1 (Jelly Bean).

Eίμαι σχεδόν σίγουρος πως σου έχει πέσει στα χέρια κάποια αστοχία συσκευής ή αστοχία υλικού, μαζί με ελλατωματικό φορτιστή ίσως - καθαρα θέμα ατυχίας και μόλις στα αντικαταστήσουν θα λυθεί κάθε πρόβλημα.

Πριν τι smartphone χρησιμοποιούσες???

Απο την άλλη πάλι, μήπως χρειάζεσαι κάτι σε πιο heavy duty κατασκευή... ?????Exelis-Centaur-VM-04.jpg

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...