Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν λιγες μερες δεν ειχα ιντερνετ στον σταθερο υπολογιστη, τσεκαρα πισω στην θυρα του ethernet και δεν αναβε το φωτακι  κι ετσι αρχισα να δοκιμαζω πραγματα να δω τι φταιει.Δοκιμασα το καλωδιο σε αλλη θυρα στον ρουτερ και δοκιμασα και το καλωδιο σε αλλον υπολογιστη και δουλευε μια χαρα και στις δυο περιπτωσεις οποτε σιγουρα φταιει η υποδοχη στον υπολογιστη μου. Ρωτησα λοιπον τον καθηγητή μου στο σχολειο και μου προτεινε να αλλαξω καρτα δικτυου αλλα εγω δεν ξερω εαν υπαρχει θεση στην μητρικη..μπορει καποιος να μου πει πως θα το τσεκαρω ; Που βρισκονται οι θεσεις για input συσκευες πανω στην μητρικη;

η τελος παντων να αντικαταστησω την καινουργια με την παλια αν γινεται..

Δημοσ.

Πριν λιγες μερες δεν ειχα ιντερνετ στον σταθερο υπολογιστη, τσεκαρα πισω στην θυρα του ethernet και δεν αναβε το φωτακι  κι ετσι αρχισα να δοκιμαζω πραγματα να δω τι φταιει.Δοκιμασα το καλωδιο σε αλλη θυρα στον ρουτερ και δοκιμασα και το καλωδιο σε αλλον υπολογιστη και δουλευε μια χαρα και στις δυο περιπτωσεις οποτε σιγουρα φταιει η υποδοχη στον υπολογιστη μου. Ρωτησα λοιπον τον καθηγητή μου στο σχολειο και μου προτεινε να αλλαξω καρτα δικτυου αλλα εγω δεν ξερω εαν υπαρχει θεση στην μητρικη..μπορει καποιος να μου πει πως θα το τσεκαρω ; Που βρισκονται οι θεσεις για input συσκευες πανω στην μητρικη;

Πές μας ποιά μητρική έχεις για να βοηθήσουμε

Δημοσ.

Πές μας ποιά μητρική έχεις για να βοηθήσουμε

φιλε asus ειναι η μητρικη . τωρα οσο για το μοντελο , εκτος κι αν αναγραφεται , δεν γνωριζω .

Δημοσ.

Εκτός και αν θες να ξεφορτωθείς καλώδια και το κάνεις με ασύρματη κάρτα δικτύου (είτε pci είτε με usb)

Καλύτερα να το κάνει με την pci κάρτα, πιστεύω πως είναι πιο αποδοτικές... Άσε που έτσι δε θα "πιάσει" τσάμπα μια usb θύρα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...