CrazyV Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Πριν λιγες μερες δεν ειχα ιντερνετ στον σταθερο υπολογιστη, τσεκαρα πισω στην θυρα του ethernet και δεν αναβε το φωτακι κι ετσι αρχισα να δοκιμαζω πραγματα να δω τι φταιει.Δοκιμασα το καλωδιο σε αλλη θυρα στον ρουτερ και δοκιμασα και το καλωδιο σε αλλον υπολογιστη και δουλευε μια χαρα και στις δυο περιπτωσεις οποτε σιγουρα φταιει η υποδοχη στον υπολογιστη μου. Ρωτησα λοιπον τον καθηγητή μου στο σχολειο και μου προτεινε να αλλαξω καρτα δικτυου αλλα εγω δεν ξερω εαν υπαρχει θεση στην μητρικη..μπορει καποιος να μου πει πως θα το τσεκαρω ; Που βρισκονται οι θεσεις για input συσκευες πανω στην μητρικη; η τελος παντων να αντικαταστησω την καινουργια με την παλια αν γινεται..
coolerman Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Πριν λιγες μερες δεν ειχα ιντερνετ στον σταθερο υπολογιστη, τσεκαρα πισω στην θυρα του ethernet και δεν αναβε το φωτακι κι ετσι αρχισα να δοκιμαζω πραγματα να δω τι φταιει.Δοκιμασα το καλωδιο σε αλλη θυρα στον ρουτερ και δοκιμασα και το καλωδιο σε αλλον υπολογιστη και δουλευε μια χαρα και στις δυο περιπτωσεις οποτε σιγουρα φταιει η υποδοχη στον υπολογιστη μου. Ρωτησα λοιπον τον καθηγητή μου στο σχολειο και μου προτεινε να αλλαξω καρτα δικτυου αλλα εγω δεν ξερω εαν υπαρχει θεση στην μητρικη..μπορει καποιος να μου πει πως θα το τσεκαρω ; Που βρισκονται οι θεσεις για input συσκευες πανω στην μητρικη; Πές μας ποιά μητρική έχεις για να βοηθήσουμε
CrazyV Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Πές μας ποιά μητρική έχεις για να βοηθήσουμε φιλε asus ειναι η μητρικη . τωρα οσο για το μοντελο , εκτος κι αν αναγραφεται , δεν γνωριζω .
coolerman Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Άν δέν ξέρεις ποιά μητρική έχεις, κατεβάζεις το cpuID και στα λέει όλα Λογικά αυτή σου κάνει σε θύρα pci καί αυτή σε pci-e για να βεβαιωθούμε.
alfas Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Εκτός και αν θες να ξεφορτωθείς καλώδια και το κάνεις με ασύρματη κάρτα δικτύου (είτε pci είτε με usb)
JohnJohn3484 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Αρχικά κοίτα μην έχει παιχτεί τίποτα με τον driver του δικτύου μην παίρνεις τσάμπα καινούργια. 1
Demon Lord Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Εκτός και αν θες να ξεφορτωθείς καλώδια και το κάνεις με ασύρματη κάρτα δικτύου (είτε pci είτε με usb) Καλύτερα να το κάνει με την pci κάρτα, πιστεύω πως είναι πιο αποδοτικές... Άσε που έτσι δε θα "πιάσει" τσάμπα μια usb θύρα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα