Kostas_xolargos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Ρε μαγκες χτες το βραδυ με εψαχνε ενας φιλος για κατι σημαντικο,και με επαιρνε στο κινητο εχω ενα iphone 5.γυρω στις 12 το βραδυ ολα αυτα.Με πηρε 5 φορες απο το δικο του και 2 φορες απο ενους ξαδερφου του,τελικα με πηρε στο σταθερο κ με βρηκε.Υποψιν το χα το κινητο με ηχο τερμα δυνατα,οι αναπαντητες δεν γραφτηκαν ποτε,μονο μου ρθαν σε μηνυμα κατα τις δυο το πρωι,τι παιζει να το παω πισω τωρα που ναι στην εγγυηση;γενικα το ηχειο του δεν ειναι κ τοσο δυνατο οπως τα προηγουμενα iphone δεν ακους καλα τον αλλο οταν μιλας,στου φιλου μου ελεγε οτι ημουν κατηλειμενος οτι να ναι δηλαδη.τι ειναι αυτο εχει τυχει σε καναν αλλο τι να κανω; Sent from my iPhone using Insomnia
iMarilina Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Ρε μαγκες χτες το βραδυ με εψαχνε ενας φιλος για κατι σημαντικο,και με επαιρνε στο κινητο εχω ενα iphone 5.γυρω στις 12 το βραδυ ολα αυτα.Με πηρε 5 φορες απο το δικο του και 2 φορες απο ενους ξαδερφου του,τελικα με πηρε στο σταθερο κ με βρηκε.Υποψιν το χα το κινητο με ηχο τερμα δυνατα,οι αναπαντητες δεν γραφτηκαν ποτε,μονο μου ρθαν σε μηνυμα κατα τις δυο το πρωι,τι παιζει να το παω πισω τωρα που ναι στην εγγυηση;γενικα το ηχειο του δεν ειναι κ τοσο δυνατο οπως τα προηγουμενα iphone δεν ακους καλα τον αλλο οταν μιλας,στου φιλου μου ελεγε οτι ημουν κατηλειμενος οτι να ναι δηλαδη.τι ειναι αυτο εχει τυχει σε καναν αλλο τι να κανω;<br><br> Sent from my iPhone using Insomnia Μηπως καταρχάς ειχες το Do not disturb on? Δευτερον οταν πήρες το πεντάρι το σεταρες setup as new ή εκανες κανα restore from backup απο προηγούμενο iphone? Sent from my iPhone using Insomnia
Super Moderators billdanos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Πρόβλημα της στιγμής στο δίκτυό σου υποψιάζομαι και όχι στο iphone! Μου το έκανε και μένα τελευταία η Vodafone...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα