Προς το περιεχόμενο

Zoom σε PC Game

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια!

Παιζω ενα mmo rpg παιχνιδι, το Drakensang Online, το οποιο, οπως και πολλα αλλα παιχνιδια της ιδιας κατηγοριας, εχουν λειτουργια ζουμαρισματος με τη ροδελα του ποντικιου.. Το προβλημα μου ειναι, οτι 

παιζω απο laptop και δεν χρησιμοποιω ποντικι, αλλα την επιφανεια αφης που εχει το λαπτοπ με τα 2 κλικ.. Αυτη λοιπον η επιφανεια δεν εχει ροδελα και ετσι δεν μπορω να ζουμαρω μεσα στο παιχνιδι.. Υπαρχει καποιος συνδυασμος πληκτρων που να μου επιτρεπει το ζουμαρισμα ή θα πρεπει να αγορασω καποιο ποντικι?  :wacko:

Δημοσ.

Δυστυχως οχι  :unsure: Στο link αυτο, απο οσο ειδα δηλαδη, γραφουν μονο για τα κουτακια στο Minecraft οπου το προβλημα λυνεται με τα πληκτρα 0-9, αλλα δεν εχει κατι για το zoom..  :mellow:

Δημοσ.

Είσαι σίγουρος ότι αν πας το δάχτυλο τέρμα δεξιά στο touchpad δεν λειτουργεί σαν ροδέλα; Γιατί σε όλα τα laptops που έχω δει αυτό γίνεται

Δημοσ.

Είσαι σίγουρος ότι αν πας το δάχτυλο τέρμα δεξιά στο touchpad δεν λειτουργεί σαν ροδέλα; Γιατί σε όλα τα laptops που έχω δει αυτό γίνεται

Ωπ, φιλε μου, μπορεις να μου το εξηγησεις λιγο αυτο? Μου το ειπε και ενας φιλος αυτο αλλα δεν καταλαβα τι εννουσε..  :confused:

Δημοσ.

Δεν μπορω να το κανω με τιποτα.. Προσπαθησα να το κανω αγγιζοντας αρχικα μια φορα το touchpad και μετα, αφου δεν ειχε αποτελεσμα, το πατησα 2 φορες αλλα ηταν απλα σαν να κανω κλικ και δεν ζουμαρει..  :cry:

Δημοσ.

αφου παιζεις που παιζεις παρε κανα μικρο ποντικακι να κανεις τη δουλεια σου 

κατι φθηνο , θα ειναι σιγουρα πολυ καλυτερο απο την επιφανεια αφης.. δε γινεται να παιζεις με επιφανεια αφης

Δημοσ.

αφου παιζεις που παιζεις παρε κανα μικρο ποντικακι να κανεις τη δουλεια σου 

κατι φθηνο , θα ειναι σιγουρα πολυ καλυτερο απο την επιφανεια αφης.. δε γινεται να παιζεις με επιφανεια αφης

Τοσους μηνες τη συνηθισα.. Για αυτο δεν θελω ποντικι.. 

Υπαρχει λυση τελικα?  :unsure:

Δημοσ.

Συνήθισες τον χειρότερο δυνατό τρόπο χειρισμού, οτιδήποτε άλλο απλά θα είναι καλύτερο, πάρε ένα ποντίκι του 5ευρου και βρες την υγειά σου 

• Like 1
Δημοσ.

λοιπον δοκιμασε ctrl μαζι με  +/-  αλλα δεν εχω δοκιμασει αν δουλευει σε παιχνιδια , γενικα δουλευει για zoom in/out 

αυτη ειναι η μακροεντολη που εχουν συνηθως και τα ποντικια ή οτιδηποτε αλλο θες να κανει ζουμ

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια!

Ευχαριστω ολους για τις απαντησεις! Zoom απο τα options του παιχνιδιου δεν γινεται δυστυχως.. Οποτε αφου δεν μπορουσα να κανω κατι αλλο, πηρα ποντικι και ησυχασα :P

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...