iNFeRBoDeN Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Λοιπον Guys εχω ενα program το adobe after effects cs4 32bit Και δεν μπορω να το κανω Unistall.πηγένω Control Panel\Programs\Programs and FeaturesΠαταω Unistal στο after effects και τπτ.Exω Windows 7 ultimate 32bit.Ευχαρηστο.
ninos30 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Μήπως έχεις ποστάρει σε λάθος section? Hardware είναι εδώ... Πες έναν mod να στο μετακινήσει http://www.insomnia.gr/forum/7-software/
tipestwra Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Λοιπον Guys εχω ενα program το adobe after effects cs4 32bit Και δεν μπορω να το κανω Unistall. πηγένω Control Panel\Programs\Programs and Features Παταω Unistal στο after effects και τπτ. Exω Windows 7 ultimate 32bit. Ευχαρηστο. κατεβασε απο καπου το your uninstaller η ενα παρομοιο προγραμμα κ κανε Unistall με αυτο ! να το εχεις παντα στον υπολογιστη σου κ να χρησιμοπιεις αυτο παντα για να αφερεις προγραμματα κ οχι το προγραμμα των windows ..
iNFeRBoDeN Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Νασε καλα φιλε το εφτιαξα κατεβασο το program αυτο και τωρα ειμαι οκ
tipestwra Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) τιποτα ευχαριστω .. Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2013 από tipestwra
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα