Millennium Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Κοίταξε να αντέχει στη χρήση που θα του κάνεις. 1
kostadinosnno Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Κοίταξε να αντέχει στη χρήση που θα του κάνεις. Αυτο θα φαινεται στα κρασαρισματα? Η θα σβηνει γενικα ο υπολογιστης? (αν δεν αντεχει)
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Κατέβασε το OCCT και τρέξε το Power Supply τεστ για να είσαι σίγουρος ότι το τροφοδοτικό αντέχει. 1
Millennium Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Μπλε οθόνη συνήθως ή restart.Μια γενική αστάθεια,θα το καταλάβεις. Μη ταλαιπωρήσεις το τροφοδοτικό με άλλα stress test,δεν αξίζει. 1
kostadinosnno Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Κατέβασε το OCCT και τρέξε το Power Supply τεστ για να είσαι σίγουρος ότι το τροφοδοτικό αντέχει. Μπλε οθόνη συνήθως ή restart.Μια γενική αστάθεια,θα το καταλάβεις. Μη ταλαιπωρήσεις το τροφοδοτικό με άλλα stress test,δεν αξίζει. Υπαρχει περιπτωση να καει κατι απο το OCCT?
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Να καεί όχι, να πάθει Degrade αν έχεις κάνει υπερχρονισμό με πολύ ρεύμα ναι, αλλά εσύ δεν έχεις κάνει τέτοιο πράγμα από ότι μας έχεις πει.
kostadinosnno Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Να καεί όχι, να πάθει Degrade αν έχεις κάνει υπερχρονισμό με πολύ ρεύμα ναι, αλλά εσύ δεν έχεις κάνει τέτοιο πράγμα από ότι μας έχεις πει. Εχω κανει overcklocking στον επεξεργαστη οπως μου ειπε ενα παλικαρι πιο πανω απο 2,8 στα 3,5.
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Αν δεν έχεις θέμα με τις θερμοκρασίες δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα. 1
kostadinosnno Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Αν δεν έχεις θέμα με τις θερμοκρασίες δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα. Τελικα τον εχω στα 3,6 (Multiplier 22 οχι 21) και κανωντας ενα torture test με prime65 εφτασε στους 83 σχετικα δυσκολα αλλα μετα το σταματησα.Πιστευω στους 85 θα εφτανε.Οποτε μαλλον δεν εχω καλες θερμοκρασιες ε?
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 85 είναι σχετικά υψηλή θερμοκρασία αλλά υπήρχαν i7 920 που τρέχαν με 90άρες σταθερά χωρίς κανένα πρόβλημα. Οι παλιοί i7 όπως ο δικός σου, θέλαν οπωσδήποτε Aftermarket ψύκτρα για να έχουν σωστές θερμοκρασίες, οπότε μην σε τρομάζει και πολύ. Απλά να έχεις το νου σου ξέρω 'γω.. 1
kostadinosnno Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 85 είναι σχετικά υψηλή θερμοκρασία αλλά υπήρχαν i7 920 που τρέχαν με 90άρες σταθερά χωρίς κανένα πρόβλημα. Οι παλιοί i7 όπως ο δικός σου, θέλαν οπωσδήποτε Aftermarket ψύκτρα για να έχουν σωστές θερμοκρασίες, οπότε μην σε τρομάζει και πολύ. Απλά να έχεις το νου σου ξέρω 'γω.. Εχω εχω aftermarket ψυκτρα! Το γραφω στην αρχη του ποστ,εχω την Corsair A-70 με 2 ανεμιστηρες και 8 pipeLines. Απλως σε ρωταω γιατι σκεφτομαι να κανω το psu test με το Occt που ειπες πιο πανω και ειπες πως αν το εχω κανει overcklock μπορει να παθει degrade
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Degrade θα πάθει αν έχεις βάλει πάνω από το Safe Voltage και εφόσον χτυπήσει 100+ βαθμούς. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα