kostadinosnno Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Καλησπερα! Προσφατα αγορασα μια gtx 570(της ECS) και κανοντας μερικα τεστ στο passmark ειδα σκορ 2200.Το συστημα μου ειναι το εξης mobo p55M-UD2 i7 860 2,8Ghz cpu coller Corsair A-70 Ram Vengeance 8GB 1600mhz(XMP) PSU A-DATA 550W ssd OCZ agility 3 128gb hdd western digital 750gb (no cd-rom) Δοκιμασα να κανω και overcklock τον επεξεργαστη στα 3,3ghz αλλα το σκορ παλι δεν ανεβηκε...Οι επιδοσεις της καρτας ειναι μια χαρα αλλα δεν αγγιζω ουτε στο ελαχιστο τα σκορ που εχουν οι αλλοι χρηστες της 570 πχ 4200 η ακομα και 5000. Σκευτομουν λοιπον μηπως φταιει ο επεξεργαστης μου, η πολυ πιθανο και το τροφοδοτικο μ?
Psycho_Warhead Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Άστα τα Benchmarks, στα παιχνίδια έχει σημασία που βρίσκεσαι..
kostadinosnno Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 μεχρι στιγμης ςχω παιξει μονο skyrim οπου σε φουλ γραφικα και με διαφορα mods για καλυτερα γραφικα εχω γυρω στα 50-60 αναλογα το σκηνικο. Γιατι λες να αφησω τα benchmarks? Υπαρχει περιπτωση η δικια μ καρτα με 2200 σκορ να κανει την ιδια δουλεια με εκεινη που εχει 5000 σκοπ πχ? (καλα προφανως θα ειναι και υπερσυγχρονισμενη η αλλη φανταζομαι). Για το τροφοδοτικο τι να κανω? Να αλλαξω?
Psycho_Warhead Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Άσε τα Score μιλάμε, δεν μπορείς να πας κόντρα έναν που έχει την δικιά σου κάρτα αλλά έχει έναν i7-3770K@5Ghz, γιατί πολύ απλά θα βγάζει το τριπλάσιο + Score στα Physics και όχι μόνο. Στα παιχνίδια κοίτα τι γίνεται που δεν παίζει τόσο ρόλο ο CPU, ο 860 σου στα 3.5Ghz θα είναι μια χαρά. Σε τι ανάλυση παίζεις ; 2
kostadinosnno Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 1920x1080..στα 3,5 δεν εχω δοκιμάσει να τον πάω. Πρέπει να αύξησω κ voltage κλπ μετα ε; Τωρα το μόνο που εχω κάνει ειναι να βάλω το multiplier στα 22 κ το bus speed στα 150
Millennium Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Άσε τα benchmarks.Δοκίμασε την και σε άλλα παιχνίδια ή ώπου τη χρησιμοποιείς. 2
kostadinosnno Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Δοκιμασα METRO 2033 με ολα φουλ (και advanced physx) εκτος απο antialiasing και ειχα κατα μεσο ορο 30 fps και 17fps σε μερικες ποιο δυσκολες σκηνες. Οταν εβαλα antialiasing MSAA 4X επεσα στα 1-2 fps Ειναι οκ η καρτουλα λετε? Να μην αλλαξω τροφοδοτικο?
qsis Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 κανοντας μερικα τεστ στο passmark το passmark ειναι τελειως αστειο και αναξιοπιστο bencmark αυτο που σε νοιαζει ειναι τα παιχνιδια, αν ανεβασεις και λιγο τον επεξεργαστη δε θα εχεις κανενα προβλημα πουθενα
XMorsX Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Αν θελεις πολυ να κανεις benchmarks κανε τα με το 3DMark. Αυτο πλησιαζει αρκετα τις πραγματικες gaming επιδόσεις. Ο επεξεργαστης σου παντως ειναι αρκετος για την καρτα, μην το αμφισβητεις αυτο. 1
kostadinosnno Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Αν θελεις πολυ να κανεις benchmarks κανε τα με το 3DMark. Αυτο πλησιαζει αρκετα τις πραγματικες gaming επιδόσεις. Ο επεξεργαστης σου παντος ειναι αρκετος για την καρτα, μην το αμφισβητεις αυτο. Οκ θα το δοκιμασω και αυτο! Απλως ο αρχικος μου "καημος" ηταν μηπως λογο τροφοδοτικου και επεξεργαστη,δεν μπορει η καρτα να δωσει το 100% της. Θελω δηλαδη πλεον να ξερω αν πρεπει να αλλαξω τροφοδοτικο.Επιρεαζει την επιδοση?
Foker Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Με σκορ μην ασχολεισαι , μετρα μονο τα fps σε offline games (σε online games παιζουν ρολο τα σφαλματα ρουτερ - isp - game server κτλ) . Αν εχει καποιος φιλο σου καλυτερο pc απο το δικο σου , βαλε την 570 στο pc του και δες διαφορες . Κανε ενα φορματ και βαλε μονο drivers και 2-3 games να δεις αν εχεις διαφορα σε fps . Το κολπο με τα pc - games ειναι να μπεις σε αυτο το τρυπακι και να νιωθεις παντα ανασφαλης , ωστε να αγοραζεις οτι τελευταιο κυκλοφορει και να γινονται πλουσιοτεροι οι κατασκευαστες .
trek Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Οχι..τροφοδοτικό να μήν αλλάξεις. Aν είναι το hm, είσαι μια χαρά.
panos217 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Ενα παιδι εδω στο φορουμ γνωστος... ειχε παρει εναν i3 και την gtx 670 για το htpc του! μην αγχωνεσε...
kostadinosnno Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Ναι οκ δεν είπα ότι δεν θα ειναι καθόλου συμβατά απλα ότι αν με κρατάνε πίσω σε απόδοση να πάρω ενα νέο τροφοδοτικο κ να αρχίσω τα overcklocking!
kostadinosnno Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Οχι..τροφοδοτικό να μήν αλλάξεις. Aν είναι το hm, είσαι μια χαρά. Αποτι είδα δεν λεει πουθενά hm.Δεν ξέρω κ ολας απο τροφοδοτικα..πάντως μέχρι τωρα με τον επεξεργάστη απο 2,8 στα 3,5 αντέχει σε torture test..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα