Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει 2

Κατέβασα το πρωτο, τωρα κατεβάζω το 2ο....

Ασχετο αλλα το whatsapp λόγω παλιού OS δεν ανοίγει και δε μπορω να κανω backup τις συζητησεις. Υπαρχει τρόπος τις παρω με αλλο τροπο;

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

<p>Έχει 2</p>

<ul><li><a href="http://appldnld.apple.com/iOS6.1/091-0722.20130215.BzrgV/iPhone3,1_6.1.2_10B146_Restore.ipsw">iPhone 4 (GSM) 6.12</a></li>

<li><a href="http://appldnld.apple.com/iOS6.1/091-0726.20130215.Npal4/iPhone3,3_6.1.2_10B146_Restore.ipsw">iPhone 4 (CDMA) 6.1.2</a></li>

</ul><p>Κατέβασα το πρωτο, τωρα κατεβάζω το 2ο....<br>

</p>

<p>Ασχετο αλλα το whatsapp λόγω παλιού OS δεν ανοίγει και δε μπορω να κανω backup τις συζητησεις. Υπαρχει τρόπος τις παρω με αλλο τροπο;</p>

Οχι CDMA καλέ αυτό ειναι για καποια αμερικάνικα αειφον. GSM

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Ε, είπα, είμαι άσχετος με iPhone!  :)

To εγχείρημα πέτυχε 100%, πλέον το iPhone τρέχει την τελευταία έκδοση iOS, έχει όλες τις επαφές, μυνήματα, emails, ρυθμίσεις, τα πάντα όλα! Αυτό που με εξέπληξε είναι ότι όταν κατεβάσαμε από το Appstore την κανονική εφαρμογή Whatsapp έγιναν restore ακόμα και οι συζητήσεις που ήταν εγκατεστημένο μέσω Cydia. Τέλος καλό, όλα καλά λοιπόν.

Ευχαριστώ ΠΑΡΑ πολύ για όλη τη βοήθεια.

Δημοσ.

Ε, είπα, είμαι άσχετος με iPhone! :)

To εγχείρημα πέτυχε 100%, πλέον το iPhone τρέχει την τελευταία έκδοση iOS, έχει όλες τις επαφές, μυνήματα, emails, ρυθμίσεις, τα πάντα όλα! Αυτό που με εξέπληξε είναι ότι όταν κατεβάσαμε από το Appstore την κανονική εφαρμογή Whatsapp έγιναν restore ακόμα και οι συζητήσεις που ήταν εγκατεστημένο μέσω Cydia. Τέλος καλό, όλα καλά λοιπόν.

Ευχαριστώ ΠΑΡΑ πολύ για όλη τη βοήθεια.

Μπραβο χαίρομαι! Οτι θες εδώ ειμαι.

Βεβαια δεν ξέρω πόσο καλό ειναι αυτό αν έκανες ρηστορ απο παλαιότερο μπακ απκ για να τα έχεις ολα αυτά ξανα, δεν ειναι οτι καλύτερο αλλα αν δεις προβλήματα κάνε ρηστορ και SETUP AS NEW και συγχρονισμοSent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Ντάξει, ήταν πρώτη φορά και ήμουν supercautious. Ούτε iTunes δεν είχα μπει μέχρι τώρα... Ο οδηγός ήταν πολύ αναλυτικός και τελικά είναι αρκετά απλό.

Επόμενο βήμα το evasion jb.. Αν και αναρωτιέμαι αν αξίζει τελικά να είναι jb ένα iPhone αν ο χρήστης δεν ενδιαφέρεται για "δωρεάν" paid apps; Σε android που έχω εγώ, το αντίστοιχο root αξίζει μόνο αν είσαι ανήσυχος χρήστης και θέλεις να περάσεις άλλη rom, να clockάρεις cpu κλπ... Σε γενικές γραμμές είναι κάτι που δεν αφορά την πλειψηφία των χρηστών. 

Η άποψή σου ποια είναι;

Δημοσ.

<p>Ντάξει, ήταν πρώτη φορά και ήμουν supercautious. Ούτε iTunes δεν είχα μπει μέχρι τώρα... Ο οδηγός ήταν πολύ αναλυτικός και τελικά είναι αρκετά απλό.</p>

<p>Επόμενο βήμα το evasion jb.. Αν και αναρωτιέμαι αν αξίζει τελικά να είναι jb ένα iPhone αν ο χρήστης δεν ενδιαφέρεται για "δωρεάν" paid apps; Σε android που έχω εγώ, το αντίστοιχο root αξίζει μόνο αν είσαι ανήσυχος χρήστης και θέλεις να περάσεις άλλη rom, να clockάρεις cpu κλπ... Σε γενικές γραμμές είναι κάτι που δεν αφορά την πλειψηφία των χρηστών. </p>

<p> </p>

<p>Η άποψή σου ποια είναι;</p>

Κοίτα και γω ποτέ δεν το κανα για τα "δωρεάν". Πάντα ειχα και εχω αγορασμένες εφαρμογές και αγορασμένα tweaks απο τη σύντια. Το κανω για την παραμετροποίηση.

Να σου δωσω μια ιδεα δες τη homescreen μου :-)

(Μισο γιατι εχω οικτρό ιντερνετ εδω που ειμαι :)

Σταλμένο από το iΤσίου, το ταχυδρομικό περιστέρι της apple

Δημοσ.

post-226894-0-83633000-1362416368_thumb.jpg

post-226894-0-72994500-1362416458_thumb.jpg

Εδω ειναι οι συντομεύσεις

post-226894-0-89896000-1362416506_thumb.jpg

Και η lockscreen :)

post-226894-0-51222700-1362416533_thumb.jpg

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

iMarilina βρήκα πολύ ενημερωμένο το μήνυμα σου και αποφάσισα να το
ακολουθήσω για να αναβαθμίσω το iphone 4 (ελληνικό ,jailbroken με cyndia).

Ακολούθησα τα βήματα σου μετά από ένα σφάλμα 21 έκανα εγκατάσταση
το νέο itune και συνέχισα πλέον σε dfu mode. Είδε τη συσκευή και ζήτησε να κάνει ενημέρωση του λογισμικού
. Επέλεξα με shift και επαναφορά το αρχείο που είχα κατεβάσει. Η διαδικασία ξεκίνησε
έκανε εξαγωγή αρχείων για αρκετή ώρα κάποια στιγμή σταμάτησε και έβγαλε το μήνυμα
«δεν είναι δυνατή η επαναφορά του iphone δεν βρέθηκε συσκευή» . Θα μπορούσε
κάποιος να βοηθήσει? Ευχαριστώ.

Δημοσ.

<p>iMarilina βρήκα πολύ ενημερωμένο το μήνυμα σου και αποφάσισα να το<br>

ακολουθήσω για να αναβαθμίσω το iphone 4 (ελληνικό ,jailbroken με cyndia).</p>

<p>Ακολούθησα τα βήματα σου μετά από ένα σφάλμα 21 έκανα εγκατάσταση<br>

το νέο itune και συνέχισα πλέον σε dfu mode. Είδε τη συσκευή και ζήτησε να κάνει ενημέρωση του λογισμικού<br>

. Επέλεξα με shift και επαναφορά το αρχείο που είχα κατεβάσει. Η διαδικασία ξεκίνησε<br>

έκανε εξαγωγή αρχείων για αρκετή ώρα κάποια στιγμή σταμάτησε και έβγαλε το μήνυμα<br>

«δεν είναι δυνατή η επαναφορά του iphone δεν βρέθηκε συσκευή» . Θα μπορούσε<br>

κάποιος να βοηθήσει? Ευχαριστώ.</p>

Το βλέπει το κινητό το ιτουνς;

ποιο ειναι το tweak στην multitasking bar?? αν θες γράψε μερικά απο αυτα που έχεις χρησιμοποίησει...

Auxo λέγεται αυτό στην multitasking.

Αλλα που χρησιμοποιώ:

Barrel

Springtomize

Unfold (αυτό για τη lockscreen)

Winterboard ( με το θέμα ACT_5)

Color keyboard

IntelliscreenX

Zephyr

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση σου.

Υπήρχε κάποιο πρόβλημα με το firmware το κατέβασα
από άλλο site και ξανά έκανα την διαδικασία. Δεν κατάφερα να κάνω το update, μου έβγαλε το σφάλμα
3194 το έψαξα με το etc,
δεν βρήκα τη γραμμή που γράφεις ,πρόσθεσα μία άλλη ip της cydia από
ότι διάβασα σε ένα άλλο site σαν λύση αλλά πάλι το ίδιο σφάλμα.

Το καλό είναι ότι το τηλέφωνο επανήλθε στην αρχική του κατάσταση.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση σου.

Υπήρχε κάποιο πρόβλημα με το firmware το κατέβασα

από άλλο site και ξανά έκανα την διαδικασία. Δεν κατάφερα να κάνω το update, μου έβγαλε το σφάλμα

3194 το έψαξα με το etc,

δεν βρήκα τη γραμμή που γράφεις ,πρόσθεσα μία άλλη ip της cydia από

ότι διάβασα σε ένα άλλο site σαν λύση αλλά πάλι το ίδιο σφάλμα.

Το καλό είναι ότι το τηλέφωνο επανήλθε στην αρχική του κατάσταση.

Το 3194 είναι το θέμα των hosts, αλλά συνήθως λύνεται και με το να μπει το τηλέφωνο σε DFU. 

Το DFU μπορείς να το κάνεις μέσω redsn0w ή iReb. 

Δημοσ.

Μπορώ να βάλω το τηλέφωνο σε dfu mode με τα κουμπιά Power και Home ? ή πρέπει να το κάνω μέσω των προγραμμάτων που λες?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...