Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα...Χρησιμοποιω αυτο το προγραμμα για να ενσωματωσω υποτιτλους αλλα μετα την μετατροπη το αρχειο μου βγαινει σε μορφη DIVX και δεν διαβαζεται στην τηλεοραση..Πως μπορει να βγει σε .Avi;

Δημοσ.

Αν η TV υποστήριζε DivX μάλλον θα τα έβλεπε και έτσι,και μόνο όταν το υποστηρίζει η συσκευή σου δίνει και της επιλογές για υπότιτλους.

Γενικά πάντως απλά κάνεις μετονομασία και αλλάζεις την κατάληξη δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι άλλο. 

Δημοσ.

Εννοω οτι μολις τελειωνει η μετατροπη το αρχειο που εχει φτιαχτει εχει σαν type of file μεσα στις ιδιοτητες DIVX με αποτελεσμα να μην διαβαζετε στον αποκωδικοποιητη μου..Πως μπορει να αλλαξει αυτο; Με αλλαγη που ειπες δεν γινεται...Εγω θελω να βγει σε avi απο την στιγμη που το αρχειο αρχικο ειναι και αυτο avi.

Δημοσ.

Το δοκιμασα και ειναι αρκετα γρηγορο..Το ενα εκανε γυρω στο 1.5 λεπτο και το αλλο γυρω στα 2.5...Οι υποτιτλοι ομως στο αρχειο μετα την μετατροπη ειναι μεγαλυτεροι σε μεγεθος απο οτι ηταν πριν...Εψαξα να βρω επιλογες για αλλαγη μεγεθους αλλα δεν εχει... Υπαρχει κανενα αλλο που κανει την ιδια δουλεια; Ευχαριστω..

Δημοσ.

Το ίδιο παράπονο έχω κι εγώ από το (κατά τ' άλλα πολύ καλό) freemake. Αν είχε έναν έλεγχο στο μέγεθος των υπότιτλων θα ήταν άψογο.

Πάντως τα περισσότερα προγράμματα αυτής της κατηγορίας (όπως τα avi recomp και format factory) δεν δίνουν (ικανοποιητικό) έλεγχο στο μέγεθος των υποτίτλων.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...