theonedorector Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 ο υπολογιστης μου κολησε ιο και δεν μπορω να κανω συνδεση σουτε νμε ασφαλης λειτουργεια στην επιφανεια εργασιας. θελω να το κανω φορματ αλλα θελω επισης να κρατησω και μερικες σημαντικες φωτογραφιες που εχω μεσα στον pc.. καμια λυση η απαντηση για το τι μπορω να κανω...?
TheELF Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Live-CD μπορείς να κάνεις σάρωση απευθείας από cd και όχι μόνο μπορείς αλλά επιβάλετε,μετά για να πάρεις της φωτογραφίες ,αν δεν ξεκινάει με τα windows,μπορείς να ξεκινήσεις με ubuntu που και αυτό ξεκινάει καθαρά και μόνο από το cd του.
ninos30 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Να δώσω κι εγώ μια τρίτη επιλογή. Ξηλώνεις τον δίσκο, πας στο PC ενός φίλου (σωστά προστατευμένο με AV και AntiMalware), τον κοτσάρεις επάνω, αντιγράφεις τις φώτο στο PC του, πατάς ένα format τον δίσκο σου, πίσω οι φωτογραφίες, τον ξαναβάζεις στο PC σου και εγκαθιστάς τα νέα Windows. Προσοχή οι φωτό να μην είναι μέσα στον φάκελο USERS (όταν θα τις ξαναπεράσεις στον δίσκο σου) γιατί θα τις χάσεις κατά πάσα πιθανότητα κατά το Windows-Install. Κάνε έναν απλό φάκελο στο root. Θεωρώ αυτονόητο να πω, πως δεν ξανακάνεις format κατά την εγκατάσταση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα