rfc Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 παιζει και δε παιζει να πιανει στον αλλο οροφο. Αυτο εξαρταται κυριως απο τα εμποδια και οχι τοσο απο το ΑΡ. Οντως το ρουτερ σου ειναι μουφα. Εγω θα περναγα καλωδιο με καποιο τροπο για 100% σιγουρια.
poulinos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Εγω δεν θέλω να αλλάξω rooter... Δεν ήξερα καν οτι είναι μούφα αυτό που έχω. Απλα μου έλεγε οτι ΑΝ θέλω να στείλω ταινίες απο το PC στην Smart TV με εικονικό online σκληρό (κάτι τέτοιο μου είπε), να ανοίγω πιο γρήγορα σελίδες και τρέχω youtube θα ΠΡΕΠΕΙ να αλλάξω. Δεν θέλω μεσοβέζικες λύσει. Θέλω να φτιάξω ένα καλό σύστημα. Δλδ να δώσω λεφτά και λόγω μούφα rooter η τηλεόραση να κάνει δύο ώρες για να τρέξει ένα βιντεάκι θα με ξενερώσει άπειρα. Γιαυτό σε ρωτά αν πρέπει ή όχι. Είναι και λίγο gadgetάκια μωρε και φοβάμαι μήπως είναι υπερβολικά αυτά που μου λέει. Επίσης μου είπε οτι το συγκεκριμένο (που οσυ έστειλα σε link) παίζει να πιάνει και στον δεύτερο όροφο απο μόνο του. απο το zte σιγουρα θα ειναι καλυτερο το tp link.αν και υπαρχουν και καλυτερα.απο εκεικαι περα οπως 1000 ειπωθηκε οπου μπορεις να ριξεις καλωδιο ριχνεις καλωδιο.αν θες και wireless εκει βαζεις και ενα access point η καποιοπαλιο ρουτερ που το κανεις access point.αν θες να μεταφερεις ταινιες ασυρματα τοτε ναι το 802.11n ειναι λιγο μονοδρομος.αλλα παλι απο τον εναν οροφο στον αλλον πηγαινε με καλωδιο.γενικοτερα αν μπορεσεις το wifi να το εχεις μονο για κανακινητο και ταινιες και ολα αυτα να παιξουν με καλωδιο απλα εισαι θεος.και εκει μπορεις να βαλεις και γενικοτερα gigabit switches(μικρη διαφορα στην τιμη) ωστε να πιασεις το μεγιστο.
rfc Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Μπορεις να περιμενεις και ενα χρονο μιας και ο Σαμαρας υποσχεθηκε δωρεαν wifi παντου, χαχαχαχχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
poulinos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 να ελεγε wi max θα ελεγα κατι παει και ερχεται αλλα να λεει wifi .... ειναι σαν να περιμενουμε πρασινα ανθρωπακια να προσγειωθουν στην πορτα μας. 1
jkoukos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Είστε κακόπιστοι, αμάν πια. Ορίστε, στη γειτονιά μου ήδη δουλεύει και κόψαμε τον πάροχο. 1
poulinos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Είστε κακόπιστοι, αμάν πια. Ορίστε, στη γειτονιά μου ήδη δουλεύει και κόψαμε τον πάροχο. εφοσον δεν βλεπω να γραφει αντωνης μπροστα δεν το πιστευω
jkoukos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Νομίζω είναι αυτονόητο. Ποιος άλλος θα μπορούσε να είναι; Μήπως ο Τρύφωνας;
rfc Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 O Τονυ ειναι, εγω σε πιστευω..... Δωσε wi να fi στο λαο λεμε τονυυυυ
poulinos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Νομίζω είναι αυτονόητο. Ποιος άλλος θα μπορούσε να είναι; Μήπως ο Τρύφωνας; τιποτα δεν εννοειται.
RottenLungs Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Λοιπόν εγω θα πάω για καλύτερο rooter τελικά. Είναι δοκιμασμένο οτι είναι τέρα (απο τον γνωστό μου), έχει και τρία χρόνια εγγύηση, είναι και φθηνό... Πιστεύω πως θα πιάνει σίγουρα και στον 2ρο όροφο. Σήμερα είχα στην κουζίνα στον 2ρο όροφο με κλειστές πόρτες, 2 μπαρες wi-fi απο το ZTE οπότε δεν παίζει το 1000φορές καλύτερο να μην πιάνει. Και μόλις έρθει η Smart TV θα χώσω και ένα Access Point TP-Link 300 mbps με ethernet για να μεταφέρω ταινίες απο τον σκληρό μου δίσκο κτλ. Ευχαριστώ παιδιά που με κατατοπίσατε.
poulinos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Λοιπόν εγω θα πάω για καλύτερο rooter τελικά. Είναι δοκιμασμένο οτι είναι τέρα (απο τον γνωστό μου), έχει και τρία χρόνια εγγύηση, είναι και φθηνό... Πιστεύω πως θα πιάνει σίγουρα και στον 2ρο όροφο. Σήμερα είχα στην κουζίνα στον 2ρο όροφο με κλειστές πόρτες, 2 μπαρες wi-fi απο το ZTE οπότε δεν παίζει το 1000φορές καλύτερο να μην πιάνει. Και μόλις έρθει η Smart TV θα χώσω και ένα Access Point TP-Link 300 mbps με ethernet για να μεταφέρω ταινίες απο τον σκληρό μου δίσκο κτλ. Ευχαριστώ παιδιά που με κατατοπίσατε. πες μας εντυπωσεις οτι παρειςοταν το παρεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα