poulinos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Και αυτο παιζει. απλα θελει εργαλεια και να πιανουν αρκετα τα χερια του διοτι δεν ειναι και πολυ ευκολο αλλα ειναι μια καλη λυση.στα νεα σπιτια συνηθως μπαινει Utp>συνηθως γιατι ειμαστε και ελλαδα και ο καθενας φτιαχνει σπιτι οτι να νε πλεον για να το φτιαξει φτηνα και το δωσει ακριβα.
rfc Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 εμ..? γιατι νομιζες οτι δε τουτοπα εγω? θελει πρεσσα βυσματα και να ξερει να το κανει κιολας και να το στεγανοποιησει. Αντε βρασε δλδ.
poulinos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 εμ..? γιατι νομιζες οτι δε τουτοπα εγω? θελει πρεσσα βυσματα και να ξερει να το κανει κιολας και να το στεγανοποιησει. Αντε βρασε δλδ. απλα και εγω το λεω μηπως εχει κανεναν που να πιανουν τα χερια του.καλο ειναι να το προτεινουμε εστω και αν ειναι ουτοπια το να γινει στην πραξη.
rfc Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Αυτο το βλεπεις στη πραξη... κατσε να ρθει και να μας πει πρωτα. Οσο για το στεγανοποιηση που σουπα πριν, δεν ισχυει. νομιζα οτι ειπες να γινει η δουλεια απεξω. Εγω δε καταλαβα. Γραψε λαθος.
poulinos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 δεν εννοουσα εξωτερικο Utp αλλα πισω απο τα πριζακια. για εξωτερικο utp η το περναει σε σωληνα η βαζει Utp για εξωτερικους χωρους.
RottenLungs Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Ρε παιδιά έχω και εγω το ίδιο θέμα... Έχω ένα modem στον 1 όροφο και παλιότερα είχαμε τραβήξει καλώδιο ethernet που πάει στον 3 όροφο. Θέλω wi-fi σε όλο το σπίτι (1,2,3,4) αλλα δεν ξέρω το παίζει με τα καλώδια και τους πίνακες (κάθε όροφος έχει τον πίνακα του) για να βάλω powerline. Για το σύστημα MoCA ξέρετε κάτι; Τι μου προτίνεται να κάνω; Υ.Γ. Υπάρχει δυνατότητα να περάσουμε και στον 2ρο ethernet αλλα αξίζει τα λεφτά (δεν θυμάμαι και πόσο πάει το μέτρο); Άσε που έχουμε γεμίσει και καλώδια...
poulinos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Ρε παιδιά έχω και εγω το ίδιο θέμα... Έχω ένα modem στον 1 όροφο και παλιότερα είχαμε τραβήξει καλώδιο ethernet που πάει στον 3 όροφο. Θέλω wi-fi σε όλο το σπίτι (1,2,3,4) αλλα δεν ξέρω το παίζει με τα καλώδια και τους πίνακες (κάθε όροφος έχει τον πίνακα του) για να βάλω powerline. Για το σύστημα MoCA ξέρετε κάτι; Τι μου προτίνεται να κάνω; Υ.Γ. Υπάρχει δυνατότητα να περάσουμε και στον 2ρο ethernet αλλα αξίζει τα λεφτά (δεν θυμάμαι και πόσο πάει το μέτρο); Άσε που έχουμε γεμίσει και καλώδια... δεν υπαρχει τιποτε καλυτερο απο το Utp>ενα access point σε καθε οροφο και εισαι comple.Ουτε Powerlines Ουτε τιποτα.Utp αν παρες κατι απλο αλλα οχι για πεταμα βρισκεις 305 κουλουρα και με 70 ευρω.επισης και σε ebay πολυ καλες τιμες αλλα μετα ειναι και το βαρος και τα ταχυδρομικα.το Moca ειναι για να παιξεις οσο ξερω πανω απο τα καλωδια της κεραιας.ομοαξονικα.δεν το εχω δοκιμασει.ηξερα καποια στιγμη καποια ατομα που πηγαν να το υλοποιησουν για Hot spot αλλα μαλλον δεν πετυχε.
RottenLungs Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Ναι μάλλον αυτό θα κάνω... Τόσα καλώδια έχω, ένα παραπάνω θα με μαράνει... Και τις τρύπες ο πατέρας μου θα τις κάνει, οπότε ούτε που θα κουραστώ!!!
poulinos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Ναι μάλλον αυτό θα κάνω... Τόσα καλώδια έχω, ένα παραπάνω θα με μαράνει... Και τις τρύπες ο πατέρας μου θα τις κάνει, οπότε ούτε που θα κουραστώ!!! τι αλλο θες δηλαδη
RottenLungs Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Οι όροφοι δεν είναι πολλά τετραγωνικα, γύρω στα 50-60 τατραγωνικά μέτρα (και πέραν του 3 οι άλλοι είναι ψιλο ενιαίοι). Τι access point μου προτίνεις; Θέλω κάτι που να μου κάνει τέλεια ΑΛΛΑ σε λίγα € γιατι πρέπει να πάρω 3, βάλε και το καλώδιο...
poulinos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Οι όροφοι δεν είναι πολλά τετραγωνικα, γύρω στα 50-60 τατραγωνικά μέτρα (και πέραν του 3 οι άλλοι είναι ψιλο ενιαίοι). Τι access point μου προτίνεις; Θέλω κάτι που να μου κάνει τέλεια ΑΛΛΑ σε λίγα € γιατι πρέπει να πάρω 3, βάλε και το καλώδιο... αν σου περισσευουν παλια adsl router κανε αυτα access points.αν θες κατι καλο πηγαινε vigor η air live μετα σε πιο φτηνα κανα Netgear,dlink και σε ακομα πιο φτηνα tp link..απο τα ακριβα προς τα φτηνα.
RottenLungs Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 poulinos τώρα μίλαγα με έναν φίλο και μου λέει οτι το rooter μου είναι ψιλομούφα και οτι πρέπει να βάλω κάτι καλύτερο. Έχω τα κλασσικό ZTE το γυάλινο της WIND. Γενικά εγω εδω που μένω δεν πιάνω τρελές ταχύτητες, γύρω το 600 klbs. Θα δώ καμια διαφορά στο σήμα που θα στέλνει στους AP αν βάλω κανα τέτοιο ή δεν αξίζει;
poulinos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 poulinos τώρα μίλαγα με έναν φίλο και μου λέει οτι το rooter μου είναι ψιλομούφα και οτι πρέπει να βάλω κάτι καλύτερο. Έχω τα κλασσικό ZTE το γυάλινο της WIND. Γενικά εγω εδω που μένω δεν πιάνω τρελές ταχύτητες, γύρω το 600 klbs. Θα δώ καμια διαφορά στο σήμα που θα στέλνει στους AP αν βάλω κανα τέτοιο ή δεν αξίζει; επειδη απο το zte θα φυγεις με ethernet δεν θα εχεις απωλειες,αν τωρα θες να αγορασεις νεο ρουτερ ΜΗΠΩΣ και συγχρονισει λιγακι παραπανω η γραμμη σου εκει παμε αλλου.η αν θες να παρεις αλλο για αλλους λογους.
RottenLungs Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Εγω δεν θέλω να αλλάξω rooter... Δεν ήξερα καν οτι είναι μούφα αυτό που έχω. Απλα μου έλεγε οτι ΑΝ θέλω να στείλω ταινίες απο το PC στην Smart TV με εικονικό online σκληρό (κάτι τέτοιο μου είπε), να ανοίγω πιο γρήγορα σελίδες και τρέχω youtube θα ΠΡΕΠΕΙ να αλλάξω. Δεν θέλω μεσοβέζικες λύσει. Θέλω να φτιάξω ένα καλό σύστημα. Δλδ να δώσω λεφτά και λόγω μούφα rooter η τηλεόραση να κάνει δύο ώρες για να τρέξει ένα βιντεάκι θα με ξενερώσει άπειρα. Γιαυτό σε ρωτά αν πρέπει ή όχι. Είναι και λίγο gadgetάκια μωρε και φοβάμαι μήπως είναι υπερβολικά αυτά που μου λέει. Επίσης μου είπε οτι το συγκεκριμένο (που οσυ έστειλα σε link) παίζει να πιάνει και στον δεύτερο όροφο απο μόνο του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα