JimGer Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Καλησπέρα παιδιά Έχω ένα western digital media live το οποίο (περίπου στα καλά καθούμενα) άρχιζε να παρουσιάζει artifacts κόκκινα στην οθόνη μέσω hdmi. Λεω περίπου γιατί κανα 2 μέρες νωρίτερα είχα βάλει ηχεία να δων αν παίζουν απευθείας από την έξοδο av (που είναι jack και βγάζει rca) Τεσπα το ένα έπαιζε το άλλο έβγαζε θόρυβο το έβγαλα. Παίζει αυτό που έκανα να "ψιλοξέσκισε" το τσιπάκι? Μετα από κανα 2 μέρες και ενώ το δοκίμασα σε άλλη τηλεόραση με άλλο καλώδιο κλπ παρατήρησα το εξής παράλογο Με hdmi δεν δείχνει ούτε έδειχνε καθόλου. Με αντάπτορα για dvi στην οθόνη μ έδειχνε με πολλά κόκκινα artifacts αλλά οκ μπουρούσα να κάνω upgrade reset etc... Δεν ξέρω γιατί γίνεται αυτό Του έκανα downgrade έπαιζε κανονικά για 2 μέρες μετά κάτι παρουσίασε πρόβλημα ο ήχος το κλείνω πάω να το ξανανολιξω τα ίδια προβλήματα Το hdmi δεν δείχνει. Το rca δείχνει λίγο καρτουνίστικη εικόνα σαν να λέμε πολύ χαμηλής ανάλυσης δίκτυο klp όλα κομπλέ το βλέπει κανονικά η εφαρμογή του κινητού κλπ Γενικά κουλό πρόβλημα αφού αν δεν το πιάσουν οι κακές του μπορεί να παίζει κανονικότατα Τώρα τι παίζει δεν ξέρω P.S.1 Έχει κανείς απόδειξη που να είναι εντός εγγύησης? Γιατί στη δικιάμου γράφει απλα μοντέλο και part number όχι serial number (και στη wd το δείχνει εκτός) P.S.2 Έχει αντιμετωπίσει κανείς παρόμοιο πρόβλημα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα