magdalhnh Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 skaouter, σε αυτή την περίπτωση, παίρνει με 10 ευρώ διαφορά το δικό σου dell, αλλά στις 17 ίντσες που όπως διαβάζω, ήταν και το αρχικό ζητούμενο. Η πρώτη πρόταση του Antwni. Βέβαια, αν αργήσει να αποφασίσει, θα αλλάξουν σίγουρα οι τιμές.
skaouter Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 έχεις δίκιο, εγώ απλά το προτείνω σε περίπτωση που καταλήξει σε 15αρι
aer Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Το πρωτο και πιο βασικό είναι να αποφασίσεις εάν θέλεις να αγοράσεις το καλύτερο λαπτοπ έως τα 650€ ή εάν θες να αγοράσεις ένα λαπτοπ που να σε καλύπτει για τις ανάγκες σου έως 650€. Αυτό στο λεώ γιατί δεν έχεις ιδιαίτερες απαιτήσεις ουτε για καρτα γραφικών ούτε για ι5 επεξεργαστή, κείμενα επεξεργάζεσαι από ότι κατάλαβα. Με ι3 και HD4000 είσαι παραπάνω από οκ και σου μενουν και 100€+. Επίσης εάν θες καθημερινή μεταφορά μακριά από 17'. Το 17' είναι desktop replacement (το οποίο μεταφέρεται οκ, αλλά όχι στην πλάτη! δεν είναι μόνο το βαρος αλλά και ο όγκος του πιο μεγάλος). Κοίτα μνήμη ραμ να έχει στα 1600MHz, καλό είναι να έχεις 6GB αλλά και 4GB ok θα είσαι πιστεύω. Επέκταση μνήμης μπορείς να κάνεις φθηνά αλλά ΠΡΟΣΕΧΕ ότι ανάλογα την εταιρεία μπορεί να έχεις πρόβλημα με την εγγύηση! Παίρνεις τηλ. και ρωτάς πριν αγοράσεις. @Antwni ωραίος οδηγός! ερώτηση:Οι u έχουν χαμηλότερες επιδόσεις γενικά από τους m, όχι μόνο στα παιχνίδια, αν και δεν έχω χρησιμοποιήσει λαπτοπ με u για να δω τη διαφορά (αν φαίνεται). Προτείνω το dell Site: http://www.skroutz.gr/s/2678001/Dell-Inspiron-3520-i5-3210M-4GB-500GB.html">του Antwni μνήμη ram 4GB sta 1600MHz, βαζεις άλλα 4GB να το τερματίσεις η dell δεν έχει τέτοια θεματα με την εγγύηση, αλλά θα το επιβεβαιώσεις πριν το κανεις, μην σου πω να το πας εκεί να τη βαλουν οι ίδιοι. Το samsung το έχω δει από κοντά δεν με εντυπωσίασε η κατασκευή του καθόλου. ΥΓ αν έχεις πρόσβαση σε καποιο/α από τα προτεινόμενα λαπτοπακια πρεπει να κανεις τον κόπο να τα δεις από κοντά οπωσδηποτε.
angel1ca Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δεν έχω λόγια να σας ευχαριστήσω όλους σας. Τελικά αύριο θα πάω να ελέγξω από κοντά το http://www.mgmanager.gr/dell_inspiron_15_521_i517u1564gb500gbhd_7670mwindows_8/el/pid/12025/ και το http://www.mgmanager.gr/samsung_np00e5cs04gr_i5210m1564gb500gbgt_620mwin8/el/pid/9429/ σχεδόν σίγουρη ότι θα καταλήξω στο Dell. Θα επανέλθω για τις εντυπώσεις
Antwni Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Τσίμπα το dell (για την εγγύηση) Εγώ το είχα βρει με 50 ευρώ παραπάνω (όπως είδες από αυτά που σου πρότεινα πριν)...αυτές τις μέρες πρέπει να το έβαλε σε προσφορά το mgmanager οπότε τσίμπα το σίγουρα... Καλορίζικοοο!! Μεγειες!!!
angel1ca Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Επανέρχομαι για εντυπώσεις. Αγόρασα εν τέλει το http://www.mgmanager.gr/dell_inspiron_15_521_i517u1564gb500gbhd_7670mwindows_8/el/pid/12025/ το οποίο είναι και ιδιαίτερα κομψό, χώρια τις προδιαγραφές που διαθέτει και σε πολύ καλή τιμή μάλιστα. Μοναδικό μειονέκτημα το βάρος του, λεπτομέρεια μπροστά σε όλα όσα προσφέρει. Τελικά παίδες είχατε δίκιο για τα dell. Ευχαριστώώώώ Εξίσου έχω ενθουσιαστεί και από την εξυπηρέτηση του καταστήματος από όπου τον αγόρασα. Το πρωί είδα το λάπτοπ, το οποίο δεν μπορούσα να πάρω κατευθείαν, το μεσημέρι έδωσα το τελικό οκ, την επόμενη μέρα το πρωί το είχα στα χέρια μου με παράδοση κατ' οικόν (χρεωστικά 5 ευρώ). Ήταν υπομονετικοί απαντώντας καίρια σε όλες τις ερωτήσεις που τους έκανα. Δε γράφω κάτι περισσότερο, μην τυχόν θεωρηθεί και διαφήμιση
Antwni Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Επανέρχομαι για εντυπώσεις. Αγόρασα εν τέλει το http://www.mgmanager.gr/dell_inspiron_15_521_i517u1564gb500gbhd_7670mwindows_8/el/pid/12025/ το οποίο είναι και ιδιαίτερα κομψό, χώρια τις προδιαγραφές που διαθέτει και σε πολύ καλή τιμή μάλιστα.1) Μοναδικό μειονέκτημα το βάρος του, λεπτομέρεια μπροστά σε όλα όσα προσφέρει. Τελικά παίδες είχατε δίκιο για τα dell. Ευχαριστώώώώ Εξίσου έχω ενθουσιαστεί και από την εξυπηρέτηση του καταστήματος από όπου τον αγόρασα. Το πρωί είδα το λάπτοπ, το οποίο δεν μπορούσα να πάρω κατευθείαν, το μεσημέρι έδωσα το τελικό οκ, την επόμενη μέρα το πρωί το είχα στα χέρια μου με παράδοση κατ' οικόν (χρεωστικά 5 ευρώ). Ήταν υπομονετικοί απαντώντας καίρια σε όλες τις ερωτήσεις που τους έκανα.2) Δε γράφω κάτι περισσότερο, μην τυχόν θεωρηθεί και διαφήμιση 1)χαχα στο είχα πει 2)Στην μεταφορά δεν ξέρω αν θα σε ενοχλείσαι το 17αρι...Ειδικά τα dell είναι πολύ βαριά...αλλά εσύ θα το κρίνεις αυτό... Αλλά η εγγύηση δεν συγκρίνεται με κανένα άλλο (έρχεται τεχνικός την επόμενη μέρα σπίτι σου) 2)Μπααα δεν νομίζω να θεωρηθεί διαφήμιση... Κάτι τέτοια καταστήματα πρέπει να βγαίνουν στην επιφάνεια (όχι σαν κάτι πλαίσιο, e-shop) Άλλωστε και οι αξιολογήσεις στο skroutz το αποδεικνύουν Μεγειες και πάλι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα