blackm76 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 γεια σας.οταν κανω update η upgrade apo τερματικο μερικες φορες σχεδον παντα βγαζει ενδιαμεσα αυτο: Warning: No support for locale: el_GR.utf8 παντα ολοκληρωνει την ενημερωση απλα δεν ξερω για ποιο λογο εμφανιζει και αυτο που και που. και για να μην ανοιγω καινουριο θεμα.... μηπως ξερει καποιος να μου πει καποιο προγραμμα για ανασυγκροτηση δισκου στα linux;;;;; για εκκαθαριση ξερω το bleachbit.αλλα για ανασυγκροτηση δεν εχω βρει ακομα. και η τριτη ερωτηση μου ειναι: υπαρχει στα linux επαναφορα συστηματος οπως τα windows;;;; ρωταω γιατι αμα κανω καμια φορα κατι λαθος πως το διορθωνω;;;;; διορθωνετε η ειναι μη αναστρεψιμο;;;; ξερω ειναι πολλες ερωτησεις αλλα δεν θελω να ανοιγω συνεχεια θεματα. ευχαριστω πολυ.περιμενω απαντηση σας.
pmav99 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Καταρχήν να διαβάσεις αυτό. Πως να σου απαντήσουμε έτσι; Από εκεί και πέρα, να ανοίγεις καινούρια θέματα. Για αυτό είναι τα θέματα στα φόρουμ, για να τα ανοίγουμε κάθε φορά που θέλουμε κάτι συγκεκριμένο. Τα 2 και 3 δεν έχουν καμία σχέση με το 1 οπότε δεν έχουν δουλειά εδώ. 1
tritonas00 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 μηπως ξερει καποιος να μου πει καποιο προγραμμα για ανασυγκροτηση δισκου στα linux;;;;; για εκκαθαριση ξερω το bleachbit.αλλα για ανασυγκροτηση δεν εχω βρει ακομα. και η τριτη ερωτηση μου ειναι: υπαρχει στα linux επαναφορα συστηματος οπως τα windows;;;; ρωταω γιατι αμα κανω καμια φορα κατι λαθος πως το διορθωνω;;;;; διορθωνετε η ειναι μη αναστρεψιμο;;;; Στο linux δεν χρειαζεσαι ουτε ανασυγκροτηση ουτε εκκαθαριση. Οχι δεν υπαρχει επαναφορα συστηματος. Υπαρχει κατι καλυτερο: chroot Επισης το linux δεν ειναι windows.
mask2011 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Ότι είπαν οι από πάνω. Για αυτό που σου βγάζει στην αναβάθμιση δεν μπορούμε να σου απαντήσουμε αν δεν ξέρουμε την διανομή. Ανασυγκρότηση δεν χρειάζεσαι γιατί το filesystem που χρησιμοποιείς φροντίζει από μόνο του να μην κατακερματίζει τα αρχεία όσο περισσότερο μπορεί. Σχεδόν τα πάντα φτιάχνονται. Απλά τις περισσότερες φορές πρέπει να μπεις από κονσόλα για να φτιάξεις το όποιο σφάλμα προκύψει.
blackm76 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 pmav 99 exeis dikio. mask2011 η διανομη μου ειναι linux mint kde 14 64bit. τωρα ισως μπορεσεις να μου δωσεις την απαντηση. tritonas00 τι ειναι chroot;;και τι ακριβως μπορεις να κανεις με αυτο;;;
mask2011 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Chroot Ουσιαστικά μπαίνεις από ένα live cd/usb στην εγκατάστασή σου και την φτιάχνεις. Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω για τα locales. Απλά καλό είναι να αναφέρεις την διανομή σου γιατί υπάρχουν διαφορές στην κάθεμία. Το μόνο που βρήκα αλλά χρησιμοποίησέ το με κάθε επιφύλαξη είναι: sudo locale-gen --purge --no-archive Δεν είμαι σίγουρος ότι θα δουλεψει αλλά τουλάχιστον έτσι λένε στο forum του mint. Καλό είναι να βάζεις το πρόβλημά σου στο google πρώτα μήπως και υπάρχει απάντηση.
blackm76 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 σε καταλαβα φιλε μου σε ευχαριστω πολυ.θα το δω και λιγο μονος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα