Fan Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Προσπαθώ να αντιγράψω ένα αρχείο 5,5 GB σε ένα στικάκι 16 GB και μου βγάζει μήνυμα ότι δεν υπάρχει αρκετός χώρος αποθήκευσης ενώ το stick ειναι άδειο. Όταν αντιγράφω μικρότερα αρχεία δεν υπάρχει πρόβλημα. Μήπως φταίει το ότι είναι μεγάλο το αρχείο που θέλω να τοποθετήσω;
3leven Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Το stickακι σου ειναι σε μορφη FAT32 , και γιαυτο δεν μπορεις να περασεις μεγαλα αρχεια.Πατα πανω του δεξι κλικ (απο το "Ο υπολογιστης μου") και πατα διαμορφωση και επελεξε το NTFS.θα αδιασει ο δισκος αλλα εφοσων ειναι ηδη αδειος δεν θα εχεις θεμα.
accipio Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Φταίει το ότι έχει σύστημα αρχείων FAT32. Κάνε ένα γρήγορο φορμάτ σε NTFS ή, εναλλακτικά μετάτρεψέ το σε NTFS με την εντολή convert x: /fs:ntfs. Δες περισσότερα εδώ: http://support.microsoft.com/kb/307881/el
άδικος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Και πιο συγκεκριμένα σε περιορίζει στα 4GB (παρά ένα byte) btw 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα