Trigger Happy Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 ξέρει κανείς περίπου τι βάρος μπορείς να στηρίξεις σε επιτοίχιο rack?? κάποια λένε μέγιστο 8 kg κάποια 70 kg. εγώ όμως πότε θα πάρω τον τοίχο στα χέρια; πχ, μόνο αυτό που λέω να πάρω για την δουλειά, ζυγίζει 98 kgr!! http://www.apc.com/resource/include/techspec_index.cfm?base_sku=sua5000rmi5u
poulinos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 ξέρει κανείς περίπου τι βάρος μπορείς να στηρίξεις σε επιτοίχιο rack?? κάποια λένε μέγιστο 8 kg κάποια 70 kg. εγώ όμως πότε θα πάρω τον τοίχο στα χέρια; πχ, μόνο αυτό που λέω να πάρω για την δουλειά, ζυγίζει 98 kgr!! http://www.apc.com/resource/include/techspec_index.cfm?base_sku=sua5000rmi5u εξαρτατε πως θα στηριχτει στον τοιχο με τι βιδες κτλ.προσωπικα για τετοιο Ups θα προτιμουσα επιδαπεδιο rack παρα επιτοιχιο.και απορω αν θα χωρεσει σε επιτοιχιο rack γιατι συνηθως ειναι σχετικα μικρα. επισης το Ups αυτο νομιζω ειναι τριφασικο.τσεκαρε το καλου κακου
Trigger Happy Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 το τριφασικό δεν μου είναι πρόβλημα.. το πρόβλημα είναι το βάρος.αν σε επιτοίχιο δεν μπαίνει με τίποτα δεν υπάρχει κοστολόγιο 1000 ε για επιδαπέδιο rack.
poulinos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 το τριφασικό δεν μου είναι πρόβλημα.. το πρόβλημα είναι το βάρος.αν σε επιτοίχιο δεν μπαίνει με τίποτα δεν υπάρχει κοστολόγιο 1000 ε για επιδαπέδιο rack. οσο μπορω να θυμηθω το μεγιστο που εχω δει σε επιτοιχιο rack ειναι apc smart 750va..κατι 3000va με κατι battery pack κτλ τα εχω δει σε κανονικα racks.επισης τα επιτοιχια οσα εχω δε δεν νομιζω να χωρανε και μεσα το Ups Σε βαθος.οσα εχα δει ηταν "κοντα"σε βαθος" για να μην αλλαζει τρελλα το κεντρο βαρους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα