moredread Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Καλύτερα πήγαινε σε 7870 Tahiti LE. Κάρτα καλύτερη κα ιστα ίδια λεφτά! Πάντως φίλε μου για να μου λες πως θες να φτιάξεις καινούργιο υπολογιστή για να παίζεις πιο πολύ LOL φαντάζομαι ότι θα έχεις φάει πίκρα!!!! Αν παίζει κυριότερα αυτό το απιχνίδι τότε για εμένα δν υπάρχει λόγος να δώσεις 900 ευρώ... Από την άλλη όμως ας μην ξεχνάμε πως με τα ίδια λεφτά πολυ απλά φτιάχνεις και ένα θυριάκι σύστημα με το οποίο μπορείς να παίζεις γενικά παιχνίδα στο μέλλον και είναι και αναβαθμήσιμο!!!!!!!!!! Οπότε μην το σκεφτείς! πήγαινε για AMD!! Και κάτι ακόμα! Αν δν ξέρεις πως να στήνεις τον υπολογιστή οκ καλά κάνεις... ή μπορεί να φοβάσαι να μν χαλάσεις τα εξαρτήματα... ΟΜΩΣ από εμπειρία πρέπει να σου πω πως ύστερα απο την αγορά η συναρμολόγηση είναι ιεροτελεστία!! μαγικό πράγμα βρε παιδί μου!! Χάνεις ουσιαστικά όλη τη μαγία αν δν το στήσεις μόνος σου! :-) :-) :-) Κοιτά να δείς πως έχει η κατάσταση, το μηχανάκι είναι για φίλο μου πιτσιρικά στην Αθήνα, εγω δεν είμαι Αθήνα για να του το φτιάξω και ψάχνω κάτι για να το πάρει έτοιμο. Συμφωνώ για την ιεροτελεστία, έχω σετάρει αρκετα μηχανάκια. Η 7870 πάει ψηλά!!! Σκέφτομαι να το παραγγείλει απο Digital-master Που έχει ποικιλία και δωρεαν μεταφορικά και σετάρισμα free...αλλά αν χαλάσει κάτι αντε να το στέλνει Κρήτη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα