Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οπως λεει και ο τιτλος ενδιαφερομαι να αγορασω κατι ισχυρο για gaming και μιας και ενδεχεται να βγει και το ps4 δεν ξερω τι θα ηταν καλυτερο....,δηλαδη να φτιαξω εγω ενα σταθερο υπολογιστη για ισχυρο gaming ? ή να αγορασω ενα playstation ( και ισως το 4 μιας και ενδεχεται να βγει τωρα)....
εσεις τι πιστευεται οτι αξιζει - ειναι καλυτερο?? ευχαριστω προκαταβολικα!

Δημοσ.

Θεωρώ πως ένα καλό pc είναι πολύ σοφότερη επιλογή από ένα ps.Σύγουρα ένα ps πλέον μπορεί να κάνει πολλά πράγματα πλέον αλλά εγώ θα προτιμούσα το pc.Έχεις περισσότερες επιλογές χρήσης,τυχόν αναβάθμισης και νομίζω μεταπώλησης.

Αυτή θα ήταν η επιλογή μου.

Δημοσ.

AMD FX 8320 

GIGABYTE 970A-UD3 R1.2

G.SKILL 8GB DDR3 1866Mhz

KINGSTON SSD V300+ 120GB SATA III

W.D. CAVIAR BLUE 500GB SATA III

VTX3D HD 7870 1GB DDR5 BLACK EDITION  (με πυρήνα tahiti le)

THERMALTAKE BERLIN 630WATT 80PLUS 

SHAKOON VAYA VALUE USB III 

SHARKOON 120MM ανεμιστήρα κουτιού 

LG IPS234V  (ips panel 23")

πληκτρολόγιο ποντίκι διαλέγεις μόνος σου ! :-D

Δημοσ.

AMD FX 8320 

GIGABYTE 970A-UD3 R1.2

G.SKILL 8GB DDR3 1866Mhz

KINGSTON SSD V300+ 120GB SATA III

W.D. CAVIAR BLUE 500GB SATA III

VTX3D HD 7870 1GB DDR5 BLACK EDITION  (με πυρήνα tahiti le)

THERMALTAKE BERLIN 630WATT 80PLUS 

SHAKOON VAYA VALUE USB III 

SHARKOON 120MM ανεμιστήρα κουτιού 

LG IPS234V  (ips panel 23")

πληκτρολόγιο ποντίκι διαλέγεις μόνος σου ! :-D

cpu καλυτερα δεν ειναι να βαλω i5 ? kai γενικα ιντελ?

Δημοσ.

Το pc θα σου πάρει πολλά παραπάνω λεφτά, όχι μόνο στην αρχή αλλά και στις αναβαθμίσεις ...

Το PS3 βγήκε το 2005 και μέχρι σήμερα παίζεις παιχνίδια αριστουργήματα χωρίς μία αναβάθμιση ... Το ίδιο θα γίνει και με το PS4 ...

Γνώμη μου είναι PS3, μιας και έχει πολύ καλύτερα παιχνίδια (ίσως θελήσεις να ψάξεις τι παιχνίδια σου αρέσουν πριν καταλήξεις) ή PS4 αν θες να περιμένεις ένα χρόνο ...

Δημοσ.

cpu καλυτερα δεν ειναι να βαλω i5 ? kai γενικα ιντελ?

Οχι πλεον,γιατι στην ουσια την ιδια δυναμη εχουν ολοι στα παιχνιδια αν εχεις καλη καρτα οπως αυτη του adtakhs.Επιπλεον στο αμεσο μελλον(μολις βγει το ps4)οι amd θα εχουν αβανταζ στα games λογω πολλων πυρηνων.

Δημοσ.

Οχι πλεον,γιατι στην ουσια την ιδια δυναμη εχουν ολοι στα παιχνιδια αν εχεις καλη καρτα οπως αυτη του adtakhs.Επιπλεον στο αμεσο μελλον(μολις βγει το ps4)οι amd θα εχουν αβανταζ στα games λογω πολλων πυρηνων.

εγω προτιμω ιντελ γιατι εχω δει σε ενα φιλαρακι να του βαραει απο τις πρωτεσ μερεσ 60 βαθμους η θερμοκρασια του amd επεξεργαστη του...απο κει και περα δεν ξερω επιλογη του φιλου ειναι....

Δημοσ.

εγω προτιμω ιντελ γιατι εχω δει σε ενα φιλαρακι να του βαραει απο τις πρωτεσ μερεσ 60 βαθμους η θερμοκρασια του amd επεξεργαστη του...απο κει και περα δεν ξερω επιλογη του φιλου ειναι....

Πες στο φιλαράκι σου να κοιτάξει να καθαρίσει το κουτί του ! Και αν δεν έχει ανεμιστήρια καλύτερα να κοιτάξει να βάλει.

Και εγώ έχω πολλά pc με AMD και με καινούριους ! Τέτοιες θερμοκρασίες δεν έχω.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...