adams24 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 καλησπέρα παιδιά θέλω να κάνω μια σελίδα για την δουλειά μου αλλά επειδή δεν γνωρίζω πολλά σκέφτηκα να αγοράσω χώρο premium πακέτο και domain από κάποιο site για ένα χρόνο και βλέπουμε στην πορεία ποιο προτείνετε? με συνολικό κόστος κανένα 40αρι
oneirobatis Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Ενα search δεν ειναι κακο εχει χιλιαδες αποτελεσματα και στο ινσομνια και στο γουγλη.
leonidas_fs Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Γνωστο και οικονομικό είναι το papaki.gr με συνολικό κόστος στα 20e για 2 χρόναι με δωρεάν hosting
bikey77 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Τα 20 ευρώ αφορούν μόνο στην κατοχύρωση του ονόματος χώρου, όχι και πακέτο φιλοξενίας. Για πακέτο φιλοξενίας, μια και θέλεις να φτιάξεις επαγγελματική ιστοσελίδα, θα απευθυνθείς σε κάποια εταιρία όπως Hyperhosting.gr ή όποια άλλη βρεις και υπολόγισε τιμές που ξεκινούν από 50-60 ευρώ/έτος. Μια ερώτηση... αφού θέλεις να φτιάξεις επαγγελματική σελιδα, γιατί δεν απευθύνεσαι σε μια εταιρία ή επαγγελματία web designer/developer να αναλάβει εκείνος να φέρει σε πέρας τη δουλειά αντί να κάθεσαι να ψάχνεσαι μόνος σου στο σκοτάδι; Η κατασκευή ενός site προϋποθέτει κάποιες βασικές γνώσεις του αντικειμένου, αν κρίνω από τις απορίες σου μάλλον θα δυσκολευτείς αρκετά να το κάνεις μόνος σου.
unbutucay Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Το papaki.gr που αναφέρθηκε καθώς και την Tophost θα προτεινα εγω. Ειδικα η Tophost που χρησιμοποιω καιρο ειναι αξιοπιστη! Για πιο φθηνα βεβαια υπάρχουν και στο εξωτερικο, αλλα νομιζω οτι θα έχεις καλυτερο ranking και εξυπηρετηση με ελληνικό server.
adams24 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 δεν πάω σε επαγγελματία γιατι υπάρχουν οικονομικές δυσκολίες δεν θελω να σχεδιάσω από το 0 ένα site και να το ανεβάσω σε κάποιο hostserver αυτό που θέλω είναι κάτι σαν το webnode που σου δίνει την βάση και το διαμορφώνεις όπως εσύ θέλεις χωρίς κάποιες τρέλες γνώσεις
Gigenis Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Αν θέλεις έναν site builder τότε κοίταξε το yourbussines.gr που είναι εντελώς δωρεάν για ένα χρόνο. Πάντως επαγγελματική σελίδα με τέτοιες λύσεις δεν θα καταφέρεις να φτιάξεις. Αυτά είναι για προχειροδουλειές με μηδενική επισκεψιμότητα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα