mitsosbmx Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Καλησπέρα.Γίνεται το conky να παίρνει colorized output απο bash script? Τι εννοώ μ´αυτό? Ας πούμε οτι έχω ένα script που δίνει αριθμούς π.χ 1,2,3,4,... γίνεται το conky να τους πάρει και να τους εμφανίσει ώς έχουν?
jim_p Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Μπορεις να κανεις το script να βγαζει εξοδο "συμβατη" με το conky, πχ ${color red}mitsos ${color green}mitsos ${color blue}mitsosκαι θα σου βγει καπως ετσι mitsos mitsos mitsos Μπορεις ομως να ορισεις μεχρι 10 (0-9) χρωματα με την colorN, πχ color1 redcolor2 greencolor3 blueκαι να τα βαφεις ετσι$color1 mitsos $color2 mitsos $color3 mitsosΝα γινω και λιγο περιεργος, τι θες να βαφει?
mitsosbmx Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 #/bin/sh #conkytrans.sh host=127.0.0.1 #host:XXXX for number in `transmission-remote -l | awk '{print $1}' | sed '1d;$d'` do torrentinfo=`transmission-remote "$host" -t $number -i` name=`echo "$torrentinfo" | grep Name: | sed -e 's/\s\sName:\s//' ` percent=`echo "$torrentinfo" | grep Percent | sed 's/\ \ Percent\ Done:\ //'` total=`echo "$torrentinfo" | grep Total | sed 's/\ \ Total\ size:\ //' | cut -c 1-9` have=`echo "$torrentinfo" | grep Have | sed 's/\s\sHave:\s//' | cut -c 1-9` download=`echo "$torrentinfo" | grep "Download Speed" | sed 's/\ \ Download\ Speed:\ //'` eta=`echo "$torrentinfo" | grep ETA | sed 's/\ \ ETA:\ //' ` state=`echo "$torrentinfo" | grep State | sed -e 's/\s\sState:\s//'` echo "$name ($percent)" if [ "$state" = "Stopped" ] then echo Paused else echo "$have/$total | $download | $eta" fi echo done θέλω να μπλεδίσω το όνομα του torrent και την ταχύτητα κατεβάσματος.ευχαριστώ για την βοήθεια θα το δουλέψω το πρωί αν και νομίζω πως επειδή η αλλαγή που θέλω μοιαζεί με αυτο mitsos παρα με αυτό mitsos.οπότε μάλλον θα χρειαστώ κάτι τέτοιο http://linuxtidbits.wordpress.com/2008/08/13/output-color-on-bash-scripts-advanced/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα