Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια!μολις πηρα τον amd fx 8350 και εχω παρατηρησει οτι το cooler μαμιεται στον θορυβο και δεν ξερω γιατι..ειναι λογικο??

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν είναι αυτό με το οποίο έρχεται ο επεξεργαστής λογικό είναι. Κάνουν σαν "τρένα".

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πάρεις μία ψύκτρα να ηρεμήσει το κεφάλι σου.

Αν βέβαια κάνει υπερβολικό θόρυβο σε βαθμό να νομίζεις ότι πάει για απογείωση καλό είναι να δεις τις θερμοκρασίες σου και αν είναι τσιμπημένες.

Δημοσ.

Αν είναι αυτό με το οποίο έρχεται ο επεξεργαστής λογικό είναι. Κάνουν σαν "τρένα".

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πάρεις μία ψύκτρα να ηρεμήσει το κεφάλι σου.

Αν βέβαια κάνει υπερβολικό θόρυβο σε βαθμό να νομίζεις ότι πάει για απογείωση καλό είναι να δεις τις θερμοκρασίες σου και αν είναι τσιμπημένες.

Ετσι ειναι.+1.τσεκαρε θερμοκρασιες.Και οπως ειπε ο whocares τσιμπα μια ψυχτρα να ηρεμησειςς :devil:

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια!μολις πηρα τον amd fx 8350 και εχω παρατηρησει οτι το cooler μαμιεται στον θορυβο και δεν ξερω γιατι..ειναι λογικο??

Ενεργοποίησε το cool n quiet 

Ενεργοποίηση το C1E 

Ενεργοποίηση το C6 stases !!

Και πάνω απ`όλα !!! 

Ενεργοποίηση στο SMART FAN για να ρίχνει τις στροφές του ανεμιστήρα όταν δεν χρειάζεται να δουλεύει τόσο πολύ ! 

Δημοσ.

οτι μου ειπατε ειναι ενεργοποιημενο..το θεμα ειναι οτι οταν πχ κανω κατι και χρησιμοποιω απο 30% cpu και πανω ακουγεται πολυ δυνατα και ειναι πολυ εκνευριστικο..πριν ειχα τον fx 6100 και δεν ακουγοταν απολυτως τιποτα...

Δημοσ.

Με τυχαία σειρά μπορείς να δεις

cooler master hyper 212 evo

thermaltake truespirit 120

xigmatek aegir

Εγώ προσωπικά έχω την τελευταία και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.

Δημοσ.

ναι βασικα το εψαξα λιγο και λεω να βαλω την πρωτη :) το αλλο θεμα που εχω ειναι οτι πριν ειχα τον amd fx 6100 πχ και ενω εβαλα τον 8350 στις ιδιοτητες συστηματος συνεχιζε και μου ελεγε οτι ειχα τον παλιο επεξεργαστη ενω το cpuz και το bios τον βλεπουν κανονικα..τελοσπαντων μετα απο καποια restart τον εβγαλε και στις ιδιοτητες αλλα με την ταχυτητα του 6100 δεν αλλαξε δηλαδη την ταχυτητα...παιζει να ειναι προβλημα ή απλως ειναι εικονικα κολληματακια των windows??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...