Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φίλε μου δε χρειάζονται διαλυτικά στο κάι από τη στιγμή που τονίζεται στο α.

Αντίστοιχο παράδειγμα ο "γάιδαρος". Η γαϊδάρα θέλει ¨. Ελπίζω να ήμουν διαφωτιστικός!

Tech forum εδω οχι "Η Γλωσσα μου"....

Δημοσ.

Αντίστοιχο παράδειγμα ο "γάιδαρος". Η γαϊδάρα θέλει ¨. Ελπίζω να ήμουν διαφωτιστικός!

said newtech...now it seems legit!!
Δημοσ.

Το ένα δεν αναιρεί το άλλοSent from my iPhone using Insomnia
Δημοσ.

Το ένα δεν αναιρεί το άλλοSent from my iPhone using Insomnia

Σαφος και οχι αλλα το να διορθονει καποιος (χωρις να εχει κατι αλλο να πει) ειναι απλο TROLLING

Μιλαμε για μια καρτα μνημης και οχι για το συντακτικο..

Δεν ειχαμε ολοι την "τυχη" να σπουδασουμε την Ελλινικην ουτε να παρουμε τα βιβλια του Αδονη.

Το να γραψει μια απαντιση στο θεμα και μετα ος ΥΓ να το διορθοσει (με καλο τροπο) δεν θα ελεγε κανεις τιποτα.

Αλλα αυτο ειναι απλα Trolling και μαλιστα τελειος OFFTOPIC. Ο καθενας γραφει οσο ξερει και οπως μπορει..

• Moderators
Δημοσ.

Trolling για να το πεις πρεπει να εισαι κακοπιστος. Εμενα δεν μου φανηκε οτι ειχε προθεση να τρολαρει. Απλα εντελως οφτοπικ ηταν. Απο την αλλη ομως εδινε κατι (εστω οφτοπικ) σε οποιον το διαβαζε αν δεν το γνωριζε. Ποσες απαντησεις οντοπικ δεν προσφερουν τιποτα απολυτως; Εκεινες ειναι τρολιν.

(για να μην παρεξηγηθω, και εμενα τοτε που δημοσιευτηκε και το διαβασα μου φανηκε "καπως" εως "εντελως καπως", αλλα μιας και εδινε μια σωστη πληροφορια ειπα να μην το σχολιασω αν και αρχικα ελαφρα τη καρδια το σκεφτηκα.)

• Moderators
Δημοσ.

Αν ειναι το ιδιο αξιοπιστη η μαρκα, το 2χ4 1333 (που 99% θα παιζει μια χαρα στα 1600)

Δημοσ.

Αν ειναι το ιδιο αξιοπιστη η μαρκα, το 2χ4 1333 (που 99% θα παιζει μια χαρα στα 1600)

ειναι adata premier.

4gb 1333mhz 13e

8gb 1333mhz 25e

2x4 1333mhz 26e

Δημοσ.

Φίλε newtech sorry.. Δεν ήθελα να σε θίξω.. Απλά επειδή έκανες τον κόπο να βάλεις τα διαλυτικά, είπα να σου πω πότε χρησιμοποιούνται για να μάθεις και κάτι. That's all! και τέρμα το offtopic!

Τώρα για τις μνήμες, για μένα όσο πιο πολλή ram τόσο το καλύτερο. Για ταχύτητες δεν νοιάζομαι γιατί οι διαφορές φαίνονται μόνο στα benchmarks.. Άρα 2χ4 1333 από μένα!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...