Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Tελευταία κομμάτια

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

χαχαχα, απο ποτε;;;
edit, εφυγε κι ολας. Καποιος "εμπορος" θα τις βουτηξε ολες οσες ειχαν... Ετοιμαστείτε για αγγελιες. B)
  • Like 11
Δημοσ.

Ναι οκ ... πολύ φτηνες για να ειναι καλες

Οι αλλοι χαζοι ειναι που πουλάνε 45-50 ευρώ το 8αρι; Ειχα παρει 32gb 140-150 ευρω και τωρα πηγαν 200+

Επισης στο site τους λεει 

If your mainboard isn't in our listing. Please send an email to us. But not every mainboard manufacturer is supporting our "small company".

http://www.exc.com.tw/html/products/EG3001A.html

Ε δηλαδή αν δεν παίζουν οι μνήμες σε αλλες μητρικές αυτο σημαίνει οτι δεν εχουν support επειδη ειναι μικρή εταιρία; Ή απλώς οι εταιριες δεν παιρνουν μνημες να τις τσεκάρουν γιατι ειναι μικρή εταιρία και τα παίρνουν απο τις μεγάλες...

Οπως και να χε "κλάψιμο" στη σελιδα του προιόντος μου ακούγεται καπως...

Κι εγώ φτηνές θα έπαιρνα αλλά γνωστή εταιρία, kingston corsair mushkin

Η γιαγια μου ελεγε οτι το φτηνο το κρεας το τρώνε τα σκυλιά, και το ελεγε στην κατοχή που δεν ειχαν να φάνε και δεν ειχαν λεφτά.

Δημοσ.

Οι μνήμες Exceleram είναι αρκετά γνωστές και δημοφηλείς για overclocking. Ας μην λέμε και ό,τι μας κατέβει για να δικαιολογήσουμε ένα κοινό ξεστοκάρισμα με 5-6 τεμάχια διαθέσιμα.

Δημοσ.

Κρίμα. Δεν πρόλαβαν να κάνουν ούτε κάϊ κάϊ. Εξαφανίστηκαν σε μηδέν χρόνο. (βέβαια μπορεί να είχαν 2 κομμάτια μόνο)

Δημοσ.

Κρίμα. Δεν πρόλαβαν να κάνουν ούτε κάϊ κάϊ.

Φίλε μου δε χρειάζονται διαλυτικά στο κάι από τη στιγμή που τονίζεται στο α.

Αντίστοιχο παράδειγμα ο "γάιδαρος". Η γαϊδάρα θέλει ¨. Ελπίζω να ήμουν διαφωτιστικός!

• Like 1
Δημοσ.

Ναι οκ ... πολύ φτηνες για να ειναι καλες

Οι αλλοι χαζοι ειναι που πουλάνε 45-50 ευρώ το 8αρι; Ειχα παρει 32gb 140-150 ευρω και τωρα πηγαν 200+

Επισης στο site τους λεει 

If your mainboard isn't in our listing. Please send an email to us. But not every mainboard manufacturer is supporting our "small company".

http://www.exc.com.tw/html/products/EG3001A.html

Ε δηλαδή αν δεν παίζουν οι μνήμες σε αλλες μητρικές αυτο σημαίνει οτι δεν εχουν support επειδη ειναι μικρή εταιρία; Ή απλώς οι εταιριες δεν παιρνουν μνημες να τις τσεκάρουν γιατι ειναι μικρή εταιρία και τα παίρνουν απο τις μεγάλες...

Οπως και να χε "κλάψιμο" στη σελιδα του προιόντος μου ακούγεται καπως...

Κι εγώ φτηνές θα έπαιρνα αλλά γνωστή εταιρία, kingston corsair mushkin

Η γιαγια μου ελεγε οτι το φτηνο το κρεας το τρώνε τα σκυλιά, και το ελεγε στην κατοχή που δεν ειχαν να φάνε και δεν ειχαν λεφτά.

Κοίταξε , η ιστορία με την τιμή των ram είναι πολύ περίεργη. Πριν 3 μήνες σε καινούρια σύνθεση έβαλα 4GB με 17 ευρώ , στις αρχές του μήνα με 24 ευρώ και πριν 1 χρόνο 8 GB με 37 ευρώ. Μιλάω για τις ίδιες μνήμες στην ίδια ταχύτητα 1333.

Και ον Δεκέμβρη πήρα από την προσφορά του you 16gb 1600 στα 54 ευρώ ... κάπως τεράστιες οι αποκλείσεις στις τιμές.

Και εγώ πριν 3 χρόνια 4 GB 1600 100κάτι τα πλήρωσα...

• Moderators
Δημοσ.

Τιποτα περιεργο δεν υπαρχει, οι τιμες με τον καιρο πεφτουν, γι αυτο πριν 3 χρονια πληρωσες 100κατι για τα 4GB. Και εγω πριν 20 περιπου χρονια θυμαμαι οτι πληρωνα 20.000δρχ το 1ΜΒ! :shock:

Καποιες φορες οι τιμες ανεβαινουν, οπως καποτε που ειχε γινει ζημια στην silicon valley. Επισης οταν βγαινουν νεοι τυποι:

H ανοδος εδω και ενα μηνα των τιμων ηταν προσχεδιασμενη και ανακοινωμενη απο τα τελη Γεναρη, ερχονται οι ddr4 και επρεπε οι τιμες να ανεβουν ωστε να εχουν μεγαλυτερα κερδη οι εταιριες. Προσωπικα πιστευω οτι οι τιμες των ddr3 δυσκολα θα πεσουν πλεον. Οποιος προλαβε να παρει πηρε, next station DDR4 σε ακομα καλυτερες τιμες, θυμηθειτε ποσο φτηνοτερες ηταν οι ddr3 οταν βγηκαν σε σχεση με τις ddr2 οι οποιες ως τελειωμενες κρατησαν τιμες μαλιστα (οπως θα κανουν τωρα οι ddr3)

• Like 2
Δημοσ.

Αυτό περί του προσχεδιασμένου δεν το ήξερα... αλλά αφού είναι έτσι επιβεβαιώνει το "περίεργη" που είπα εννοώντας ότι οι τωρινές τιμές δεν είναι καθόλου φυσιολογικές

Το πόσο πλήρωσα πριν από χρόνια αναφερόταν στον kotlousko . Φυσιολογικά και ότι το καινούριο στην αρχή θα είναι πανάκριβο

Δημοσ.

Τις πιο 'εγκληματικές' τιμες τις κράτησαν οι DDR1, οι '2' καλά ηταν...

Πάντως θα βγει το PS4 με DDR5 και θα πλασάρουν τις εποχής 2008 DDR4 σε εμας; 

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

ναι λες και τώρα βλέπουμε κάποια διαφορά στα συστήματά μας είτε έχουμε 1600 είτε 2666mhz...

στο PS4 επειδή είναι APU με unified memory την εκμεταλεύεται, αλλά στα κλασικά συστήματα είναι δώρον άδωρον αυτή τη στιγμή...

• Like 1
Δημοσ.

Καταρχας δεν αγοραζουμε ram απο προσφορα . Αλλο πραγμα οι πατατες και αλλο η ram . Πας να αγορασεις 2 κιλα πατατες και βλεπεις μια προσφορα και αγοραζεις 10 κιλα . Την παραπανω ram τι να την κανεις ?

Εδω εχουμε μια προσφορα 8 gb ram στα 1333 , πρεπει η μητρικη να δεχεται 8 gb ανα slot , o επεξεργαστης να βλεπει μεχρι 1333 , για dual channel θελεις 2 , για triple 3 , για quad 4 , δηλαδη η προσφορα ειναι καλη για συγκεκριμενα συστηματα , οχι για ολους .

@giorginho

Το ps4 και ddr15 να φοραει δεν εχει καμια σχεση , μην μπερδευουμε το ps4 με τα pc ή την vram που φορανε οι καρτες γραφικων . Η μεταβαση απο ddr3 σε ddr4 εχει αργησει γιατι δεν δουλευουν οι επεξεργαστες τοσο ψηλα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...