3ia90 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 μενω θεσσαλονικη και αποφασισα να βγαλω αδεια μηχανης, ειμαι ασχετη ομως απο μηχανες,αν ξερετε καμια καλη σχολη οδηγων στη θεσσαλονικη να προτεινετε...
parasaser Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 από πια περιοχή είσαι? αν μπορείς να βγάλεις στο χωρίο σου ή από τον τόπο καταγωγής, να βγάλεις δίπλωμα από εκεί αν έχεις φυσικά χωριό!!!! εγώ από τον δεκεμβριο του 2012 περιμένω να με φωνάξουν για να πάω για τα σωστα-λαθος έπεσα και πάνω στην αλλαγή των διπλωμάτων, είμαστε και αρκετές χιλιάδες στη θεσσαλονικη, άστα να πάνε....
3ia90 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 ειμαι απο κυπρο και ηθελα να βγαλω εδω το διπλωμα γτ απο οτι ακουω απο γνωστουςδεν ειναι οτι καλυτερο να βαλεις εκει το διπλωμα, αργουν τοσο πολυ? δηλαδη δεν παιζει να προλαβωνα βγαλω διπλωμα μεχρι τον ιούλιο?
parasaser Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 εγώ θα σου έλεγα να κάνεις εγγραφή, (δηλαδή να καταθέσει η σχολή σου τα χαρτιά, που αυτό σημαίνει οτι θα πληρώσεις μόνο τα παράβολα που είναι ίδια σε κάθε σχολή) αν δεις οτι αργούν δίχως λόγο παίρνεις την κάρτα και σε πας σε άλλη σχολή. απλά όσο νωρίς κάνεις εγγραφή τόσο πιο μπροστά θέση προτεραιότητας θα έχεις. το κακό είναι οτι εσύ θα δώσεις με το καινούργιο σύστημα. φοράς ολόσωμη στολή, μπότες, γάντια κοκ. και δυσκόλεψαν τα πρακτικά και νομίζω αυξήθηκαν και οι τιμές για τα διπλώματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα