Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου αρέσει που ζητάμε απο αυτές τις εταιρίες να βγάζουν κινητά με βάση τους μισθούς στην Ελλάδα.

Στο αντίστοιχο insomnia στην Αίγυπτο, είμαι σίγουρος ότι ζητούν αγανακτισμενα απο την apple να παρουσιάσει iPhone στα 150€ γιατι οι αιγυπτιακοι μισθοί είναι χαμηλοί.

Sent from my iPhone using Insomnia

• Like 1
Δημοσ.

Μου αρέσει που ζητάμε απο αυτές τις εταιρίες να βγάζουν κινητά με βάση τους μισθούς στην Ελλάδα.

Στο αντίστοιχο insomnia στην Αίγυπτο, είμαι σίγουρος ότι ζητούν αγανακτισμενα απο την apple να παρουσιάσει iPhone στα 150€ γιατι οι αιγυπτιακοι μισθοί είναι χαμηλοί.

Sent from my iPhone using Insomnia

Μπράβο την είπες την εξυπνάδα σου τώρα...χάρηκες εντάξει;
Δημοσ.

Μπράβο την είπες την εξυπνάδα σου τώρα...χάρηκες εντάξει;

Παντα τοσο χρησιμη ειναι η συμβολη σου στη κουβεντα; Περα απο την ειρωνια, μπορεις να επιχειρηματολογησεις κιολας, η τοτε που το διδασκαν, εσυ εκανες κοπανα ?

Δημοσ.

Παντα τοσο χρησιμη ειναι η συμβολη σου στη κουβεντα; Περα απο την ειρωνια, μπορεις να επιχειρηματολογησεις κιολας, η τοτε που το διδασκαν, εσυ εκανες κοπανα ?

Αφού μπαίνεις στο θέμα και τρολάρεις.

Θες να σε πάρω και σοβαρά; 

Μάθε να μιλάς σε φόρουμ και να μην πετάγεσαι λέγοντας ασυναρτησίες. Εληξε η κουβέντα.

Δημοσ.

Αφού μπαίνεις στο θέμα και τρολάρεις.

Θες να σε πάρω και σοβαρά;

Μάθε να μιλάς σε φόρουμ και να μην πετάγεσαι λέγοντας ασυναρτησίες. Εληξε η κουβέντα.

Πας καλα άνθρωπε μου που θα αποφασίσεις εσυ ποτε θα λήξει η κουβέντα; Ασυναρτησίες λες εσυ, που νομίζεις ότι η ΝΟΚΙΑ και η κάθε παρόμοια εταιρία παίρνει στα σοβαρά τη γνώμη σου για το πόσο θα πρέπει να κοστολογησει τις συσκευές της. Ακριβή ή φτηνή δεν κρίνεται μια συσκευή ανάλογα με το δικό σου μισθο ή το δικό σου σκεπτικό. Νομίζεις ότι είσαι το κέντρο του κόσμου ... Συνελθε. Sent from my iPhone using Insomnia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...