Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χωρις να εχω δοκιμασει windows phone.. η τιμη του φαινεται πως θανε αρκετα καλη για τετοιο κινητο

η εμφανιση του επισης αρκετα κολακευτικη!

Δημοσ.

Οχι σοβαρά μιλάω

Ναι έχουμε έρθει σε επαφή με τα wp7.8 και το zte tania και δυστηχώς η ram δεν είναι αρκετή.

Πολλές φορές παιχνίδια κρασάρουν και δεν μιλάμε τώρα για απαιτητικά πράγματα ( δεν μπορεί άλλωστε και το κινητό ). 

Επίσης στο θέμα browser πάλι είναι λίγα τα 512 mb.Κρασαρίσματα.

Σαν λειτουργικό είναι πολύ ωραίο και αεράτο αλλά ως εκεί.

Οσοι έχουν δει post μου ξέρουν ότι είμαι πολύ θετικός με τα wp8 και αν υπήρχε στην αγορά κάτι σε καλή τιμή σίγουρα θα τα τιμούσα αλλά πρέπει να τα λέμε και όλα.

Στα 150 ευρώ θα τράβαγε πολύ κόσμο η συσκευή στα 200 όχι.

θέλεις να μου πεις δηλαδή ότι στα 200ευρώ βρίσκεις κάποιο κινητό με καλύτερη εμπειρία χρήσης?

Δημοσ.

Οχι σοβαρά μιλάω

Ναι έχουμε έρθει σε επαφή με τα wp7.8 και το zte tania και δυστηχώς η ram δεν είναι αρκετή.

Πολλές φορές παιχνίδια κρασάρουν και δεν μιλάμε τώρα για απαιτητικά πράγματα ( δεν μπορεί άλλωστε και το κινητό ). 

Επίσης στο θέμα browser πάλι είναι λίγα τα 512 mb.Κρασαρίσματα.

Σαν λειτουργικό είναι πολύ ωραίο και αεράτο αλλά ως εκεί.

Οσοι έχουν δει post μου ξέρουν ότι είμαι πολύ θετικός με τα wp8 και αν υπήρχε στην αγορά κάτι σε καλή τιμή σίγουρα θα τα τιμούσα αλλά πρέπει να τα λέμε και όλα.

Στα 150 ευρώ θα τράβαγε πολύ κόσμο η συσκευή στα 200 όχι.

Δε θελω να ερθω σε αντιπαραθεση μαζι σου και θα παρω αυτα που λες ως αληθη. Δεν εχω το ZTE Tania αλλα αλλο 1ης γενιας για πανω απο 1.5 χρονο, οποτε ή του εκανες τεσταρισματα που θα τα εβρισκε σκουρα και ενα android για παραδειγμα του 1GB RAM ή καποιο πρόβλημα ειχε η συσκευη αλλα αυτα δε νομιζω οτι οφειλονται στα 512MB RAM. Σε καθε περιπτωση τα 512MB RAΜ σε κανονικη καθημερινη χρηση smartphone σε WP ειναι υπεραρκετα και δεν μπορουν να αντιμετωπιζονται ως μειονεκτημα ειδικα στις προσιτες αυτες συσκευες

Δημοσ.

θέλεις να μου πεις δηλαδή ότι στα 200ευρώ βρίσκεις κάποιο κινητό με καλύτερη εμπειρία χρήσης?

Ναι zte v970 στα 120 ευρώ. Αλλά δυστηχώς πρέπει να το πάρεις από εξωτερικό.

Το ξαναλέω αν το κινητό έπαιζε στα 150 ευρώ θα ήταν τέλειο.

Επίσης το ξέρω ότι το android δεν είναι το πιο φιλικό λειτουργικό στον χρήστη και δυστηχώς απαιτεί και πιο πολύ hardware αλλά πρέπει οι εταιρίες να αρχίσουν να σέβονται τα λεφτά μας.

Βασική μου ένσταση είναι ότι δεν έχει μπροστινη κάμερα. Στα 150 θα το συγχωρούσα στα 200 με τίποτα ( και κάτι μου λέει ότι θα πάει πάνω από 200 στην Ελλάδα. )

Υγ μόλις είδα ότι δεν έχει και led flash. 

Ρε παιδιά λίγος σεβασμός στα ευρώ μας που με τόσο κόπο τα βρίσκουμε πια....πόσο θα σου κόστιζε ρε nokia ένα led flash ; Τόσο λίγα είναι τα 200 ευρώ μας;

Δημοσ.

Ναι zte v970 στα 120 ευρώ. Αλλά δυστηχώς πρέπει να το πάρεις από εξωτερικό.

Το ξαναλέω αν το κινητό έπαιζε στα 150 ευρώ θα ήταν τέλειο.

Επίσης το ξέρω ότι το android δεν είναι το πιο φιλικό λειτουργικό στον χρήστη και δυστηχώς απαιτεί και πιο πολύ hardware αλλά πρέπει οι εταιρίες να αρχίσουν να σέβονται τα λεφτά μας.

Βασική μου ένσταση είναι ότι δεν έχει μπροστινη κάμερα. Στα 150 θα το συγχωρούσα στα 200 με τίποτα ( και κάτι μου λέει ότι θα πάει πάνω από 200 στην Ελλάδα. )

Υγ μόλις είδα ότι δεν έχει και led flash. 

Ρε παιδιά λίγος σεβασμός στα ευρώ μας που με τόσο κόπο τα βρίσκουμε πια....πόσο θα σου κόστιζε ρε nokia ένα led flash ; Τόσο λίγα είναι τα 200 ευρώ μας;

μιλάω στην ελλάδα γιατί έτσι ένα απλό πέρασμα που έκανα στο skroutz μέχρι 200ευρώ δεν είδα κανένα που μπορεί να σου προσφέρει smooth εμπειρία και καλά χαρακτηριστικά

Δημοσ.

μιλάω στην ελλάδα γιατί έτσι ένα απλό πέρασμα που έκανα στο skroutz μέχρι 200ευρώ δεν είδα κανένα που μπορεί να σου προσφέρει smooth εμπειρία και καλά χαρακτηριστικά

Και γιατί να μιλάμε μόνο για Ελλάδα όταν μπορούμε όλοι να αγοράσουμε από έξω;

Δημοσ.

Και γιατί να μιλάμε μόνο για Ελλάδα όταν μπορούμε όλοι να αγοράσουμε από έξω;

Γιατι απο εξω 8α βρισκεις και το νοκια ποιο φθηνα

Δημοσ.

μεχρι 200 sony xperia u μονο η 4αρα οθονη του λειπει τπτ αλλο! για mooth χρηση και multitasking ανεκτο σε 4αρα οθονη και μεχρι 200 υερω παλι...huawei ascend g300 και ακομα καλυτερα g330 (2πυρινο) :)

Δημοσ.

Γιατι απο εξω 8α βρισκεις και το νοκια ποιο φθηνα

Συγκρίνοντας πάντως τιμή amazon uk για το 820 και skroutz η διαφορά είναι στα 25 ευρώ.Και μιλάμε για 400 ευρώ κινητό.

Σκέψου τώρα σε κινητό των 200-230 ευρώ στην ελλάδα πόσο θα είναι η διαφορά.

μεχρι 200 sony xperia u μονο η 4αρα οθονη του λειπει τπτ αλλο! για mooth χρηση και multitasking ανεκτο σε 4αρα οθονη και μεχρι 200 υερω παλι...huawei ascend g300 και ακομα καλυτερα g330 (2πυρινο)

Για το g330 θα διαφωνήσω με 512 ραμ και android ( από 4.0 και μετά ) δεν πας πουθενά

Δημοσ.

Συγκρίνοντας πάντως τιμή amazon uk για το 820 και skroutz η διαφορά είναι στα 25 ευρώ.Και μιλάμε για 400 ευρώ κινητό.

Σκέψου τώρα σε κινητό των 200-230 ευρώ στην ελλάδα πόσο θα είναι η διαφορά.

Για το g330 θα διαφωνήσω με 512 ραμ και android ( από 4.0 και μετά ) δεν πας πουθενά

το ideos x5 με 512ram και custom android 4 πάει απλά σφαίρα.Πιο γρήγορα από την official 2.3 που έμεινε.

Δημοσ.

το ideos x5 με 512ram και custom android 4 πάει απλά σφαίρα.Πιο γρήγορα από την official 2.3 που έμεινε.

Μαζί σου αλλά δεν λαμβάνω υπόψιν custom roms όταν συγκρίνω προιόντα( μιλάω για κόσμο που δεν ασχολείται με το άθλημα ).

Και εγώ με custom rom το έχω το κινητό μου αλλά είμαστε μειοψηφία. Ο πολύς κόσμος τα έχει όπως τα πήρε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...