Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το πιο οικονομικό της Windows Phone 8 παρουσίασε σήμερα η Nokia με την ονομασία Lumia 520 το οποίο έρχεται να αποτελέσει το αρχικό μοντέλο της σειράς Lumia με ξεχωριστό σχεδιασμό.Με οθόνη 4' ιντσών τεχνολογίας IPS LCD και ανάλυση 800x480, το Lumia 520 διαθέτει ακόμα διπύρηνο επεξεργαστή της Qualcomm στο 1GHZ, 512mb μνήμη καθώς και 8gb αποθηκευτικό χώρο. Αν δε σας φτάνει, μπορείτε να τον επεκτείνετε μέσω της microSD θύρας και να προσθέσετε έως 64gb ακόμα. To Lumia 520 διαθέτει μία κάμερα στα 5mp ενώ απουσιάζει κάποια κάμερα στο μπροστινό μέρος.

Η Nokia εμπλουτίζει την πλατφόρμα της Microsoft με δικές της εφαρμογές με επίκεντρο την πλοήγηση αλλά και την φωτογραφία όπου εκεί βλέπουμε συγκεκριμένα εφαρμογές για λήψη πανοραμικών φωτογραφιών αλλά και τη δημιουργία cinemagraph.

{C}Δημοσιευμένη Εικόνα{C}Δημοσιευμένη Εικόνα{C}Δημοσιευμένη Εικόνα

Το Lumia 520 θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα σε 4 χρώματα και με προτεινόμενη τιμή τα €139 χωρίς τους φόρους.

Δημοσ.

και με τους φορους ποσο θα φτασει περιπου; 190;

πολυ καλη αρχικη τιμη για τα specs που εχει. για μενα το θεμα του ειναι η ram. μονο 512?

Δημοσ.

δεν ωφελεί σε τίποτα το να βγάζουν τα ίδια και τα ίδια.

βγάζεις 2 τούμπανα/ 2 μεσαίες και 2 χαμηλές συσκευές

του χρόνο πάλι. δεν θέλει και πολύ κλικ κλικ
που να τα απορροφήσει όλα τα άλλα (τα περιττά) η αγορά?!

Δημοσ.

Καλά δεν παν να λέτε για χαρακτηριστικά... Με αυτά τα λεφτά είναι υπεράρκετα. Η απουσία φλας όμως γ@μώ το κέρατο μου.... Σ αγαπάμε ρε νοκια αλλά μην ξηγέσαι και έτσι..

• Like 1
Δημοσ.

οχι και 200 ρε παιδιά...φέρτε το με 140 ευρώ στα μαγαζιά να το τιμήσουμε. 

200 είναι πολλά πάρα πολλά

Δημοσ.

οχι και 200 ρε παιδιά...φέρτε το με 140 ευρώ στα μαγαζιά να το τιμήσουμε. 

200 είναι πολλά πάρα πολλά

ειρωνικά πιστεύω το λες?

Δημοσ.

και τα κατα πολυ μεγαλητερα αδερφια του με διπλασιες τιμες 512 ραμ και ιδια αναλυση ο8ονης δεν εχουν?

οποτε στα 200ε μου ακουγεται παααααρα πολυ καλη επιλογη

Δημοσ.

οι Android φίλοι μας ας μην πέφτουν από τα σύννεφα στο άκουσμα 512MB.. ας έρθουν πρώτα σε επαφή με κάποιο WP. Επίσης η RAM στα συγκεκριμένα μοντέλα είναι και το χαρακτηριστικό που θα σε κάνει να πληρώσεις ένα ακριβότερο με 1GB πχ. μην τα θέλουμε και όλα με 200 ευρώ...

• Like 2
Δημοσ.

και τα κατα πολυ μεγαλητερα αδερφια του με διπλασιες τιμες 512 ραμ και ιδια αναλυση ο8ονης δεν εχουν?

οποτε στα 200ε μου ακουγεται παααααρα πολυ καλη επιλογη

Όσο το "multitasking" των WP θα είναι σε εισαγωγικά δεν έχει νόημα για μεγαλύτερες RAM ;)

• Like 1
Δημοσ.

ΑΝ όντως κοστίζει 139 με το φπα θα κάνει πολύ καλές πωλήσεις παιδιά και ίσως να το βρούμε καλύτερα σε ευρωπαικό κατάστημα...εδώ όλοι είναι παγαπόντηδες να μην πω κατι πολύ χειρότερο...

Δημοσ.

ειρωνικά πιστεύω το λες?

Οχι σοβαρά μιλάω

οι Android φίλοι μας ας μην πέφτουν από τα σύννεφα στο άκουσμα 512MB.. ας έρθουν πρώτα σε επαφή με κάποιο WP. Επίσης η RAM στα συγκεκριμένα μοντέλα είναι και το χαρακτηριστικό που θα σε κάνει να πληρώσεις ένα ακριβότερο με 1GB πχ. μην τα θέλουμε και όλα με 200 ευρώ...

Ναι έχουμε έρθει σε επαφή με τα wp7.8 και το zte tania και δυστηχώς η ram δεν είναι αρκετή.

Πολλές φορές παιχνίδια κρασάρουν και δεν μιλάμε τώρα για απαιτητικά πράγματα ( δεν μπορεί άλλωστε και το κινητό ). 

Επίσης στο θέμα browser πάλι είναι λίγα τα 512 mb.Κρασαρίσματα.

Σαν λειτουργικό είναι πολύ ωραίο και αεράτο αλλά ως εκεί.

Οσοι έχουν δει post μου ξέρουν ότι είμαι πολύ θετικός με τα wp8 και αν υπήρχε στην αγορά κάτι σε καλή τιμή σίγουρα θα τα τιμούσα αλλά πρέπει να τα λέμε και όλα.

Στα 150 ευρώ θα τράβαγε πολύ κόσμο η συσκευή στα 200 όχι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...