Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειμαι σε διλημμα εχοντας καταληξει στις:

Dell UltraSharp U2312HM Dell S2340L Dell P2312H Dell UltraSharp U2412M Dell S2440L

Αποψεις και οποιες γνωμες ευπροσδεκτες.Ευχαριστω.

Δημοσ.

Ευχαριστω για τις απαντησεις.

Ξεχασα το βασικοτερο, χρηση FPS / RTS gaming, web surfing.

Για να ειμαι ειλικρινης καλοκοιταζα την 2440L αλλα μου εμπνεει μεγαλυτερη σιγουρια η σειρα U.Παραμενω αναποφασιστος. B)

• Like 1
Δημοσ.

Με ενδιαφέρει και εμένα το ζήτημα...το ψηρίζω εδώ και μήνες να αλλάξω την Viewsonic με καμιά γενικά καινούργια (LED είχα βάλει στο μάτι) ...και ομολογώ και εγώ Dell κοίταζα...

Προσθέτω την μια επιλογή ακόμα που βρήκα ενδιαφέρον http://www.skroutz.gr/s/416529/Dell-S2330MX.html

Όπιος έχει εν μέρη γνώσεις ας προτείνει πια είναι πιο σόι ...αν και εγώ θέλω μέχρι 22' βαριά 23'

Δημοσ.

Βασικα ψαχνω στοιχεια και για την Dell S2340L, εστω και κανα review αλλα δεν μεχρι στιγμης - λογικα πρεπει να ειναι το ιδιο panel με 2312.Για την ωρα κλινω προς την 2412 η οποια εκτος απο το οτι φοραει καπως "παλιο" ηλικιακα panel, εχω και μια μικρη επιφυλαξη ως προς το 1900χ1200 σε υποστηριξη απο games (με ενδιαφερει και για πιο παλιους τιτλους).

Δεν μπορουσε να ειναι μερια ευρουλακια φθηνοτερη η U2413 να ειχαμε ησυχασει? :lol:

Αληθεια γιατι προτιματε το matte απο το glossy? Αν εξαιρεσουμε τις αντανακλασεις (υπο συνθηκες) το glossy δεν προσφερει καλυτερη χρωματικη απεικονιση?

Δημοσ.

Για μενα το ips ειναι καλο αλλα στην κατηγορια των 500+ ευρω λογω του συχνου bleeding που παρουσιαζει στα πιο οικονομικα μοντελα.Ειχα την S2340L και απογοητευτηκα απο το bleed και εκανα την αλλαγη στην S2440L και μεχρι στιγμης εχω μεινει ικανοποιημενος.Σιγουρα το ips εχει καλυτερη χρωματικη αποδοση αλλα και το VA δεν υπολειπεται πολυ και το bleed ειναι σαφως πιο σπανιο.Αν δε σε ενοχλει το να σου τυχει bleed παρε ενα ips,καποιο U αν δεν θες glossy ή καποιο S αν θες glossy.

Δημοσ.

Ενας φιλος εχει την U2410 σιγουρα οχι αντιπροσωπευτικοι μοντελο της κατηγοριας που κοιταζω αλλα τουλαχιστο θα παρω μια ιδεα.Ο κυριος προβληματισμος μου με το 2440 ειναι το gaming, αν και σε review του Tftcentral μετρανε μολις 5ms input lag (!).

Ενα ακομη στοιχειο που με κανει σκεπτικο ειναι και η εγγυηση καθως η σειρα U εχει την Premium Panel Guarantee (0 pixel) ενω η σειρα S εχει την κλασσικη 3 years Limited Hardware Warranty η οποια λογικα θα "δικαιολογει" μεχρι εναν αριθμο καμμενων / κολλημενων pixels.

Δημοσ.

Η S2440L δεν εχει θεμα στο gaming(τα review λενε οτι εχει λιγο ghosting αλλα πρακτικα στο game δεν το αντιλαμβανεσαι).Το οτι μπορεις να δεις την U2410 ειναι καλο αλλα μην ξεχνας οτι ειναι ενα ακριβο ips μονιτορ.Επισης πρεπει να ξεκαθαρισεις αν θελεις matte ή glass.Νομιζω πως η Dell δεν εχει σε κανενα μοντελο εγγυηση 0 pixel.

Δημοσ.

Αν στο δωμάτιο που παίζεις έχεις πολύ φως,θα έχεις έντονες αντανακλάσεις με το glossy.Στο γράφει παθών,άλλαξα σε matte και βρήκα την υγειά μου!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...