dimitrisOS Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Καλησπέρα μιας και που βάλανε nova στο σπίτι θέλω να βλέπουμε σε 3 δωμάτιο, τα γνωστά τα ξέρω ότι θα βλέπουμε το ίδιο κανάλι. Το θέμα μου είναι ο αποκωδικοποιητής έχει σαν εξόδους hdmi,scart & component σε όλους τι οθόνες μπορούν να συνδεθούν απλά το θέμα είναι η απόσταση σε κάθε οθόνη που είναι καμιά 25αρια μέτρα.Μέχρι πόσα μέτρα δεν θα έχω πρόβλημα στην εικόνα ;
graphist83 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Η καλύτερη λύση ειναι μέσω του rf modulator που ενσωματώνει ο δεκτης. Θα γινει μεσω καλωδίου κεραίας και θα βλεπεις σε κάποια αναλογική UHF συχνότητα. Τα μετρα μπορούν σε αυτην την περίπτωση να ειναι πολλά χωρις πρόβλημα.
dimitrisOS Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Στην αρχή αυτό σκέφτηκα αλλά ο αποκωδικοποιητής το δέχεται αυτό ; Είναι ο nova hd 831 αλλά δεν έχει το κλασσικό φις κεραίας ή δεν παίζει ρόλο και να πάω να βάλω ένα rf in και το rf στην κεντρική tv ;
graphist83 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Εχει modulator o 831. Το rf in - out ουσιαστικά αυτό είναι. Η διαφορά ειναι οτι αντι για άπλα rf connectors εχει τύπου F. Η εγκατάσταση ειναι κεντρική με πολλα διαμερίσματα?
dimitrisOS Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 αν κατάλαβα τι εννοείς όχι μόνο στο δικό μου σπίτι πάει το καλώδιο από την ταράτσα οπότε πάω και αγοράζω μόνο αυτά τα 2 φις και τα αλλάζω με τα κλασικά rf και είμαι έτοιμο
dimitrisOS Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δούλεψε μια χαρά Έχει κάποια μικρά παράσιτα αλλά δεν υπάρχει μεγάλο πρόβλημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα