ΦΙΛΟΥΜΕΝΟΣ Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, Έχω ένα SONY VAIO ( http://www.plaisio.gr/laptop-tablet/laptop-notebook/laptop/Sony-Vaio-SVE14A2M1EP-Pink-SVE14A2M1EP-GC2.htm) το αγόρασα πέρσυ το φθινόπωρο με λειτουργικό windows 8 Eδωσα ένα κάρο λεφτά, πίστεψα στο όνομα... SONY...και τελικά το εν λόγω laptop σέρνεται απ την πρώτη στιγμή όχι μόνο στην ταχύτητα απλής περιήγησης στο διαδίκτιο, αλλά και στις εφαρμογές ( ειλικρινά για τα μπάζα!!!) των windows 8. Έτσι επι παραδείγματι άν ξεχάσεις... και "ανοίξεις" μια φωτό με την ειδική εφαρμογή των 8 (και όχι με την media player), μέχρι να φορτώσει η φωτό θα έχεις προλάβει ΣΙΓΟΥΡΑ να τελειώσεις πρώτα αυγά τηγανητά και μετά θα ανοίξει η φωτό!! ΣΚΕΤΗ ΑΗΔΙΑ ΔΗΛΑΔΗ...ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ!! Ερώτηση: Αν βάλω τα 7 θα συνέλθει το σαραβαλάκι μου; ή να μήν το επιχειρήσω καθόλου; Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2013 από ΦΙΛΟΥΜΕΝΟΣ
z4rx07 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Γιατί δεν το κανεις ενα format (από το recovery partition) να ανασάνει; Μηπως το χεις υπερφορτώσει;
Xristaras12 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 μου φαινεται πραγματικα παραξενο ενα λαπτοπ με αυτα τα χαρακτηριστικα να σερνεται οπως λες. Κατεβασε το Hard Disk Sentinel και κοιτα την υγεια του δισκου. Πραγματικα το πιο αδυναμο απο τα χαρακτηριστικα του ειναι ο σκληρος δισκος.
RcManiac Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Και σε ένα Toshiba που εχω με Windows 8 , αργεί να φορτώσει τις εικόνες . Μάλλον ο δίσκος είναι αργος.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 5400rpm, αναμενόμενο...
ΦΙΛΟΥΜΕΝΟΣ Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Το λάπτοπ σερνόταν απ την πρώτη στιγμή που το άνοιξα απ το κουτί του. Πότε να προλάβω να υπερφορτώσω τον δίσκο;! Τι φορμάτ να κάνεις με το που το ανοίγεις απ το κουτί του δηλαδη;!! Ειδικά όπως είπε και ο φίλος με το ΤΟSHIBA με windows 8, στα ανοίγματα φωτό είναι τρομακτικά αργό!ΑΘΛΙΟ! ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ: Η΄θελα μια γνώμη ενός κατόχου με ακριβώς ίδιο, να επιβεβαιώσει ή και να διαψεύσει όσα λέω εγώ: δηλ. για το ότι είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ για SONY!! με αυτά τα χαρακτηριστικά: (επεξεργατή Intel Core i3 3110M 2.40GHz και μνήμη 4 GB DDR3) και φυσικά για 800 ευρώπουλα !!! Θα κάνω τέλος πάντων φορμάτ, θα δοκιμάσω και τα 7 (που πολύ φοβάμαι ότι θα είναι πάλι μιά απ τα ίδια) και άν δεν συμορφωθεί θα φάει ποδι για: http://www.ricardo.gr... (τώρα που είναι ακόμα φρέσκο)
Atmos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Αν το πρόβλημα περιορίζεται στις φωτογραφίες, μπορείς απλά να χρησιμοποιήσεις ένα άλλο πρόγραμμα. Πάντως αν βάλεις 7 δε θα δεις διαφορά λόγω λειτουργικού (ίσως λόγω format).Πάντωε γενικά τα 8 είναι κάπως πιο γρήογορα από τα 7.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα