Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κυρίως θέλω να θίξω μήπως θα έπρεπε να υπάρχει μία ειδική υποκατηγορία ειδήσεων (το υποφόρουμ «Νέα») που να αφορά smartphones.

Έχω προσέξει τους τελευταίους μήνες πως τα «Νέα» κατακλύζονται από θέματα που αφορούν smartphones. Σχεδόν δε μιλάμε για γενικά τεχνολογικά νέα μερικές φορές, λες και το site είναι αφιερωμένο στα smartphones νιώθω. Πολύς ντόρος.

Προσωπικά ας πούμε δε με καίει το τί γίνεται στο χώρο αυτό, μήπως να ξεχωρίζαμε για τεχνικούς λόγους έστω τα «Νέα» προσθέτοντας ένα υποφόρουμ για τα εξυπνοτηλ; Στη πρώτη σελίδα δε θα αλλάξει κάτι, απλά να μπορεί κάποιος να είναι συνδρομητής υποφόρουμ/RSS σε τεχνολογικά νέα πλην smartphones.

Εντάξει, θα μου πεις τώρα, «εσύ δε νοιάζεσαι γι αυτό, άλλος δε νοιάζεται για το άλλο, δε μπορούμε να κόψουμε 10 κατηγορίες στα Νέα». Νομίζω όμως πως επειδή πραγματικά οι ειδήσεις για smartphones ουσιαστικά «σπαμάρουν» το RSS των ειδήσεων, έχει νόημα αυτό που λέω.

Πρόταση, δε τρέχει τίποτα, είμαι ένας.

• Super Moderators
Δημοσ.

τα smartphones/tablets έχουν τον περισσότερο ντόρο, λογικό να τα τρώμε στη μάπα...

μου αρέσει που παλιότερα βλέπαμε παράπονα ότι πχ η κυκλοφορία μιας κάρτας γραφικών/επεξεργαστή/δίσκου/οθόνης/κτλπ δεν είναι είδηση...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...