Προς το περιεχόμενο

seagate 3tb sata3 - 105 ευρώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 84
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

92.24 λίρες είναι για Ελλάδα. Ο converter του amazon έχει κι ένα καπέλο στο rate pounds->euro.

Οποτε καλυτερα να πληρωνεις σε λιρες και να μην κανει την μετατροπη το amazon

offtopic:Επειδη εκανα μια αγορα στις 47.14 ποσο ακριβως βγαινει σε ευρω?

Εχω ακριβως 55,40(ευρω) στην καρτα και δεν ξερω αν φτανουν.

Δημοσ.

Aν την εκανες χθες ή προχθες μαλλον δε θα φτασουν, αν την εκανες σημερα εισαι οριακα (μαλλον προς το 'οχι' παλι), πριν τις 20/3 φτανουν... θα σου ερθει email απο το αμαζον με το που θα γινει αποτυχημενη προσπαθεια χρεωσης και εχεις περιθωριο να συμπληρωσεις το ποσο που λειπει. (εντιτ: βασικα δεν ειναι τοσο πότε την εκανες όσο το ποτε θα παει να σε χρεωσει το αμαζον, οποτε καλυτερα περιμενε να ερθει -αν ερθει- κανενα email)

Δημοσ.

Aν την εκανες χθες ή προχθες μαλλον δε θα φτασουν, αν την εκανες σημερα εισαι οριακα (μαλλον προς το 'οχι' παλι), πριν τις 20/3 φτανουν... θα σου ερθει email απο το αμαζον με το που θα γινει αποτυχημενη προσπαθεια χρεωσης και εχεις περιθωριο να συμπληρωσεις το ποσο που λειπει. (εντιτ: βασικα δεν ειναι τοσο πότε την εκανες όσο το ποτε θα παει να σε χρεωσει το αμαζον, οποτε καλυτερα περιμενε να ερθει -αν ερθει- κανενα email)

Την εκανα χθες αργα το βραδυ αλλα δεν ειχα 55,40 οταν εκανα την παραγγελια.Ειχα 47+.....

Σημερα δεν προλαβα να παω στην τραπεζα και απο μια καρτα που ειχε ενα μικρο υπολοιπο εβαλα μεσω e-banking στην προπληρωμενη και εχω υπολοιπο 55,40.

Μου εστειλαν χθες mail οτι δεν εφτανε το ποσο για να γινει η αγορα.

Δημοσ.

Μηπως ειναι καλυτερα ν'ακυρωσω και να ξανακανω την αγορα με την σημερινη ισοτιμια και επειδη εβαλα τα χρηματα στην καρτα πριν καμια ωρα?

Παιζει ρολο αν το κανω ετσι?

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...