masteripper Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Δυστυχώς οι "μικροί " βγάζαν μακράν καλύτερους δίσκους απο τους μεγάλους αλλά μάλλον γιαυτό πατώσαν. Σε παλιούς server κατα βάση έβλεπες IBM.Fujistsu,Hitachi....
MasterX Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 παιδες, ο δισκος του θέματος πήγε στα £83.26 δηλαδη κατι λιγοτερο απο 100ε (δεν ξερω να κανω τη μετατροπη) αλλά τα μεταφορικα δεν ειναι δωρεαν;;; δεν αναφερει πουθενα το γνωστο, παρα μονο λεει στα δεξια "£83.26 + £4.30 UK delivery" να τον χτυπησω λετε ή να περιμενω κατι αλλο (για αποθηκη τον θελω); να ρωτησω και κατι γενικο για τις αγορες απο εξωτερικο... για αγορά απο Κινα ειδα οτι ειναι προτιμοτερο να γινει η αγορα σε δολαρια (και οχι σε ευρω) και η μετατροπη να γινει απο την καρτα μας (οχι απο το PayPal). Βγαινει λιγοτερο το ποσο απο τη μετατροπη.Για ογορα απο Αγγλία ή αλλες ευρωπαικες χωρες (πχ ΑΜΑΖΟΝ) τι προτιμουμε το νομισμα τους ή το Ευρω; Επισης, για αγορα απο Αμερική;
Moderators matrixxx Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Moderators Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 παιδες, ο δισκος του θέματος πήγε στα £83.26 δηλαδη κατι λιγοτερο απο 100ε (δεν ξερω να κανω τη μετατροπη) να τον χτυπησω λετε ή να περιμενω κατι αλλο (για αποθηκη τον θελω); Φιλε, δεν πηγε 83, η τιμη που βλεπεις ειναι τριτου πωλητη, ο οποιος μαλλον δεν στελνει Ελλαδα βασικα, αλλα και για Αγγλια χρεωνει και 4.3 λιρες μεταφορικα. Θα πρεπει να κοιτας κατω απο την τιμη οποιουδηποτε προιοντος να λεει "Dispatched from and sold by Amazon.co.uk.", τοτε μονο το προιον που κοιτας και η τιμη του ειναι απο το αμαζον. Μαλιστα δεν υπαρχει καθολου αυτη τη στιγμη απο αμαζον το συγκεκριμενο προιον-κωδικος.
MasterX Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 και εγώ με Samsung F4 και F1 ειμαι.. μια χαρα με εχουν βγαλει. δεν κυκλοφορουν πλεον τετοιοι ή σχετικοι απο Samsung πλεον;; Θελω εναν 3ΤΒ αλλα δεν ξερω προς τα που να κανω.. τον ματιασα τον Samsung F4 και χτυπησε σημερα... οποτε πρεπει να παρω αμεσα δισκο 3ΤΒ και επισης χρειαζομαι βοηθεια για recovery.. οποιος μπορει να βοηθησει σε κατι απο τα 2 ας διαβασει λεπτομερειες εδω: http://www.insomnia.gr/topic/480004-%CF%87%CF%84%CF%85%CF%80%CE%B7%CF%83%CE%B5-%CE%BF-samsung-f4-2tb-recovery-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%B1-%CE%BD%CE%B5%CE%BF%CF%85-%CE%B4%CE%B9%CF%83%CE%BA%CE%BF%CF%85/
fonzi Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Ο πρώτος Η/Υ μου: http://electricdreams.ath.cx/comp/sam3v.php?current=2 Σε δίσκους πάντα προτιμώ WD (και Quantum παλιότερα) αλλά μόνο Black και Blue. Ποτέ δε με έχουν απογοητεύσει. Δύο φορές που δοκίμασα άλλες μάρκες (IBM και Seagate) την πάτησα. WD rules και ο δικός μου! samsung SPC3000v (αγορασμένος από κατάστημα της Πάτρας το 1987 -εκεί τον είχα βρει- Αγ. Ανδρέου και Γούναρη). Σκυλί! Οι σκληροί τότε ήταν μικρότεροι από τις RAM σήμερα... Ο δίσκος που φόραγε έκανε θυμάμαι ένα χαρακτηριστικό θόρυβο έντονο όταν η κεφαλή έφτανε στο τέρμα της διαδρομής της. Αλλά δεν έβγαλε ποτέ ζημιά!
Moderators matrixxx Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Moderators Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Οι σκληροί τότε ήταν μικρότεροι από τις RAM σήμερα... Μικροτεροι απο την Ram του κινητου μας ηταν!!
Salvation81 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Μικροτεροι απο την Ram του κινητου μας ηταν!! Και μην ξεχναμε πως για 320ΜΒ διναμε 80.000δρχ (και 40.000δρχ για CDROM 2x) που στις αρχες του 90' (μεσα για CDR) ηταν ΛΕΦΤΑ
esertas Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Και μην ξεχναμε πως για 320ΜΒ διναμε 80.000δρχ (και 40.000δρχ για CDROM 2x) που στις αρχες του 90' (μεσα για CDR) ηταν ΛΕΦΤΑ Τι λέτε ρε, εγώ για 256mb usb στικάκι έδωσα στο πλαίσιο 70000 δρχ.
Salvation81 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Τι λέτε ρε, εγώ για 256mb usb στικάκι έδωσα στο πλαίσιο 70000 δρχ.Ε καλα και τωρα 512GB σε στικακι κοστιζουν 500ε οταν καλοι 4TB δισκοι κοστιζουν 250ε, αυτο δεν λεει κατι. Οταν θελεις αποθηκευτικο χωρο στην τσεπη σου πληρωνεις πολλαπλασια.
Moderators matrixxx Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Moderators Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 90.000 δρχ ειχα πληρωσει για το πρωτο μου RICOH CD-R το '96. Μαλιστα περιμενα να πετυχω καλη τιμη, δεν πηρα με το που βγηκαν. Λεφτα δεν θα πει τπτ!
fonzi Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 off topic εντελώς αλλά αφού είμαστε τόσοι πολλοί παλιοί εδώ ας ρωτήσω: Είχα πάρει TO 2005 ένα PLEXTOR PX-130A http://www.cdrinfo.com/Sections/Reviews/Specific.aspx?ArticleId=15285 Πανάκριβο τότε (απλό dvd player ήταν) αλλά με "χαρίσματα" που είχαν σχέση με κλειδωμένα dvd κλπ Τράβαγε τα πάντα από εκεί μέσα... Το βρήκα μπροστά μου σε ξεκαθάρισμα παλιών κομματιών και αναρωτιέμαι αν έχει κάποια ιδιαίτερη χρησιμότητα σήμερα ή να φάει πέταμα αφού σε όλα τα μηχανάκια έχω πλέον όπως όλοι dvd εγγραφής;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 i hate flashbacks... 1
Salvation81 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 off topic εντελώς αλλά αφού είμαστε τόσοι πολλοί παλιοί εδώ ας ρωτήσω: Είχα πάρει TO 2005 ένα PLEXTOR PX-130A http://www.cdrinfo.com/Sections/Reviews/Specific.aspx?ArticleId=15285 Πανάκριβο τότε (απλό dvd player ήταν) αλλά με "χαρίσματα" που είχαν σχέση με κλειδωμένα dvd κλπ Τράβαγε τα πάντα από εκεί μέσα... Το βρήκα μπροστά μου σε ξεκαθάρισμα παλιών κομματιών και αναρωτιέμαι αν έχει κάποια ιδιαίτερη χρησιμότητα σήμερα ή να φάει πέταμα αφού σε όλα τα μηχανάκια έχω πλέον όπως όλοι dvd εγγραφής; Πλεον κανε οτι κανω εγω, ενα μινι μουσειο Περα απο αυτο καμια χρησιμοτητα. 90.000 δρχ ειχα πληρωσει για το πρωτο μου RICOH CD-R το '96. Μαλιστα περιμενα να πετυχω καλη τιμη, δεν πηρα με το που βγηκαν. Λεφτα δεν θα πει τπτ!Το πρωτο 2χ που πηρα ηταν Toshiba και κοστιζε καπου 44.000δρχ. Το δευτερο που πηρα ηταν Quadruple Speed (4x) και αν θυμαμαι καλα ηταν η Sanyo η Sony. 40.000δρχ εκει. Μετα αρχισαν οι μεγαλες σπαταλες με Plextor SCSI και Creative Encore DVD (1998 αν θυμαμαι καλα).
kondoras Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Για να επανέλθουμε στο θέμα που έγινε retro (και για να μήν θυμηθώ τα 30 καφετιά που έσταξα για να πάρω δεύτερο floppy 5 1/4" ), η τιμή του δίσκου επανήλθε στις 90 λίρες που με ΦΠΑ και σημερινή ισοτιμία πάει κάπου στα 108,7€.
HERTHAN Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Για να επανέλθουμε στο θέμα που έγινε retro (και για να μήν θυμηθώ τα 30 καφετιά που έσταξα για να πάρω δεύτερο floppy 5 1/4" ), η τιμή του δίσκου επανήλθε στις 90 λίρες που με ΦΠΑ και σημερινή ισοτιμία πάει κάπου στα 108,7€. Μια διευκρινιση. Στο τελικο βημα γιατι βγαζει 112,85? edit:Μηπως γιατι την μεταροπη την κανει μονο του το amazon?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα