cabdik Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 ας εχει πραγματικο +40% single core performance, και ας ειναι και στα 2,2ghz..! ετσι κι αλλιως, παλι OC θα πεσει....!!!!!!!!! αλλα ολα αυτα ειναι ακομα υποθεσεις. ας δουμε πρωτα πραγματικα στοιχεια, για αποδοσεις, TDP, frequencies, και βλεπουμε μετα, αν οντως, ανταποκρινεται πληρως στους στοχους που εχουν τεθει..!! κι ας μην αρχισει μετα το "ναι, μεν, αλλα...", γιατι θα πεσει μαυρο στον Μαυρογιαλουρο....!!!!! 4
TheELF Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 ας εχει πραγματικο +40% single core performance, και ας ειναι και στα 2,2ghz..! ετσι κι αλλιως, παλι OC θα πεσει....!!!!!!!!! Το θέμα είναι μέχρι που θα μπορεί να φτάνει αφού όσο ποιο συμπυκνωμένες οι πύλες τόσο ποιο πολλά προβλήματα υπάρχουν. Αν βρουν ταβάνι στο ~3,2 ή χρειάζεται εξωφρενικό ποσό για να πας ποιο πάνω από εκεί θα έχεις συνολικά ~10% πάνω από excavator που τρέχουν στα ~4,δεν είναι άσχημα για 8core/16thread αλλά δεν θα φέρει και καμιά επανάσταση.
cabdik Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 προσωπικα, δεν με ενδιαφερει το EXTREME OC. για λιγο δεν λεω οχι, αλλα χωρις να καθομαι να ψαχνω με τις ωρες, ρευματα, πολλαπλασιαστες, συχνοτητες, κλπ..! πλεον, βαριεμαι να χανω τις ωρες μου σε τετοια σπορ..! εμενα με ενδιαφερει περισσοτερο το VFM. να εχω εναν επεξεργαστη με καλη αποδοση, αλλα και σε καλη τιμη..! αν λοιπον οι ΖΕΝ δωσουν το +40%, σε συχνοτητες περι τα 3 - 3,5ghz (δεν τους βλεπω για παραπανω....), με χαμηλοτερες θερμοκρασιες και καταναλωσεις, και χωρις να 3-4πλασιασουν τις τιμες, εγω θα ειμαι υπερευχαριστημενος..! αν ομως, δεν τα δωσουν αυτα, τοτε η AMD θα εχει πολυ σοβαρο προβλημα....!!!! κι επειδη ειναι ηδη τα τελευταια χρονια, με την πλατη στον τοιχο, δεν νομιζω να τους παιρνει να κανουν παλι π@π@ριες....!!! 4
Aten-Ra Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Εγώ περιμένω εύκολα τα 4GHz σε έναν Quad Core με 8 Threads στα 95W TDP. Απλά δεν ξέρω αν θα δούμε ZEN Quad Core χωρίς iGPU, προσωπικά περιμένω μόνο τα APU να είναι μέχρι 4x Cores 8x Threads. 1
nick0lis Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Τα APU νομίζω από το 17. Ο ζεν χωρίς iGPU θα είναι 8/16 cores 3-4 ghz 125-140w tdp (υποθέτω)
TheELF Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Γιατί τόσο μεγάλο tdp πάλι; Γιατί πάει για 8 πυρήνες και πάλι,τραβάει και το smt ό,τι τραβάει και ανάλογα την συχνότητα ανεβαίνει και άλλο το tdp. Για αυτό και λέω ότι μιας και το στοχεύουν για server,και πάλι, λογικά δεν θα έχει μεγάλη συχνότητα σε stock για να κρατήσουν το tdp κάπως χαμηλό.
Aten-Ra Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Η AMD έχει πει 95W TDP, δεν νομίζω να δούμε πάνω από 95W σε Desktop. Τώρα για τα server SKU ίσως πάει και στα 125-140W TDP (αλλά ίσως για τα dual die).
8elwADSL Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Διάβασα κάπου πως η amd και η intel μετράνε διαφορετικά το tdp,ισχύει κάτι τέτοιο;
Aten-Ra Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Διάβασα κάπου πως η amd και η intel μετράνε διαφορετικά το tdp,ισχύει κάτι τέτοιο; Ναι, αλλά το TDP δεν είναι κατανάλωση ενέργειας. Όμως, ένα Heat-Sink που είναι σχεδιασμένο για 95W TDP θα δουλέψει και σε 95W TDP AMD CPU και σε 95W TDP Intel CPU. 2
Millennium Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 http://www.usb.org/kcompliance/view/view_item?item_key=44fded3774c89b7955201646fa9e86c5137bcb38&referring_url=/kcompliance 1
cabdik Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 ΕΡΩΤΗΣΗ: το TDP δεν εχει σχεση και με την λιθογραφια? γιατι η λιθογραφια κατεβαινει στο μισο (14nm) απο τους FX....!
Millennium Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Φυσικά και επηρεάζει η λιθογραφία το TDP όπως και μια σειρά από άλλα πράγματα. 1
Millennium Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Διάφοροι φορητοί με Carrizo L από Eu https://geizhals.de/?cat=nb&asuch=&bpmax=&v=e&hloc=at&hloc=de&hloc=pl&hloc=uk&plz=&dist=&mail=&sort=p&xf=6749_14&togglecountry=set&togglecountry=set 2
johnychliaras Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 http://wccftech.com/amd-am4-motherboards-launch-q2-2016-for-bristol-ridge-apus/ αντε να βγουν να πάω για πρώτη φορά σε amd cpu Πάντως σε ότι έχω φορτώσει ο intel core 2 quad q9550 2.83ghz σε παιχνίδια λέω μόνο στο gtav παει 100% cpu usage μια χαρά πηγαίνει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα