Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν αρχές του 2017 δεν υπάρχει 6-πυρηνος στα 300.00 Ευρώ ούτε από AMD ούτε και από Intel θα είναι για τον Π…..τσο και οι δυο τους.

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το θέμα είναι πως από fx 8370 και sabertooth θέλω κανα 700αρι για skylake 6700k+μητρική+μνήμες τώρα και μπορέι με zen στα αντιστοιχα να θέλουμε 700+ και να μην πάει και ψηλά κλάφτα χαράλαμπε

Η AMD δεν είναι ιντέλα, θα δώσει ζεν και σε ΑΜ3+ 

• Like 1
Δημοσ.

Το AM3+ έχει πεθάνει δεν νομίζω να κάτσει να ασχοληθεί με αυτό το πανάρχαιο σόκετ.

Εχώ καλό προαίσθημα για τους zen πιστεύω θα δούμε ωραία πράγματα :)

• Like 4
Δημοσ.

Το AM3+ έχει πεθάνει δεν νομίζω να κάτσει να ασχοληθεί με αυτό το πανάρχαιο σόκετ.

Εχώ καλό προαίσθημα για τους zen πιστεύω θα δούμε ωραία πράγματα :)

Μην το λες πάντα η amd έβγαζε μια σειρά επεξεργαστών για προηγούμενο σοκετ,

Δες λίγο ΑΜ2 ΑΜ2+ ΑΜ3 ΑΜ3+

• Like 1
Δημοσ.

Μην το λες πάντα η amd έβγαζε μια σειρά επεξεργαστών για προηγούμενο σοκετ,

Δες λίγο ΑΜ2 ΑΜ2+ ΑΜ3 ΑΜ3+

Ναι το έκανε. Αν υπάρξει controller ddr3 στον επεξεργαστή (διπλός) υπάρχει μεγάλη περίπτωση έστω και άτυπα (M2N SLI DELUXE, M2N32 SLI DELUXE) να δούμε  Zen σε κάποιες AM3+ .

• Like 2
Δημοσ.

Μακάρι να μην ξαναδούμε όπως είπε και ο louci4er το σκηνικό με τους bulldozer, πραγματικά ήταν απογοήτευση αυτή η εποχή, διάβαζα στο overclock.net πριν καν βγουν reviews των bulldozer πως οι παραγγελίες για τις οκταπύρηνες bulldoζες έπεφταν βροχή και στο τέλος όλη την πατούσαν, επιδόσεις αρκετά χειρότερες από phenom x6 και γενικότερα τσάμπα λεφτά για το τίποτα. Πήρε πολύ κόσμο στο λαιμό του το λανσάρισμα των bulldozer, έλεγαν εκεί στην amd νέα τεχνολογία μπλα μπλα, στην πράξη όμως το καρπούζι απεδείχθη μάπα στο μέγιστο. Οι piledriver έπειτα έκαναν το μπαμ σε σχέση με τους bulldozer, δηλαδή ήθελα να ήξερα δεν μπορούσανε να βγάλουν τους piledriver εξαρχής ; Ας ελπίσουμε στο καλύτερο :P.

• Like 3
Δημοσ.

Το να βγαλεις εναν επεξεργαστη με χ επιδοσεις και ψ τιμη δεν ειναι κακο.Το κακο που εκαναν τοτε ηταν που δημιουργησαν ολο εκεινο το hype γυρω απο τους BD ενω στην πραγματικοτητα ηταν πολυ διαφορετικα τα πραγματα.Κατι τετοιο δεν προκειται να ξανα γινει,τσαμπα ντορος δλδ διοτι ολο το τοτε τμημα marketing πηγε σπιτι του.Συμφωνω στην ελπιδα για οτι το καλυτερο.

Δημοσ.

Ο 9590 είναι πρόσφατο παράδειγμα,τα νέα apu που δηλώνουν τάδε tdp αλλά δεν μπορούν να τρέξουν και την cpu και την igpu μαζί ταυτόχρονα στης συχνότητες που δηλώνουν με αυτό το tdp είναι πρόσφατο παράδειγμα,το ότι βάπτισαν όλους τους πυρήνες,και της cpu και της igpu, compute core και τώρα πουλάνε laptop με και καλά 10 και 12 «πυρήνες» είναι πρόσφατο παράδειγμα.

Δυστυχώς μόνο με το hype επιβιώνουν.  

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μπράβο στον Dresden boy για άλλη μια φορά

Αλλά τα νούμερα που είδα για το ARM soc τους δεν μου δίνουν αισιοδοξία

Αντιθέτως θα έλεγα

Εντωμεταξύ δε φαντάζομαι να βγει σε τιμή για home server / small nas etc.

Ενώ τα οικονομικά τους και αυτό το τρίμηνο είναι μαύρα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν αρχίσει να ψωνιζει τα soc της η Apple από την AMD  θα αλλάξει το τοπίο εντελώς στους συσχετισμούς και την αγορά.  Καλό θα ήταν γιατί μέσω αυτού

1) Θα υπήρχε προώθηση των ανοικτών προτύπων που υποστηρίζει η AMD.

2) Θα ανέβαζε το κύρος της η εταιρία. 

Μένει να δούμε τον ZEN και τι ψάρια πιάνει. Νομίζω όλα εκεί θα κριθούν για τους πρασινοκόκκινους .

Επεξ/σία από adtakhs
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...