Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μετα απο 2 εβδομαδες με το καινουργιο συστημα με a8 7650k και μια ταπεινη asrock a68dg3+... ( 165 ευρω συνολο) κ συγκρινοντας με τον 4 ημερων a10 7870k και asus 88xm-a ( 240 ευρω συνολο) του ξαδερφου μου εχω να πω οτι το δευτερο ειναι πεταμενα λεφτα για κανονικους casual χρηστες.

Η mobo μου κανει αυτοματα oc στα 4.3 ενω εβαλα igpu στα 900. ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ αντιληπτη διαφορα σε σχεση με τα 4.5 cpu και 1000 igpu.

Τιτανας ο a8k και τσαμπα γι αυτα που κανει!!!

Κρατηστε λεφτα για του χρονου με τις νεες apus η παρτε τιποτε αλλο!

Επεξ/σία από deismus
  • Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μετα απο 2 εβδομαδες με το καινουργιο συστημα με a8 7650k και μια ταπεινη asrock a68dg3+... ( 165 ευρω συνολο) κ συγκρινοντας με τον 4 ημερων a10 7870k και asus 88xm-a ( 240 ευρω συνολο) του ξαδερφου μου εχω να πω οτι το δευτερο ειναι πεταμενα λεφτα για κανονικους casual χρηστες.

Η mobo μου κανει αυτοματα oc στα 4.3 ενω εβαλα igpu στα 900. ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ αντιληπτη διαφορα σε σχεση με τα 4.5 cpu και 1000 igpu.

Τιτανας ο a8k και τσαμπα γι αυτα που κανει!!!

Κρατηστε λεφτα για του χρονου με τις νεες apus η παρτε τιποτε αλλο!

καταρχήν η μητρική ή δική σου δεν έχει καμία σχέση με την asus Α88, και άμα μπορέσεις, Κάνε και ένα oc στον 7870κ.

να δεις μετά άμα είναι πεταμένα € η όχι.

υ.γ.

7650κ 384sd

7870k. 512sd

ακόμα και χωρίς oc o 7870k Είναι καλύτερος στα παιχνίδια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για casual χρηση καμια αντιληπτη διαφορα το ξαναλεω, οι ddr3 κανουν τους 2 εξτρα igpu cores να εχουν εβτελως αμελητεες διαφορες, κοιτα τα fps που εχουν διαφορα κ κοιτα τιμες για τις οριακες αυτες διαφορες.

Αντιληπτες διαφορες στο μεσο χρηστη δεν υπαρχουν.

Οι νεες apu am4 με ddr4/hbm θα ειναι σοβαρα λιμανια για παρα πολλους απο εμας. οι fm2+ apusμια χαρα μεχρι a8k, αλλα price προς αντιληπτη casual performance οι a10 δεν...εκτος και αν 1 εως 4 fps αξιζουν 50 και 70 ευρω παραπανω...

Για cpu δεν το συζηταω, καμια διαφορα τα 4,3 με τα πχ 4,6 σε casual χρηση που κανει το 90% των χρηστων.

Τονιζω οτι δεν αναφερομαι στα παιδια που ειναι oc hobbyists και ξεζουμιζουν στη σταγονα ( και καλα κανουν) τα τσιπακια αυτα.

Επεξ/σία από deismus
Δημοσ.

Μια ερωτηση για τον apu A10 7800, εβαλα να τρεξω το nfs rivals, και συνεχως κολλαει, εχω κατεβασμενη τερμα την αναλυση, αν θυμαμαι καλα πρεπει να παιζω κατω απο 1280χ768. Ραμ εχω στα 2400 4 γιγα, το μονο που εχω σαν θεμα ειναι ο σκληρος, που αυτην την στιγμη εχω εναν παλιο απο ενα λαπ τοπ και ειναι αργος, το βλεπω και απο την ωρα που κανει να φορτωσει. Εκει που παιζω για παραδειγμα μια πιστα, κολλαει για 10 δευτερολεπτα και μετα ξαναξεκιναει στα ιδιο σημειο, το δεχομαι οτι μπορει να ειναι απο τον σκληρο, αλλα γενικοτερα βλεπω μια δυσκολια να τρεξει σε μεγαλυτερη αναλυση. 

Αυτο ειναι το οριο του, η λογο του σκληρου παει ολο το συστημα πισω; 

Δημοσ.

Μια ερωτηση για τον apu A10 7800, εβαλα να τρεξω το nfs rivals, και συνεχως κολλαει, εχω κατεβασμενη τερμα την αναλυση, αν θυμαμαι καλα πρεπει να παιζω κατω απο 1280χ768. Ραμ εχω στα 2400 4 γιγα, το μονο που εχω σαν θεμα ειναι ο σκληρος, που αυτην την στιγμη εχω εναν παλιο απο ενα λαπ τοπ και ειναι αργος, το βλεπω και απο την ωρα που κανει να φορτωσει. Εκει που παιζω για παραδειγμα μια πιστα, κολλαει για 10 δευτερολεπτα και μετα ξαναξεκιναει στα ιδιο σημειο, το δεχομαι οτι μπορει να ειναι απο τον σκληρο, αλλα γενικοτερα βλεπω μια δυσκολια να τρεξει σε μεγαλυτερη αναλυση. 

Αυτο ειναι το οριο του, η λογο του σκληρου παει ολο το συστημα πισω; 

Έχει αρκετά μεγάλες απαιτήσεις σε γραφικά και δεν έχει και ρυθμίσεις για να της ρίξεις,λογικό είναι να μην παίζεται σε μεγάλη ανάλυση.

Για τα κολλήματα πιστεύω είναι συνδυασμός λίγης μνήμης,αφού τα γραφικά τραβάνε από τα 4gb που έχεις,μαζί με τον αργό δίσκο αφού έτσι πρέπει να μεταφέρει το σύστημα συνεχώς δεδομένα από την μνήμη στον δίσκο αφού δεν χωράνε όλα μονομιάς. (page/swap file)

Δημοσ.

Thermal margin αν θυμαμαι καλα μετα απο ενα μισαωρο παιξιμο πρεπει να ειχα 25, εχω αλλη ψυκτρα, μια φθηνη την arctic cooling alpine. Θα το παρακολουθησω με τις θερμοκρασιες, εχω αυτο το κουτι

http://www.e-shop.gr/case-raijintek-arcadia-midi-tower-black-p-PER.813212

Ενας ανεμηστηρας απο μπροστα βαζει, ενας πισω και ενας πανω βγαζει, δεν νομιζω να ανεβαζει, γιατι ουτε στροφες καταλαβαινω να ανεβαζει η ψυκτρα ουτε τιποτα, για να πω οτι κανει θορυβο.

Σκευτομαι απο εβδομαδα να παρω εναν ssd, συγκεκριμενα αυτον

http://www.e-shop.gr/ssd-kingston-sv300s37a-120g-v300-120gb-sata3-25-retail-p-PER.345373

Και να αφησω τον αλλον για αποθηκη. Ειναι καλος αυτος; η να ρωτησω καλυτερα στην καταλληλη ενοτητα; 

Drivers ειχα βαλει τους τελευταιους πριν κανενα διμηνο που το εστησα το μηχανημα, αλλα δεν προλαβα καθολου να το δουλεψω. Δεν ξερω αμα εχουν βγει καινουριοι, λογικα θα εχει. Ευχαριστω 

Δημοσ.

Σκευτομαι απο εβδομαδα να παρω εναν ssd, συγκεκριμενα αυτον

http://www.e-shop.gr/ssd-kingston-sv300s37a-120g-v300-120gb-sata3-25-retail-p-PER.345373

Έχει γραφτεί πολλάκις στο forum ΟΧΙ v300 για ssd , υπάρχουν και άλλες καλύτερες/αξιόπιστες  επιλογές 

• Like 1
Δημοσ.

@giwrgos_k91 ρώτα καλύτερα στην αντίστοιχη ενότητα για δίσκο και άνοιξε άλλο θέμα για troubleshoot.Καθάρισε οδηγούς και ξαναβάλε του apu που σου πάνε.

Δημοσ.

" ...κι αποχαιρέτα το, το Zen που χάνεις. "

CPU architect Jim Keller leaves AMD

Καλά, αυτό από μόνο του δεν λέει κάτι για την τύχη του ZEN. Ισως το  Core να είναι ήδη έτοιμο, οπότε και το έργο του jim να έχει ολοκληρωθεί σε επίπεδο σχεδιασμού. Και σε εποχές Κ8 είχε αποχωρήσει πριν σκάσει ο Α64 πάνω στις S754 μητρικές.

Να έλεγε κανείς πως υπάρχει έτοιμη γραμμή παραγωγής στα 14nm και αυτός φεύγει χωρίς να παρουσιάζεται πουθενά το chip, να πεις ΟΚ έχει γίνει χοντρή μ@κ@κ@α. Αλλά δεν νομίζω μετά από 4 χρόνια στην AMD να μην είναι ο ΖΕΝ στο τελείωμά του.

Θα φανεί βέβαια σε λίγο καιρό τι εχει γίνει.

• Like 2
Δημοσ.

Καλημέρα στην παρέα. Σκέφτομαι να αλλάξω κάποια στιγμή σύστημα και προσανατολίζομαι σε κάποιο apu.Τώρα έχω μια 9600gt σαν vga.Υπάρχει apu που να είναι καλύτερος από αυτήν ή έστω ίσος; Ευχαριστώ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...