IceFrog Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Για να στο πω πιο απλα 120 ευρω εκανε ο 70 και 108 ο 50. Μικρο το κακο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jobous Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 OK παιδιά thanks. Θα μείνω στον 7850. Κάτι τελευταίο. Στο σύστημα που θα αντικαταστήσω έχω έναν AMD X2 5600 (ΑΜ2) που του έχω βάλει μια ψύκτρα coolermaster . Μπορώ να την βγάλω και να την τοποθετήσω σε socket fm2+ ?? Ταιριάζουν ?? Υ.Γ. : 'Όλοι οι επεξεργαστές που έχω κοιτάξει , σε πολλά καταστήματα είναι με παραγγελία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Εαν παρεις a8 7650k με μνημες 2400mhz 8 gb καθ με ενα μετριο προς μεγαλο oc εχεις ηδη λαβει το 95% της αντιληπτης "χαρας" ολων των apu και με πολτ μικρο κοστος σε σχεση με a10. Οτιδηποτε παραπανω μαζεψε λεφτα για excavator μεχρι το Πασχα μπορει. Τωρα ετοιμιπαραδοτο Ελλαδα δυσκολα θα βρεις ελεω καπιταλ κοντρολ κτλ. Εμενα προ ημερων μου ηρθε συστημα που ειχα παραγγειλει μισο μηνα πριν. Δωσε λινκ απο ψυκτρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IceFrog Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Εαν παρεις a8 7650k με μνημες 2400mhz 8 gb εχεις ηδη λαβει το 95% της "χαρας" ολων των apu και με πολτ μικρο κοστος σε σχεση με a10. Οτιδηποτε παραπανω μαζεψε λεφτα για excavator μεχρι το Πασχα. Τωρα ετοιμιπαραδοτο Ελλαδα δυσκολα θα βρεις ελεω καπιταλ κοντρολ κτλ. Εμενα προ ημερων μου ηρθε συστημα που ειχα παραγγειλει μισο μηνα πριν. Πιο πολυ για το θεμα των γραφικων τον προτιμησα. λες δεν εξιζει ουτε στη τιμη που τον πηρα εγω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Εαν κοιταξεις καποια site θα δεις οτι οι 2 εξτρα πυρηνες γραφικων των a10 σε σχεση με a8 δεν δινουν πανω απο 1,5 με 5 fps παραπανω. Η μνημη ddr3 κραταει πισω τα a10 apus. Τωρα αμα θες να εχει στα γραφικα βελτιωση 2-3% και αυτο να το πληρωσεις 40% + παραπανω, εσυ αποφασιζεις. Τσεκαρε κ στο google,anadtech και αλλα, να βλεπεις κ συ κ αποφασιζεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Αυτά τα 5 ρημαδοfps είναι ικανά να κάνουν την διαφορά, μιλάμε για apu για τα οποία και 2 fps μπορεί να είναι σημαντικά σε ένα παιχνίδι ειδικά αν είσαι κάτω από 30 fps. Αλλά αυτό αν μιλάμε για a8 και a10, η διαφορά τώρα μεταξύ a10 7870k και 7850k στην περίπτωση του icefrog δεν είναι και κάτι το τραγικό, είναι και ο 7870k και ο 7850k a10 και η διαφορά υπέρ του 7870k δεν είναι και τόσο τεράστια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Αυτά τα 5 ρημαδοfps είναι ικανά να κάνουν την διαφορά, μιλάμε για apu για τα οποία και 2 fps μπορεί να είναι σημαντικά σε ένα παιχνίδι ειδικά αν είσαι κάτω από 30 fps.Αναλογα και πως παιζει ο φιλος. Εγω ευκολα επιλεγω να παιξω σε mid/high 720p παρα σε low 1080p. Γενικα παντως ειναι πολλα τα λεφτα για οριακες βελτιωσεις. Σε κανα εξαμηνο και μετα με τα νεα τερατακια, ναι εκει λογικα θα αξιζει μιας κ ειτε hbm ειτε ddr4 θα απελευθερωσουν το τσιπακι σε τεραστιο και σε σημαντικο βαθμο αντιστοιχα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Και εγώ είμαι αυτής της άποψης, καλύτερα 50 fps 720p medium παρά 30 fps 1080p low, χίλιες φορές η ομαλότητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IceFrog Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Τα 120 ευρω ειναι μικρο ποσο. Εαν μου εβγαινε οσο κανει εδω Ελλαδα φυσικα και δε θα τον αγοραζα. Αλλα για τοσο μικρη διαφορα χρηματικα νομιζω οτι ειναι καλη επιλογη Στο am4 δε θα βγουν αυτα τα chip? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Σε am4 ναι. Γι αυτο κ γω επελεξα 55 ευρω μητρικη κ a8 7650k για να ειναι μικροτερο το κοστος αναβαθμισης οταν βγουν τα νεα, οπουωκ στα νεα θα αραξω για πολυ καιρο. Εαν επαιρνα a10 θα εριχνα τσαμπα τα λεφτα μου κ θα εκαιγα τη μελλοντικη αναβαθμιση που θ αξιζει ( σε συνδυασμο με πωληση του υπαρχοντος combo apu/ mobo/ ram). Αλλα ο καθενας βεβαια αναλογα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 OK παιδιά thanks. Θα μείνω στον 7850. Κάτι τελευταίο. Στο σύστημα που θα αντικαταστήσω έχω έναν AMD X2 5600 (ΑΜ2) που του έχω βάλει μια ψύκτρα coolermaster . Μπορώ να την βγάλω και να την τοποθετήσω σε socket fm2+ ?? Ταιριάζουν ?? Υ.Γ. : 'Όλοι οι επεξεργαστές που έχω κοιτάξει , σε πολλά καταστήματα είναι με παραγγελία. Ναι μπαίνει κανονικά . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
John-lamia Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Το Q4 του 2016 αναμένονται οι AMD Zen επεξεργαστές http://www.hwbox.gr/news-cpu-apu/41910-q4-tou-2016-anamenontai-oi-amd-zen-epeksergastes.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ritoras369 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 καλη φαση αντε να δουμε λετε να γινει η μεγαλη επιστροφη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
John-lamia Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 καλη φαση αντε να δουμε λετε να γινει η μεγαλη επιστροφη q4 του 2016 Δεν το λες και καλή φάση!!! μέχρι τότε ο ανταγωνισμός θα έχει βγάλει πόσα μοντέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aten-Ra Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 q4 του 2016 Δεν το λες και καλή φάση!!! μέχρι τότε ο ανταγωνισμός θα έχει βγάλει πόσα μοντέλα. Μόνο τον Broadwell-E στο Q2 2016. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα